- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #2.621
bence leylanın yalanını ailemizin tohtoru aslı çıkaracak.....
bu seferde mineyi buraktan kurtarma ızdırabıo başlıcak.....
efe dönerse güvenle efe arasında bi gerilim yaratılıp güven gidicek....
daha su atakanı leylayı öptü diye kanser etçek 25664545154 kere terkedip geri gelicek...
leyla göslerini kısa kısa dudaklarını büze büze denizi kaybetmeme çabalarına giricek..
ama bukadar şeyin içinde deniz hala malmı olcak hiç aklını fikrini hür vicdanını kullanmıcakmı napıcak merak içindeyim :)))))
Deniz bön bön bakarken o gülüp geçtiğimiz Halil Mine'yi ayartıcak onlar mutlu mesut gezinirken Su kafasını didiklediği dizinin has erkeği Atakanı Güven'in rus eşine kaptırıcak bunlar öyle mutlu mesut yaşarken Efe ile Aslı neden bunları bana yaşattın kavgasını ederken Mine'nin milletin başına bela ettiği Burak Denizin annesi ile aşk yaşıcak onun metresi olucak Leman sonraaa Güven ben entrikacıydım ama hepiniz bana 100 bastınız diyip diziyi terkedicek..Su ve Deniz bu sefer birlikte şanslarını denicekler(pembe diziler halt etsin) bunlar olurken biz hala burada klavye tuşu eskiticez :smiley-cool:
bence leylanın yalanını ailemizin tohtoru aslı çıkaracak.....
bu seferde mineyi buraktan kurtarma ızdırabıo başlıcak.....
efe dönerse güvenle efe arasında bi gerilim yaratılıp güven gidicek....
daha su atakanı leylayı öptü diye kanser etçek 25664545154 kere terkedip geri gelicek...
leyla göslerini kısa kısa dudaklarını büze büze denizi kaybetmeme çabalarına giricek..
ama bukadar şeyin içinde deniz hala malmı olcak hiç aklını fikrini hür vicdanını kullanmıcakmı napıcak merak içindeyim :)))))
asliyi takip eden uzun sacli bi adam var herseyin o yapiyor bence
aaa kızlar şok haberrrr
kavak yelelri bu hafta final yapıyormuş.
kesin efe çıkacak orda final olacak.
çok erken bi sezon finali oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?