Kavak Yelleri - Kanal D

son anda efeyı dızıye sokmaya karar vermedıler kı... bı r arkadas röportajı yazdı burada... efe ölmeden önce zaten ölecegı bellıymıs ve dönecegı zamanda...

son anda efeyı dızıye sokmaya karar vermedıler kı... bı r arkadas röportajı yazdı burada... efe ölmeden önce zaten ölecegı bellıymıs ve dönecegı zamanda...

Ben Dağhan Külegeç'in yönetmenle tartışıp, kafasına sandalye fırlattığı için diziden ayrıldığını okumuştum birçok yerde. Hangisi doğru bilemem.

Ben Dağhan Külegeç'in yönetmenle tartışıp, kafasına sandalye fırlattığı için diziden ayrıldığını okumuştum birçok yerde. Hangisi doğru bilemem.

evet yonetmenle tartisma yasadi jale incekol du, sandalyeyi kafasina firlatmamis baska yere firlatmis sadece..yonetmen degismeden daghan diziye donmeyecekti zaten kerem cakiroglu yonetiyor daghan dondugunden beri..

evet yonetmenle tartisma yasadi jale incekol du, sandalyeyi kafasina firlatmamis baska yere firlatmis sadece..yonetmen degismeden daghan diziye donmeyecekti zaten kerem cakiroglu yonetiyor daghan dondugunden beri..

nilim bravo valla ayaklı gazete gibisin bütün şeyleri senin sayende öğrenip merakımı gideriyorum çok sağol:1hug:

126. Bölüm Özet

Güven ile Efe dolandırıcıların peşinde

Güven ile Efe kısa sürede kaynaşıp, karavan dolandırıcılarının peşine düşüyorlar. Güven ile yolları kesişen Efe, onunla kısa sürede kaynaşır. İkili karavan dolandırıcılarının peşine düşerler. Güven ile orijinal adamı, gerilim dolu anlar beklemektedir. Güven bu yeni arkadaşının sırlarını öğrenecek mi?
Deniz, yeni bir iş alır ve mekân arayışına başlar. İş için çalışırken yolu Hayal’le kesişir. İkisi arasındaki yakınlaşma yeni bir aşkın habercisi midir?
Aslı’nın Deniz’e tavsiyelerinden haberdar olan Mine, Aslı’ya öfkelenir. Kendisinden habersiz bir araya gelen arkadaşlarını gören Mine, kendini kötü hisseder. Deniz ile Hayal’in yakınlaşmasında Aslı’nın parmağı olduğunu düşünür. Mine’nin eline Aslı’ya karşı kullanabileceği bir koz geçer. Mine bu kozu her şeye rağmen oynamaya kararlıdır.

lerzan hanım vhastalanacak ve mine hemen aslıyı arayacakmış daha sonra o caner midir nedir o aslıyı kaçıracakmış minede yanında olacakmış aslının ikisini beraber kaçırcakmış...bolumle ilgili son tuyo

neler olacak diye catlayacagim valla surekli arastiriyorum tuyolar gorunce sizinle paylasiyorum

nilim herşey iyi hoşdayerimseniben şu güvenn diziden çıkmayacak diyee bir haber getirr yaa ne olurr.güvenn dizidennnn ayrılmasınnnnnnnnn :1no2::mymeka:ayıranların allah cezasını versinnklava:klava:

bunlarda dostmu düşmanmı belli değill.hep bir aradalarakannehir:dilcikar:CADIARZUCADIARZU

cok guzel bir bolumdu..guven ozune dondu sonunda bunalim haller hic yakismiyor ona hep kacirilan asli oluyor ya daha degisik seyler bulsunlar artik.senaristin biri degistiginden beri hemen bu tip olaylar oluyor eski orjinalligi kalmadi

izlemedim bu bölümü ama aslı yine mi kaçırılıyor..yuh yaaa.ilk bölümlerde çalıştığı yerden kaçırmışlardı
sonra bir ara bi mahalleye gitmişlerdi orda serserinin teki kaçırmaya kalktı yapamayınca evi indirdi
sonra hocası kaçırdı
şimdide canermi..bulunmaz hint kumaşı maşallah

çok güzeldi bu bölüm baya güldüm özellikle kapının arkasında geçen konuşmalara hep böyle devam etse.....

ya canlar ben yaklaşık 3 haftadır izleyemedim:2:
Hatta bu sezonu hiç doğru düzgün izleyemedimbilmiyorumkismile
Son 3 haftayı azıcık özetliyip sevaba girmek isteyen var mı lütfeeennn:kedi::kedi:

Bu güvenle Efe ne iş anlamadım nasıl tanıştılar neden beraberler
Efe neden ismini değiştirmiş
Geçmişi hatırlıyor mu
Dizi istanbula taşınmış
anladınız işte kafam çorba oldulaelaelaelaelae:bbo:

guven efe tanisma olayi soyle oldu..asli barda calisiyor orda biri musallat oldu asli yuz vermedi sonra itismeler aslini kafasi kaldirima carpti guven bunu gordu hesap sormaya gitti efede kuryelik yapiyor asli ya musallat olan cocugun babasina bi teslimat yapti tam evden cikti guven kapinin onunde cocuklar dovusuyodu efe de mudahale etti boylece kanka oldular. efenin isim degisikligi buyuk ihtimalle suclu oldugunu dusundugu ve arandigi icin ismini bilerek degistirdi kimse tanimasi diye ve eskiyi unutmaya calisiyor gibi geldi bana..hepsi istanbulda artik metinde polislige geri cagirildi su ve atakan bosanmak uzere..baska kafana takilan varmi :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…