Kavak Yelleri - Kanal D

Leyla'yı oynayan arkadas rol yapamıyor ki cok yapmacık geliyor bana :dilcikar:

Yeni bölüm fragmanını izlemedim, Mine'nin tepkisini cok merak ediyorum bakalım neler olacak :a015:

Mine atlamamıştırda Allah bu Leyla'yı karşıma çıkarmasın çok fena hırs yaptım valla elimde kalıcak :mymeka:

Mine atlamamıştırda Allah bu Leyla'yı karşıma çıkarmasın çok fena hırs yaptım valla elimde kalıcak :mymeka:

Ben onun sahnelerinde kanal değiştiriyorum yaaa... o kadar sinir oluyorum... hayatımda hiç bu kadar antipatik bir dizi karakteri görmemiştim... diziden soğudum resmen kız yüzünden...

Ben onun sahnelerinde kanal değiştiriyorum yaaa... o kadar sinir oluyorum... hayatımda hiç bu kadar antipatik bir dizi karakteri görmemiştim... diziden soğudum resmen kız yüzünden...

Aynen! Resmen kan beynime çıkıyor, nefret ediyorum kızdan ya

bu deniz ne yaptığını sanıyor?
mine'ye bi şey oldumu ,
leyla ne zaman cezasını bulacak ? ..
bu dizi beni stresden öldürecek eyvahedigeldismile

ya bu diziye ne olmuş.efe öldüğünden beri yarım yamalak baktım.kim nerde nasıl durumu var ortada.kimin eli kimin cebinde.bu deniz lisede iken mineyi beğeniyordu aslıyla çıkmaya başladı.sonra aslıyı mine ile aldattı.aslı gitti efeye aşık oldu mine başka koca buldu.deniz aslıyı elde etmeye çalışırken mineye aşık oldu.mine ile evlenirken tekrar aslıya mı aşık oldu.ay doğrumu yazdım yoksam dizi bu kadar saçmaladımı.

resmen işliyecek kunu bulamıyolar deniz bir mine bir aslı mekik dokuyo zavallı aslınında hiç suçu yokken nelere katlanıyo
o leylanın da resmen kız huzur bozan her kesi birbirine katmaya devam ediyo denizi annesine neler dedi gene onu evire çevire dövmek lazım deniz bikaçtane yapıştırdıda rahatladım biraz

mine atlamadı.
yıllar önce efeyi kaybettikleri yere denizi gömdü sadece. resmi yırtıp attı, denizi tamamen sildi yani.
denizde tam gerizekalı yani.
ama aslı ona gerekli cevabı verip güvene gidecek.
güvende aslıya inanacak. diğerleri gibi aslıyı suçlamayacak.
ama belki sadece neden ilk olduğu zaman söylemedinde şimdi herkes duyunca söylüyorsun diyebilir.

yaa dün dizyi izlerken zevk aldım aslında ama ama neydi o deniz aslıya hala seviyorum muhabbetleri.deniz resmen annesinin dediği gibi şımarık adam olamayan bi dangalak .hayır anlamadığım senaristler bunu yazarken ayy ordaki hiç mi bi insan demior ya kardeşim saçmalama artık ne denizi ne aslısı?hayır düğününde gelin bunu masadan terk etmiş daha bigün geçmiş mine o hallerde aslı güveni seviyor yıllar geçmiş aslı ben seni hala seviyorum böle dangalıklık olurmu yaa. eminim deniz karakterini oynayan çocuk bile bi tarafıyla gülmüştür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…