Kavak Yelleri - Kanal D

güvenin efeyi tanıyacağı ve bunu aslıya söylemeyeceği konusundaki haber var...ve güven aslıya efenin yaşadığını söylemediği halde bu hafızasını kaybetmiş adamı kıskanacak...
çünkü aslının kalbini nasıl bu kadar kazandığına şaşıcak...
bi türlü ne aslıya ne de diğerlerine efenin yaşadığını hatta tanıştıklarını anlatamayacak güven,ve tabiki hiç bir sır sonsuza kadar gizli kalmadığı gibi bu da gizli kalmayacak,bir gün birisi onları görecek,güven korkularıyla yüzleşecek..." alintidir

Güvenle Efe Kavgadan Sonra iyi Dost Oluyorlar.
Kavgayı Canerin Babası Ayırcak . Caner Yalan Sölücek Ama GÜven Cevabını Vericek.
İlerleyen sahnelerde Güvenin Telefonu Çalıyor Efe Bunu Görüyor Güven Mavigöz Arıyor Diyor
Efe'nin Karavan İşini Güven Halledicektir Yani Efe Karavanına Kavuşacak Gibi

...Son OLarak Caner Aslı ve Mineyi Kaçırıyor.. GÜven Ve Efe Yardıma Gidiyor oRda İnş. EfeYi Görücek Herkes ama bence efe görünmicek veya görmiyecekler..bu baska bir alinti sette calisan birinden gelmis

Kavak Yelleri adlı dizide Mine karakterini başarıyla canlandıran Aslı Enver, İzmir’den İstanbul’a dönünce soluğu Cihangir’de aldı. Dizinin tekrar İstanbul’da çekilmesine çok sevindiğini belirten Enver, diziye eski rol arkadaşları Dağhan Külegeç’in geri dönmesinin de tüm ekibi mutlu ettiğini belirtti. Enver, “Dağhan’ı çok seviyorum. İyi ki tekrar bizimle beraber çalışıyor. Ancak Sarp’ın diziden ayrılmasına çok üzüldüm. Zaten Sarp’ın diziden ayrılacağı önceden belliydi. O hepimizin iyi arkadaşı, kendisini çok özleyeceğiz” diyerek duygularını ifade etti.

yüzleşsinalsanaalsanasmile

saol valla eksik olma sayende bizde öğreniyoruza.s.

rica ederim canimm ogrendikc paylasicam..

asıl ismi fikretse güven nası anlıcak acaba efe olduğunu resim falan görcek hareldeCADIARZU

evet eve gidince gazeteyi gorebilirmis o oldugunu bilecek telefonuna fikret diye kaydedecekmis efe arayinca telefonu asli alacakmis eline guvene fikret ariyor bu kim diye soracakmis o da arkadasim diye gecistirecekmis.. asli onun kiz olabileceginden suphelenecekmis gibi biseylerde yaziyor nette

Bende severek izliyorum ama Efe dönmeseydi iyi olurdu hiç sevmiyorum onu. Ama gelmeseydide dizi nasil uzayacak demi ama. Diziyi Deniz ve Mine için izliyorum ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…