- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #3.261
son anda efeyı dızıye sokmaya karar vermedıler kı... bı r arkadas röportajı yazdı burada... efe ölmeden önce zaten ölecegı bellıymıs ve dönecegı zamanda...
Ben Dağhan Külegeç'in yönetmenle tartışıp, kafasına sandalye fırlattığı için diziden ayrıldığını okumuştum birçok yerde. Hangisi doğru bilemem.
evet yonetmenle tartisma yasadi jale incekol du, sandalyeyi kafasina firlatmamis baska yere firlatmis sadece..yonetmen degismeden daghan diziye donmeyecekti zaten kerem cakiroglu yonetiyor daghan dondugunden beri..
nilim bravo valla ayaklı gazete gibisin bütün şeyleri senin sayende öğrenip merakımı gideriyorum çok sağol:1hug:
neler olacak diye catlayacagim valla surekli arastiriyorum tuyolar gorunce sizinle paylasiyorum
lerzan hanım vhastalanacak ve mine hemen aslıyı arayacakmış daha sonra o caner midir nedir o aslıyı kaçıracakmış minede yanında olacakmış aslının ikisini beraber kaçırcakmış...bolumle ilgili son tuyo
ya canlar ben yaklaşık 3 haftadır izleyemedim:2:
Hatta bu sezonu hiç doğru düzgün izleyemedimbilmiyorumkismile
Son 3 haftayı azıcık özetliyip sevaba girmek isteyen var mı lütfeeennn:kedi::kedi:
Bu güvenle Efe ne iş anlamadım nasıl tanıştılar neden beraberler
Efe neden ismini değiştirmiş
Geçmişi hatırlıyor mu
Dizi istanbula taşınmış
anladınız işte kafam çorba oldulaelaelaelaelae:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?