- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #2.661
takipçisi değilim bende ama izledim.merak ediyorum ya gelicek mi efe diye? bencede gelicek.ama bi çok soru var o zaman cevaplanması gereken.efe bu güne kadar neredeydi?telefonu hattı hala nasıl çalışıyor? nasıl arıyor ? aman daha var işte.neyse senaristler düşünmüştür zaten.ben niye kafa yoruyorum ki:umursamaz: ama nasıl bir açıklama ve bağlantı olacak merak ediyorum.. zemuszemus
onalr açıklanır heralde.
bir deee efe gelecekse en son efe mafyaya bulaşmıştı.işlemediği cinayetten suçlanıyordu falan inşallah suçlu bulunmuş olay kapanmış olur .yoksa o muhabbetler çok sıkıcı efe mafyada efe cinayet işledi falan
hmm öyle mi?mafya olaylarını falan bilmiyorum.güven hiç hoş bir karakter değil bence ya.daha doğrusu sarp apak ın oyunculuğu amatör geliyor bana.beğenmiyom ııı delikafadulden
fragman icin tesekkurler NILIM
rica ederim canimm..bence efe donuyor cunku asli'ya evlenme teklif ettigi yeri ondan baskasi bilemez:sm_cool:
dizinin ilk bolumunden itibaren takip etmedigim icin bilmiyorum ...sen izlemismiydin hatirliyor musun asli mine ye filan laf arasinda bahsetmis miydi bu yerden??
yani gercekten asli ve efe haric kimse bilmiyorsa o yer neresi ise ve efe geri donmezde mine'nin isi ise senaristler sacmalamis olur......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?