Kavak Yelleri - Kanal D

kızlar benım aklıma su geldı gectıgımız bolumlerde bır kere aslı mezarlıga gıtmemısmıydı efenın mezarına madem efe kayıpmıs mezara kımı koymuslar ?ben mı yanılıyorum yoksa...

Deniz, çocuğunu aldırmaya giden Mine'nin peşindedir. Mine'ye engel olabilecek mi? Diğer tarafta Deniz'den hamile olduğunu söyleyen Leyla vardır. Deniz ile Leyla evliliğe doğru giderken, Su, Mine ile Deniz'i barıştırmayı aklına koymuştur. Leyla'nın hamileliğine inanmaz.

Su'nun iki sevgiliyi barıştırmak için bir planı vardır. Bakalım, Leyla'nın yalan söylediğini ortaya çıkarabilecek mi? Leyla ise zehirli bir yılan gibidir. Su'yu kalbinden vuracak kozları elinde tutuyordur.

Aslı ile Güven, sürdükleri iz sonucunda bir kayığa ulaşırlar. Kayıkta buldukları şey onları Efe'ye bir adım daha yaklaştırır. Aslı, Efe'nin yaşadığına dair bazı işaretlere rastlar. Efe'nin yaşadığını söyleyen biri vardır.

Güven ise temkinlidir. ıkilinin arası Efe yüzünden gerilir. Aslı'ya bir mesaj gelir. Aslı, mesajın sahibinin Efe olduğuna inanır. Aslı, Efe ile buluşmaya gider. Güven Aslı'yı takiptedir. Gerçekten Efe'yi görecekler mi?

Burak, Mine'yi alarak ıstanbul'a gitmek ister. Mine, Burak tehlikesinin farkına varmıştır. Onunla gitmeyi kabul eder. Ancak kalbi hala Deniz'dedir.

Deniz, Güven sayesinde Mine'nin kendisini sevmekten vazgeçmediğini anlar. Deniz ile Mine, barışacaklar mı? Peki ya Mine'nin Burak'a verdiği söz ne olacak?

Burak Mine'yi kaçırır. Deniz, peşlerine düşer. Burak'ın yanında silah vardır. Üçünün yolu karanlık bir tünelde kesişir.

Merak edilen tüm bu soruların cevabı Kavak Yelleri'nin heyecan dolu sezon finalinde

nilim sağolll ama neden sezon finali yaa oofff vallaha gerildim şimdiden gel cts gel.. sonrada gel eylül gel tabii :)))))

adamlar işi biliyo leyla diziye girince uyuz olmuştum izlemiyodum diziyi.:mymeka:
şimdi iki haftadır sırf meraktan efe gelicekmi diye izliyorum bilmiyorumkismile

Bu sezon hiç izlemedim sarp hiç yakışmadı bence o diziye hep bi boşluk var gibi geliyodu.son iki haftadır efenin gelme umuduyla izliyorum.gelirse tekrar izlemeye başlıycam yoksa bu şekilde izlemeyi düşünmüyorum.

bende hiç yakıştıramadım bu diziye sarpı.sanki rol bile yapamıyor.avrupa yakasındayken iyiydi aslında ama burda hiç beceremiyor gibi.ne kızabiliyor ne üzülebiliyor bi cins geliyor bana

güven olursa efe olmasın,efe olursa güven olmasın da çok yanlış ya. herkes 2si arasında illa biri olsun.
2 si olsun ne var sanki

nilimmm ne zamanmis sezon finali????akannehir
heyecanli olacak ayy cok seviniyorum efe geliyo diyeolumunekankayizsmile

nilimmm ne zamanmis sezon finali????akannehir
heyecanli olacak ayy cok seviniyorum efe geliyo diyeolumunekankayizsmile

c.tesi canim ayy bakalim nolacak biri fragmani izledim demis:1hug: funclupte son sahnede efe gorunuyo demis ben baktim internette bulamadim fragmani ama donuyor insallah efecik :dance:

ayy orjinal adam donecek insalahh:lepi:
guveninde gitmesini istemiyorum ya onada bayiliyorum
mavi goz diyip kaşlarini oynatarakkaydirigubbakcemile3
baska dizilerden teklif geliyormus sanirim cikacakmis oyle duydum

c.tesi canim ayy bakalim nolacak biri fragmani izledim demis:1hug: funclupte son sahnede efe gorunuyo demis ben baktim internette bulamadim fragmani ama donuyor insallah efecik :dance:

Acaba aşağıdaki videomu dediğin CADIARZU

[dailymotion]video/xdel6n_kavak-yelleri-119-bolum-son-sahne-e_shortfilms[/dailymotion]

yok canim o deil yeni fragmani tvde izledim demis biri bende onun yalancisiyim valla duydugum bilgileri aktarmaya calisiyorum size

takipçisi değilim bende ama izledim.merak ediyorum ya gelicek mi efe diye? bencede gelicek.ama bi çok soru var o zaman cevaplanması gereken.efe bu güne kadar neredeydi?telefonu hattı hala nasıl çalışıyor? nasıl arıyor ? aman daha var işte.neyse senaristler düşünmüştür zaten.ben niye kafa yoruyorum ki:umursamaz: ama nasıl bir açıklama ve bağlantı olacak merak ediyorum.. zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…