Kavak Yelleri - Kanal D

:)))) Bence Güven'in kağıt üstündeki eşi çok tatlı idi çok eğleniyordum onun sahnelerinde, bir de Mine intikam alayım derken eline yüzüne bulaştırdı beceremedi :) Leyla sonunda Halil' e kalıcak gibi:roflol::roflol:

bu haber kesinmi nerede okudun cnmkafamçokkarıştı

daghanin fan sitesinde okudum paylasayim dedim sizlerle insallah gitmez hatta dizinin bu yaz sonuna kadar ara vermeden devam edecek sadece ramazanda ara verecek diyolardi bakalim bekleyip gorucez bu tims cok uyuz bu konuda kesinlikle net bisey soylemiyor yeni sezonda anlasiliyor hersey

aynen alinti yapiyorum .bunu set ortamında calısan bir yakınım söledi Sarp'ın ayrılacagını.
Bugün de ben sete gittim Aslı Enver'le konustum Sarp ayrılıyormus dedim o da agzında geveledi ve sonra evet dedi.
Sarp sıkılmıs ondan ayrılmak istiyormus dedim ya ne kadar iyi,güzel dese de kesmemis burdaki ortam.

kızlar dizide çok saçmalık var
1.onca yıllardır denizle yattı kalktı minecik ama tam ayrıldığı anda hamile kaldı
2.efe dönerse çok saçma olur denize düşen telefon nasıl düzelir yada hafıza kaybı geçirdi ve biri bulduysa neden polise filan haber verilmedi o dönemlerde
çok aranmıştı denizde boğulmuştu
3.güven çok yakıştı rolüne diziyi onun sayesinde izliyorum oda giderse bende izlemem

ama efe çıkarsa meydana olayı nasıl bağlıcaklar diye izlerim

şu leylanın saçmalıkları ne zaman gün yüzüne çıkacak,ne zaman kendi pisliğinde boğulurken görüp zevkten 4 köşe olacağız yaaa..

bu arada bence kayıkta köpek falan yatıyordur..
bide kapanan numarayı gidip başkası alabiliyor demekki özellikle yapmış..
aslı eve dönerken arkasında bir adam izliyordu..ahmet yılmaz o olabilir belki efenin arkadaşıdır.
mine bişey yapayım dedi anne adayı olunca fosss duygusallık sardı ortalığı habire ağlıyor denizi kıskanıyor..
bu arada o kadar kustum hamileliğimde,fenalaştım,tansiyon düşüklüğünden başımı kaldıramadım ama 1 kere düşüp bayılmadım.benim bünyemi sağlam ki.

ayy bide elena nın kıyafetleri çok güzel..dünkü pembe çantasına ve beyaz ceketine bittim
ayrıca o kız kayhan yıldzoğlu ve suna yıldızoğlunun kızı..
bir ara keremcemle elif diye dizisi vardı oaradaki elif..o zaman biraz toplucaydı daha etli butluydu.burda çok zayıflamış..daha güzelleşmiş.

evet cnm bende bir programda anne kızı izlemiştim şaşırmıştım yurt dışında yaşamış yıllarca elif dizisindede çok güzeldi diziyi bitirdiler hemen nedense

1.Bizim komsunun kizi bes yillik evliydi esinden bosanmaya karar verdi.Bosandilarda sonra hamile oldugunu ogrendi yine baristilar gercektede oluyor boyle seyler
2.Orayi nasil bagliyacaklar bilmiyorum ama Ceyda Ates(Leyla) Efe'nin cekimlerinin Sakiz Adasinda oldugunu yazmis Face'te.
3.Daghan giderse tadi kalmaz izlemem demistim,ama Guven cok yakismisti..Duydugum kadariyla Gulse Birsel yeni bir sitcom cekiyormus sanirim Sarp oraya gidiyor.
4.Bence Efe'yi akinti surukledi onu birileri kurtardi ve hafizasini kaybetti,sonradan hatirladiginda geri geldi..

iyide kimdir bu çocuk veya ne oldu onada böyle kıyıya vurdu filan diye bir araştırma yapmazmı insan

ama efenin denizle birlikte denize giripte kim daha çok denizde kalacak diye yarıştıkları sahne vardı efe denizi yenmişti filan öyle sahne vardı dizide heralde suyun içinde uzun süre kaldığı için kurtuldu gibi şeyler olur efe dönerse

valla onu bunu bilmiyorum ama efe dönmez sarpta giderse aslıcık bu sefer halille çıkar herhalde ozamanda kaççak delik ararız herhalde dizi başlayınca :))))))))))))))

abooov bencede geriye tekeşli adam atakan kalıyo oda bütün ortada kalan kızları alsın harem kursun dizi arap ülkelerinde yayınlanmaya başlasın bizde kurtulalıııııııımmm :))))))))))))

deniz ne kadar aptal bi adam ya
kim ne derse ona inanıyo.
hiç kendi mantığı yok. sinir oldum iice.
Leylayada hala inanıyolar ya pes. gidip ultrasonda bakalım demediler.
minede yine başına sardı Burağı. onun evli olduğunu bile bilmiyo.

bide buraktan darbe yemek istiyo gelen vurdu giden vurdu midsali yoksa dizi nasıl uzayacak mine yönünden

daha leylayla atakan öpüşmesi suyu yaralıcak finale kadar işlenir gider bu konular

bence yeni bolumde
gemideki efe olucak
asli guven ve efe arasinda bi secim yapicak ve efeyi secicek cunki duyduguma gore guven i baska diziler istermis
mine cocugunu aldiramiycak deniz yetisecek
leylanin yalani cikicak mine sayesinde

bence leylanın yalanını ailemizin tohtoru aslı çıkaracak.....
bu seferde mineyi buraktan kurtarma ızdırabıo başlıcak.....
efe dönerse güvenle efe arasında bi gerilim yaratılıp güven gidicek....
daha su atakanı leylayı öptü diye kanser etçek 25664545154 kere terkedip geri gelicek...
leyla göslerini kısa kısa dudaklarını büze büze denizi kaybetmeme çabalarına giricek..
ama bukadar şeyin içinde deniz hala malmı olcak hiç aklını fikrini hür vicdanını kullanmıcakmı napıcak merak içindeyim :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…