Kavak Yelleri - Kanal D

onalr açıklanır heralde.
bir deee efe gelecekse en son efe mafyaya bulaşmıştı.işlemediği cinayetten suçlanıyordu falan inşallah suçlu bulunmuş olay kapanmış olur .yoksa o muhabbetler çok sıkıcı efe mafyada efe cinayet işledi falan

kanald kavak yelleri bölümünde bu hafta sezon finali haziran ayının son haftası yeni sezon başlııcakmış
istanbulda olucakmış önümüzdeki sezon
ben efeyi görmeden inanmam efenin döneceğine nette birsürü senaryo ve yalan dolanuıyo maalesef
ama efe dönerse süper olucak güvende tanrıverdi olarak kalbimizde yaşayacak inşallahhhhh
bende beğenemedim maalesef güveni efe gibi olamuıyo yada alıştığımızdan belki bilmiyorum
rüyalarıma giriyomanyaklar yaa:)))

hmm öyle mi?mafya olaylarını falan bilmiyorum.güven hiç hoş bir karakter değil bence ya.daha doğrusu sarp apak ın oyunculuğu amatör geliyor bana.beğenmiyom ııı delikafadulden

rica ederim canimm..bence efe donuyor cunku asli'ya evlenme teklif ettigi yeri ondan baskasi bilemez:sm_cool:

dizinin ilk bolumunden itibaren takip etmedigim icin bilmiyorum ...sen izlemismiydin hatirliyor musun asli mine ye filan laf arasinda bahsetmis miydi bu yerden??
yani gercekten asli ve efe haric kimse bilmiyorsa o yer neresi ise ve efe geri donmezde mine'nin isi ise senaristler sacmalamis olur......

yok bahsetmedi valla

Lüpten kimin vurulduğunu göstersinler, deli etmesinler bizi :Saruboceq: Hatta lüpten Leyla kurşunun önüne atsın kendini :Saruboceq:

belkide mine denizin önüne atar kendini bebekte yok olmuş olur

veya çocuk doğar minede mezarlığa denizi ziyarete gider

ayyy tüylerim diken diken olduuuu..bana da bak sanki gerçek..ama heyecanlı olmuş..
zaten geçen gün geçen sezon fianlini izledim..çoban yıldızyla düşüşlerini yine kötü olmuştum.

cok gusel bi fragman olmus sinema gibi valla sezon finalide cok guzel bitecek allahtan temmuzda yeni bolumler cok beklemeyecegiz

bence mine vuruluyor ve bebek ölüyor ama mineye müstehak zaten o burak denen psikopattan zor kurtulmuştu yine sardı başına sinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…