Kavak Yelleri - Kanal D

ya nilim sence efe hafızasını mı kaybetti yoksa dediğin gbi kendi mi değiştirdi yok mu bu konuda bi tüyo?hayriye aslı kim deyince bişi demediCADIARZU

ya nilim sence efe hafızasını mı kaybetti yoksa dediğin gbi kendi mi değiştirdi yok mu bu konuda bi tüyo?hayriye aslı kim deyince bişi demediCADIARZU

bence hafizasini kaybetmedi ilkolkul ogretmeni ferdi yi hatirladi havuzda hatirlarsan..ayrinca ben oldururum dedi buda onun olmazsa olmaz lafi ve profiterol vardi evinde cok iyi yuzme bildigini soyledi bence kesinlikle hafiza kaybi yok taninmasin diye numara yapiyor onu bulan kisiyi babasinin yerine koydu.. tuyolar yakinda gelir hemen yazarim merak etme

hııııı evet yaa öğretmenini hatırlamasına bende şaşırmıştm bide oldururum lafına ama ne biliim sadece isim değiştrmiş böle elini kolunu sallayarak geziyo kimlik falan nası çıkarttı acaba?katilin bulunduğundan da haberi yok insan bi takip eder sonuçta kendisi suçlanıo ama çok rahat sanki hiç bişiden haberi yok gbi..gerçi hafızasını da kaybetmiş olsa 20yaşındaki adamı gerçekten sahiplenmelerine çok saçma var bi dümen ama bakalım

bende nereye baglayacaklarini cok merak ediyorum bidahaki bolumde neler olacak bakalim kesin mine gorecek efeyi guvende aslinin sakladigi resimi gorecek efeyi taniyacak ama korkacak asliyi kaybetmekten soylemeyecek

canım süpersin yaaa.s.a.s.a.s.a.s.
Çok teşekkür ederim aklıma takılan olunca sana sorabilir miyimmm:kedi:

yaz tatlim haberleri alalim a.s.opuyorumnanaktan

aahh güven ahh bu bölüm çok hoştu güven'e komiklik çok yakışıyor nolurr ayrılmmasın yaaaa mafoldumben

haftaya artık efeyle aslının karşılaşması lazım 2 haftadır efe var evet yaa güven gitmesinn
neler olacak efe yi nasıl bağlayacaklar çok merak ediyorum aslı napacakkkk bilmiyorumkismile

efeyle güven yanyana süper oldu bnce
kızlar efe parasını kurtarabildimi
uyumuşum bn
en son yılmazın selamı var demişti
1 gün vermişti güven ona

uyumuşum bn
1 gün vermişti güven ona

evet kurtardi ama yilmaz denen mafya babasi yakaladi onlari benim adimi kullanarak harac aliyormussuz dedi parayi aldi ellerinden bide havuza bagladi ikisini sandalyeye bogazlarina kadar suya battilar cok komikti kaydirigubbakcemile3

evet kurtardi ama yilmaz denen mafya babasi yakaladi onlari benim adimi kullanarak harac aliyormussuz dedi parayi aldi ellerinden bide havuza bagladi ikisini sandalyeye bogazlarina kadar suya battilar cok komikti kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bi an önce efeyle karşılaşmalarını beklioorumm :) 127. bölümde tam sınırdan dönülebilir yani senaritsler uzatabilir..artık rüyalarıma girdi yaff efe yi görenlerin yüz ifadeleri bayılanlar ağlayanlarrr fisfisfisdelikafadulden

o an çok komikti evet..:roflol::roflol:

ikisine bir sinema filmi verseler....yakıştılar birbirlerinekaydirigubbakcemile

uyumuşum bn
1 gün vermişti güven ona

vereliniortak

1 gün sonra gittler aldılar parayı
5 dakika sonra..yılmazın adamları yollarını kesip cezalandrmak için aldılar onları..
parayıda vermediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…