Kavak Yelleri - Kanal D

ayy leyla deme bana hicbir karakterden boyle nefret etmemistim valla saka gibi kiz surpriz yumurtadan cikar gibi cikti gitmek bilmiyo

anlayamadığım 3 gün önce yattığın biriyle hemen hamile kalınırmı diye soramadı leyla'ya Deniz hadi o tamam hemende evlenmek ya biz gerçekten yanlış tarafta yaşıyoruz bizim hayata denk gelmiyor böyle tipler :)))

Son düzenleme:
ayy varyaa neydi o leylanın iğrenç embesil yeşil kalp gibi çantası yaaaa.... hani ilk başta rapor alırken taktı :))))
yaa bide giderken çok şekerdi güvenin kız yaa nasıl masum nasıl güzel yaaa :)))

ağları yığmışlar atmışlar eğer orda biri yatıyoya getirirlerse çok saçma olur yaaa..... bilmiyorum ama o leylada kabak tadı verdi izmirliler basacaz seti atacaz ellerimizle leylayı kadrodan o olacak yaaa :)))))))))))))))

yaaa gitmesin yaaaaa vallaha ona gülmekten yarılıyorum be geçen haftaki serenatları süperdi yerlere yattım o giderse kavak yelleri olur kabak yelleri fos olur biter yaaaaaaa ((((

ay evet yaaa haklı vallaha bakalım kayıktan ne çıkıcak saçmasapan bişi çıkmasa bari.. bide bu aslının anası babası nerde yaa hepsi sap gbi ne ana var ne baba ne bi çüş diyen.. Allahtan mineyle denizinkiler var onlarda olmasa köpeksiz köye değneksiz çoban olcaklar :)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…