Kavak Yelleri - Kanal D

Deniz bön bön bakarken o gülüp geçtiğimiz Halil Mine'yi ayartıcak onlar mutlu mesut gezinirken Su kafasını didiklediği dizinin has erkeği Atakanı Güven'in rus eşine kaptırıcak bunlar öyle mutlu mesut yaşarken Efe ile Aslı neden bunları bana yaşattın kavgasını ederken Mine'nin milletin başına bela ettiği Burak Denizin annesi ile aşk yaşıcak onun metresi olucak Leman sonraaa Güven ben entrikacıydım ama hepiniz bana 100 bastınız diyip diziyi terkedicek..Su ve Deniz bu sefer birlikte şanslarını denicekler(pembe diziler halt etsin) bunlar olurken biz hala burada klavye tuşu eskiticez :smiley-cool:

hahahahahahaaaaa senaristler senle beni bulsa yemin ederim mahkemeye vercekler yaaaaaaaaaaaaaaa entrikalara bak yarabbiiiiiimmm :))))))))))))))) :roflol::roflol::roflol:

efe diziyi bırakıp gitti şimdi geri mi dönecekmiş? sinemada kendine kariyer yapamadı anlaşılan..
bence izleyiciyi ekrana bağlamak için senaristlerin oyunu da olabilir...

:roflol:

df sitesinde bölüm yorumlarında, uyeden kesin bilgi var donuyor daghan

mesajlarını ekliyorum;

dağhan sezon finalinde geri dönecek. bu kadar kesin yazıyorum. daha doğrusu geri dönecek. tahminim sezon finalinde döneceği yönünde ama öncesinde de olabilir.

bilgiyi de setten almadım zaten. bilgiyi oyunculardan birinden aldım. bir aydır görüşmelerin yapıldığını son 10 günde işin kesinlik kazandığını söyledi. sezon finaline tek bölüm kaldığını bilmiyordum ama sevindim zira tuhaf bir sezon oluyordu ilişkiler ve karakterler açısından. efe'nin dönüşü en nihayetinde diziden vazgeçmemek ve eski parlak günlere dönmek için. hayırlı olsun demek gerek.

yıllardır şu forumdayım, ilk kez spoiler içeren bir mesaj yazdım, şaşırttınız beni son zamanlarda forumu çok sıkı takip edemiyorum sanırım bu yüzden bir takım meselelerin stres haline geldiğini fark etmemişim. 4 gün önce aldığım haberi çok güvenilir bir bilgi olduğu için paylaşmak istedim. ama belli ki bu tip bilgiler burada oldukça kanıksanmış. hoş anlamıyorum kimin ne çıkarı olur buraya yalan bilgi yazmaktan? mesela bana son 10 dakikada madalya takan olmadı aksine özel mesaj trafiği ve forum girdileri ile bi güzel de makaraya alındım biraz rahat olun bence dönüyor mu dönmüyor mu kavgası anlamsız. eninde sonunda herkes oturup izleyecek zaten.

açıkçası gözüm korktu bu konunun bu kadar mesele haline geldiğini bilmiyordum. 4 yıllık forum hayatıma zeval gelmemesi açısından son kez yazıyorum arkadaşlar; öncelikle bilgiyi facebook ya da twitter gibi internet üzerinden almadım. bahsettiğim oyuncu 'arkadaşım', aynı zamanda mesleğim gereği dirsek temasında olduğum bir insan. kavak yelleri'ni bu sezon sadece 5 bölüm izledim. bahsettiğim oyuncu arkadaşımla tamamen işle ilgili sebeplerle biraraya geldik ve arkadaşlık ilişkimiz de olduğu için sohbet diziyi neden bu kadar az izlediğime geldi. bir dönem hiç kaçırmadan izlediğimi biliyordu zira. dizi sohbeti ilerleyince de malum konu açıldı ve bu yeni durumu öğrendim. ha buraya yazarken doğal olarak birinci şahıs diyebileceğim birinin sözü olduğu için çok emindim ama açıkçası konunun bu kadar çetrefilli olduğunu bilmiyordum. bu tepkilerden sonra dilerim bir son dakika aksiliği çıkmaz ve rezil olmam lakin aksilik çıkacağını da sanmıyorum zira, bana söylenen birkaç güne yeniden masaya oturacağı yönündeydi. . ayrıca şunu da söyleyeyim; dağhan'ın tims'le olan ilişkisi yaşanan ayrılığa karşın hiç kesilmemişti. yani benim için bu haber çok da sürpriz olmadı.
her ne ise, beraberce izleyip göreceğiz zaten fakat dediğim gibi bu meselenin bu kadar tartışma ve stres kaynağı haline gelmesi çok enteresan. ne diyeyim bilemedim.

Efe falan dönmez bence, Sadece seyircide merak uyandırmak için yapılan bir oyun bu. Dönse kimse bu konu hakkında ipucu vermez zaten. Efe'nin bu kadar lafının geçmeside Sarp Apak'a yapılan bir ayıp ayrıca. bence dizi Güven karakteriyle güzelleşti.

zaten bu sezon başından beri sürekli efeyle ilgili bi açık kapı bıraktılar,bu sezonun ilk bölümlerinde denizin tefeciden dayak yediği o sahnede kayıkhanede biri gelip denizin üzerini falan örtmüştü muhtemelen efe,belki kimliği ortaya çıkmasın diye adını ahmet yılmaz olarak bile değiştirmiş olabilir işte güven gidip yerine tekrar o gelecek keşke efe filanda gelmesede şu diziyi toptan bitirseler çünkü artık kabak tadı verdi

Son zamanlarda çok eski bölümleri dile getirdiler Efe'yle ılgili..

Gelecek bence.. Ve Gelsinde!! Orjinal Adamım :lepi:

arkadaşlar Efe'nin Sakız adasındaki çekimleri devam ediyormuş yani diziye geri geliyor..

Efe hafızasını kaybetmiyor.Bir tekne Efe`yi buluyor ve onu tedavi ediyor.Efe geri dönmek istiyo fakat hapise girmekten ve Aslıyı kaybetmekten korktuğu için bunu yapamıyor.Daha sonra döndüğünde ise Aslının hayatında Güvenin olduğunu görüyor ve bundan sonra Aslı dahil herkesi uzaktan izlemeye başlıyor.Aslı ve Güvenin en mutlu günlerinde ortaya çıkarak tüm dengeleri alt üst ediyor..Aslı Güvenden bir süre daha ayrılmayacakmış ama sonunda Güven Aslının hala Efeyi sevdiğini anlayıp Aslının hayatından çıkacakmış ALINTI

baktılar dizi tepki almaya başladı reyting olarakta iyi gitmiyor bence efeyi diziye dahil edicekler gelsinde çok tatlı ..kızlar belki bilmeyenleriniz vardır dağhan oyuncu sevinç erbulakın yeğeni oluyor hani baba evinde oynayan bilge vardıya onun işte ablasının oğlu

Bence Kavak yelleri demek efe demek değil aslında, Daghan'da o kadar kişiyi bırakıp gitti aslında diziyi bir noktada kurtaran adam Sarp..bence..

aaa kızlar şok haberrrr
kavak yelelri bu hafta final yapıyormuş.
kesin efe çıkacak orda final olacak.
çok erken bi sezon finali oldu

sezon finali varmış sitesinde okudum
çok hareketli bir bölüm olacak
arkadaşlar efe gelicek bence

Efe'den Aslıya mesaj geliyormuş ve yaşadığına dair kanıtlar buluyorlarmış kaydirigubbakcemile2
O tekneden efenin yaşadığına dair bir işaret bulacaklarımş yani teknede ki efe değil
zaten kskoca efe orjinal adam o şekilde geri dönemez değil mi?

Efe gelse bile inşallah Aslı Güven'den ayrılmaz, Güven karakteriyle Sarp Apak diziyi kuratrdı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…