Kavak Yelleri - Kanal D

asuman atakanin eski sevgilisi hani gögsüne ismini kazdirmis
suyla beraber olunca sildirmeye calismisti
ayrica burak mineye cok kötü davranmaya basladi
mine baska zaman olsa eser kükrerdi hic sesini cikarmadi hayret ettim
ama ayse hanima muhtac olacak o

Ben dedim ama iyi niyetli düşünüyorum diye dimi :roflol:

Mine elbet hakettiğini bulacak, sabırlıyım ben :mymeka:

asumanın atakanın eski sevgilisi oldugunu biliyorum da niye bana zaman ver tekrar birlikte olcaz dedi

patlama bıraz sacma olmus.nasıl sag cıktılar oyle bır patlamadan hayret.dısarı cekecegıne nıye yanına yattı denız anlamadım dogrusu.

ocagin üstünde kocaman metal havalandirma aleti vardi hatirlarsin,
deniz efeyle kendinin üstüne o kocaman metal seyi koydu, bu sekilde patlamadan etkilenmediler cnkü metal korudu... onun icin yanina yatti yani...

kızlar asuman atakan ın kardeşiiiiiiiii panikk yok atakan yapar mı hiç ölee çapkınlıklarr Şeniz
efe ye de şok fln uygularlar o da düzeliverir efe ölürse izlenmez o diziii zaten ölmicektee
bi de ben başını begendm efee hayalet gibydi ya kendini deniz sanıo fln cook hoştu bencee
delikafadulden

efeme bişey olmaz ya inanmıyorum böyle bişeye ben dünkü bölümü izleyemedim inş. tekrarını verirler ama beklediklerimiz aynen çıkmış çok şaşırdım :)

asuman olayı efenin hayalet olması burakın işi hepsi doğru çıktı
şimdi netten izlemeye çalışıyorum efe ne kadar şekermiş başlarda Şeniz

asuman atakan in eski sevgilisi kizlar dovmesi vardi asuman diye hatrlamiyor musunuz?

yarica mine ile burak arasinda sidddetli olaylar yasancak bence ve mine ayrilcak burakdan denize sigincak gibi geliyor bana..
ayrica efe de uyaninca hafiza kaybina ugrarsa felan artik iyice kayis kopar dizi de.. asli kendisini hatirlatmaya calisir felan boyle surunur dizi.. hastane sahnelerini fazla uzatmamalari lazim artik..

atakan para icin o kizla sevgili olacak bence ve suya aciklayamayacak durumu.. cok fena olcak su ile atakanin arasi.. gorcez bakalim..

evet asuman atakanın eski kız arkadaşı, hatta dövmeyi sildirememiştide, efe, atakanın asuman dövmesinin üzerine kahrolsun diye yazdırtmıştı :roflol: yani kahrolsun asuman olmuştu :roflol:
ama resminde bayağı bi şişmandı asuman, kız diyetmi yapmış ne lülülülülülü
Burakta tam bi psikopat haaa, bir anı başka anını tutmuyor ama su ortaya çıkaracak Burağın gerçek yüzünü :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…