Kavak Yelleri - Kanal D

ya neden illede dizilerin kötü yanlarına bakılır. "aman bu kötü gençler izlemesin yoksa onlarda örnek alır" düşüncesinin yerine, "bak bu dizi hayatın gerçeklerini yansıtıyor gençlerimiz izlesinde ders alsınlar" falan gibi bi yorum yapılmaz. her dizide olduğu gibi kavak yellerindede olumsuz örnekler var ama bu diziden sonra bu tür davranışlar topluma yerleşecek diye bir şey yok. çok art niyet aramadan dizinin zevkini çıkarın bence. :teytey:

yazdıgım yazıyı bulasıya kadar canım çıktı yaaa...
maşallah arkadaşlar ne güzel gidiyor böyle..
a.s.

ya bu hafta olmaması çok kötü oldu Çok üzgünüm çoook hep bi bahane yılbaşıymış bayrammış en çok ara verilen bu dizi oluyo senağlama fragmanda çıkmadı en azından onu izleyelim şakkıdı

ya kim kimle yatmış sanırım diziyi iyi takip etmiyorsunuz dizide deniz mine ilişkisi dışında cinsel anlamda bi beraberlik olmadı bence iyi izleyip o şekilde yorum yapınyerimseniben

Yatmaktan kastım birebir ilişki değil zaten, su ile efe aynı yatakta sabahlamadılarmı, deniz ile aslı aşırı derecede yakınlaşmadılar mı, deniz ile mine de cinsel ilişkiye girdiler ve sonrasında deniz özür dilerim dedi , minede önemli değil dedi. Sizce ahlak tensel temasla olan bir şeymi, bu grup birbirinden hiç kopmadı ama herkes birbiri ile çıktı ve hala yüzyüze bakıyorlar, gençlere böyle şeylerin çok normal olduğunu empoze etmeye çalışıyorlar. Şimdiki gençler hep böyle diyorsunuz ama benim çevremde bu denli bir ahlaksızlık yok. Bu arada yaşım 22.

herkesin yaşadığı yere ve bulunduğu çevreye göre ahlak anlayışı farklıdır tabi
bunun tartışmasına girilmesi yanlış
size ve ortamınıza çok ters gelen hareketler
başka kişilere ve ortamlara göre son derece normal gelebilir
bu nedenle tartışma çok yersiz en iyisi bu konuyu kapatalım
bende 25 yaşındayım ve bu tip olaylarla çok karşılaştım
burda yaşananlar gerçek yaşamda yok ve bunların normal olduğu gençlerimize empoze ediliyor demek son derece yanlış bence
bunlar hayatta karşımıza çıkan gerçekler olmasaydı zaten tv de yer alıp bu kadar izlenmezdi
bi arkadaşımızında dediği gibi şu yandan bakmalı eğer yaşananlar senin mantığına uygunsa zevkle izle ama senin mantığına ters gelen şeylerse ders al ve uygulama!!

yani gençlere hayatın gerçeklerini göstererek ders almalarını sağlayabiliriz onlardan gerçekleri saklayarak değil bilmem anlatabildim mişakkıdı

kanal d dizileri bu hafta yayınlamayınca kavak yelleride olmıycak diye dedikodular çıkmıştı ama kanal d bunu yollamış

Sayın İzleyicimiz,

01.01.2009 1930 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.

Kavak Yelleri adlı yerli dizimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.Dizi Haftalık yayın akışlarımızda yeralmaktadır.

İyi seyirler,

yaşasınnnnnnn hihoyyythihoyyythihoyyyt

evet canımcımmmm bu hafta dizimiz var ve kanal d de bu hafta sadece küçük kadınlar var hafta içi :) sevenlerine duyurulur kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt

hee bi de son olaraktan :jeyyar:

ASLI & EFE FOREVER :roflol: -tatlicadiarzu-

kızlarrrrrrrr fragman çıktıııııııı efem ölmüyo
sedat serbest kalıyoooooooooo

yaa cok saçmaa yaa efe de onun lehine ifade vercek heraldee amann tekrar musallat olmasında defolsun gitsinnnn klava:

tekrar musallat olacak ki serbest bırakıyorlar ya ben sinir oldum bu sedata yeter artık çıksın diziden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…