- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #3.281
ya nilim sence efe hafızasını mı kaybetti yoksa dediğin gbi kendi mi değiştirdi yok mu bu konuda bi tüyo?hayriye aslı kim deyince bişi demediCADIARZU
bence hafizasini kaybetmedi ilkolkul ogretmeni ferdi yi hatirladi havuzda hatirlarsan..ayrinca ben oldururum dedi buda onun olmazsa olmaz lafi ve profiterol vardi evinde cok iyi yuzme bildigini soyledi bence kesinlikle hafiza kaybi yok taninmasin diye numara yapiyor onu bulan kisiyi babasinin yerine koydu.. tuyolar yakinda gelir hemen yazarim merak etme
hııııı evet yaa öğretmenini hatırlamasına bende şaşırmıştm bide oldururum lafına ama ne biliim sadece isim değiştrmiş böle elini kolunu sallayarak geziyo kimlik falan nası çıkarttı acaba?katilin bulunduğundan da haberi yok insan bi takip eder sonuçta kendisi suçlanıo ama çok rahat sanki hiç bişiden haberi yok gbi..gerçi hafızasını da kaybetmiş olsa 20yaşındaki adamı gerçekten sahiplenmelerine çok saçma var bi dümen ama bakalım
guven efe tanisma olayi soyle oldu..asli barda calisiyor orda biri musallat oldu asli yuz vermedi sonra itismeler aslini kafasi kaldirima carpti guven bunu gordu hesap sormaya gitti efede kuryelik yapiyor asli ya musallat olan cocugun babasina bi teslimat yapti tam evden cikti guven kapinin onunde cocuklar dovusuyodu efe de mudahale etti boylece kanka oldular. efenin isim degisikligi buyuk ihtimalle suclu oldugunu dusundugu ve arandigi icin ismini bilerek degistirdi kimse tanimasi diye ve eskiyi unutmaya calisiyor gibi geldi bana..hepsi istanbulda artik metinde polislige geri cagirildi su ve atakan bosanmak uzere..baska kafana takilan varmi :hulya:
bence hafizasini kaybetmedi ilkolkul ogretmeni ferdi yi hatirladi havuzda hatirlarsan..ayrinca ben oldururum dedi buda onun olmazsa olmaz lafi ve profiterol vardi evinde cok iyi yuzme bildigini soyledi bence kesinlikle hafiza kaybi yok taninmasin diye numara yapiyor onu bulan kisiyi babasinin yerine koydu.. tuyolar yakinda gelir hemen yazarim merak etme
canım süpersin yaaa.s.a.s.a.s.a.s.
Çok teşekkür ederim aklıma takılan olunca sana sorabilir miyimmm:kedi:
efeyle güven yanyana süper oldu bnce
kızlar efe parasını kurtarabildimi
uyumuşum bn
en son yılmazın selamı var demişti
1 gün vermişti güven ona
evet kurtardi ama yilmaz denen mafya babasi yakaladi onlari benim adimi kullanarak harac aliyormussuz dedi parayi aldi ellerinden bide havuza bagladi ikisini sandalyeye bogazlarina kadar suya battilar cok komikti kaydirigubbakcemile3
evet kurtardi ama yilmaz denen mafya babasi yakaladi onlari benim adimi kullanarak harac aliyormussuz dedi parayi aldi ellerinden bide havuza bagladi ikisini sandalyeye bogazlarina kadar suya battilar cok komikti kaydirigubbakcemile3
efeyle güven yanyana süper oldu bnce
kızlar efe parasını kurtarabildimi
uyumuşum bn
en son yılmazın selamı var demişti
1 gün vermişti güven ona
127.bolumde asli&efe karsilasmasi olamayacak malesef belki mine gorebilir
efenin hafızası yerinde degil sanırım
özetinemi baktın..
ay bunlarda arka sıradakiler gibi yaptılar ..oktay hesabı..:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?