Kavak Yelleri - Kanal D

atakan çantayı su ile tatile giderken aldı o sırada çantayı boşaltırken gördü =)
bende fe varken flan iyice azıtmıştı bi şu lise yıllarını izliyordum sonra saçmaladı şimdi efe gitti sarp^^m geldi bende rahatladım hem komik hemde çok eylencli bir dizi süper =)

nedense bu foto işi konusunda heyecanım kaçtı. fragmanı da izleyince pek bi heyecanlanmadım. acaba güven kimi dolandırıcak. bi de daha o nurgülün patronu güveni mahvedecek falan. belli aslında neler olacağı o yüzden pek heyecanım kalmadı

bende heyecanlanmıyorum artık sürekli birbirini izleyen saçmalıklar hele artık o leylanın neden orda kaldığını hala çözemiyorum bence bi süre sonra aslıyla denizi yine birleştirecekler gibi geliyo

Bende o tokadı görünce bayağı şaşırmıştım :))) eline sağlık diyorum Deniz'e birikmiş intikamımı aldı diziye girdiği günden beri sinir olmuştum Leyla'ya...

benim de aklıma gelmedi değil:) efecik yaa:) leylaya da çok sevindim ama deniz de bi manyak ha, leyla o kadar dolap çevirdi gözünün önünde, hiçbirini görmedi hiçbişey yapmadı şimdi ters bi laf edince tokadı çakıveriyo tamam çok sevindim içimin yağları eridi ama bu denizin gerçekten ayarı yok

Leyla tokati yedi ama kiz temelli sapitti:mymeka:
mine tebrik kartini alinca :1shoklacak
halil de yaa saf ne var ne yok yetistirdi Leyla'yaklava:/

te hey allahım ya deniz bi de pişman oldu. aslı da güven ona denizle aranızda bişey mi var diye sorunca kırk saat düşünüyo. utanmasa evet var dicek. resmen salak bu aslı ya. insan hemen yoo yok nerden çıkarıyosun ki? demez mi..

Bu dizide ki herkes salak oldu ya dizi Leyla'nın eline kaldı, herkese kal geldi birden..Leyla tokat yediğinde hani gider dedim ama yok illa tekme tokat girişeceksin kıza bi insan bu kadar kin dolu olurmu bu gencecik yaşta

ve Güven'in babasını bulmasıda demek yine üçkağıttan geçiyormuş..

resmen düşündü acaba dedi bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

bu bolum cok eglenceliydi hamamda filankaydirigubbakcemile3
leylanin planlari olmadikca deliriyor -tatlicadiarzu-

evet bu bölüm harikaydı bence de:) gerizekalı leyla inşallah içinde patlar tüm planları. güvene de çok üzüldüm yaa .. sesi de ne kadar güzelmiş. bi yerinde resmen ağlayacak gibi oldum o baba oğul sahnesinde. babacığı da yardım etti kurtardı metinle nurgülü. aslıya da çüş dedim güven orda hapiste bile neler yapıyo balonlar falan aslı öküzünün yaptığına bak. bence çok abarttı.

Bu bölümü bende cok begendim, uzun zamandır bastan sona kadar izlemiyordum.
Su müthisti hamamda ya, Mine cok cok tatlıydı
Osman amcaya ne demeli :roflol:
Leyla'yı gördükce bogasım geliyor, mıy mıy gacı nolcak lülülülülülü

Su ne diyordu..

60 yasındada Rukiyede hanıııımm :roflol: :roflol:

o kurnadan bu kurnaya çirkeff sıçramışşş

ilk defa bu kadar güldüm yaaa çok güzel bölümdü

leylanında sonu gelse artık deli ediyo beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…