- 4 Ocak 2008
- 6.524
- 13
- 683
- Konu Sahibi AnneyimBen
-
yılbası haftası oldugu ıcın yayınlanmıyor buyuk ıhtımalle..
bu hafta dıızılerın yenı bolumlerı genel olarak yok zaten yerimseniben
yılbaşı çarşamba hani perşembe olmamasını anlarımda c.tesi olmaması çok saçma yaa
ekonomik krizde nerden bahane bulsakta yayınlamasak diye düşünen kanal yöneticileri için iyi fırsat tabi kaçar mı hiçyerimseniben
işin yoksa bekle 1 hafta daha püffffffff:1no2:
fragman koysalar bari efem nolcak onu da koymuyorlarsenağlama
koyarlar mı hıc canım o zaman albenısı kalmazkaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
arkadaşlar henüz net bilgim yok ama büyük ihtimal çekimlerden kaynaklı gecikme sebebiyle yayınlanmıyordur.. yarın nedenini öğrenirsem yine bilgilendiririm sizi.a.s.
Bu dizide herkes birbirinin üstünden geçti sanırım, su ile deniz hariç. Ergenlik yaşındaki gençlerin kesinlikle izleyeceği bir film değil, güyya gençlik filmiydi ama dramaya çevirdiler olayı, senaryo sıkıntısından ne yapacaklarını şaşırdılar, urladaki bölümlerini severek izliyordum ama şimdi olmasada olur diyorum.
kaydirigubbakcemile5arkadaşlar dün akşam bilgi alıp size bilgilendireceğimi söylemiştim,hemen görevimi yerine getiryorum... :) yapım şirketinin elinde çekilmiş bir bölüm var,yılbaşı haftasıyla da oyuncular tatilde olduğu için bu hafta çekimler tamamlanamamış bu yüzden bu hafta yayınlanmaması uygun görülmüş..
bilgi verdiğin için teşekkürler arkadaşım hiç olmazsa atık yılbaşı tatilinden dolayı olmadığını biliyoruz ve suçlamıyoruz ama bunu kanallar açıklamalıydı en azından bize karşı bu kadarcıkta olsa bir sorumlulukları olduğunu düşünüyorum:dilcikar:
bu konudaki şiikayetiniz ilgili birimlere iletilmiştir sayın d.harman kaydirigubbakcemile3 haklısın tabiki canım ama genelde kanallar pek açıklama yapmayı tercih etmiyorlar...
kaydirigubbakcemile3 çok saol canım evet sevmiyorlar aman neyse fazla büyüttüm sanırım alt tarafı bir dizi işteşakkıdı bu arada sen kanal d de falan mı çalışıyosun eskiden hayalimdeki meslek basın yayındı ama şanssızlıklardan dolayı olmadı :çok üzgünüm:
evet canım öyle.benimde hayalimdi ama muhasebe okudum bütün hayallerim suya düşmüştü ama hiç beklemediğim bir anda oluverdi işte... sanş işte..hihoyyyt
darısı başına canımyerimseniben
siz şimdiki gençliği daha mı farklı görüyorsunuz tamamen günümüz gençliğini anlatıyor benceşakkıdı
Şimdiki gençlikte bir grup arkadaş birbirleri ile mi yatıyor:1shok: ben gerçekten farklı görüyorum o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?