- Konu Sahibi AnneyimBen
-
ya kim kimle yatmış sanırım diziyi iyi takip etmiyorsunuz dizide deniz mine ilişkisi dışında cinsel anlamda bi beraberlik olmadı bence iyi izleyip o şekilde yorum yapınyerimseniben
Yatmaktan kastım birebir ilişki değil zaten, su ile efe aynı yatakta sabahlamadılarmı, deniz ile aslı aşırı derecede yakınlaşmadılar mı, deniz ile mine de cinsel ilişkiye girdiler ve sonrasında deniz özür dilerim dedi , minede önemli değil dedi. Sizce ahlak tensel temasla olan bir şeymi, bu grup birbirinden hiç kopmadı ama herkes birbiri ile çıktı ve hala yüzyüze bakıyorlar, gençlere böyle şeylerin çok normal olduğunu empoze etmeye çalışıyorlar. Şimdiki gençler hep böyle diyorsunuz ama benim çevremde bu denli bir ahlaksızlık yok. Bu arada yaşım 22.
evet ya inş. bu hafta vardır
imzana bayıldım :roflol:
kızlar imzalarınızı kıskandım :)))
kanal d dizileri bu hafta yayınlamayınca kavak yelleride olmıycak diye dedikodular çıkmıştı ama kanal d bunu yollamış
Sayın İzleyicimiz,
01.01.2009 1930 tarihinde tarafımıza göndermiş olduğunuz mailinize ilişkin cevabımız aşağıda yer almaktadır.
Kavak Yelleri adlı yerli dizimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.Dizi Haftalık yayın akışlarımızda yeralmaktadır.
İyi seyirler,
yaşasınnnnnnn hihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlarrrrrrrr fragman çıktıııııııı efem ölmüyo
sedat serbest kalıyoooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?