Kavak Yelleri - Kanal D

kızlar bu bölümde ciddi bir bilgi hatası vardı
aslı lerzanın şekerinin düştüğü için bayıldığını ve insülin yapılması gerektiğini söyledi ve de şekerli bir şeyler yemesini
halbuki insülin şekeri düşük olanlara değil yüksek olanlara yapılır.
zaten şekeri düşük birine insülin yapmak o kişinin durumunu iyice kötüleştirir, komaya sokabilir ve hatta öldürebilir.
bu çok gros bi hataydı

kızlar efenin hafızası yerine geldiyse neden bu oyunu sürdürüyo peki yani suçsuzluğuda kanıtlandı bunca seneden sonra herkesin karşısına çıkmayamı korkuyo acaba,bu arada güvenle efe gerçekten süper oldular dizinin eski rengi geldi resmen efenin oyunculuğuna bayılıyorum sanki içinden geldiği gibi oynuyor rol değil gerçek

Yok canım bazen şeker hastalarında ciddi derecede şeker düşmesi yaşanabiliyor
ve insülin yapılıyor
Düştüğü zaman bildiğin kesme şeker yediriyorlar şeker hastasınasengözlerimebaksanab

evet olabilir,böylece mine yine aralarına bi şekilde girmiş olucak sezon boyunca onlarla kopuk olmazdıya.
aslı ve efenin karşılaşmasını çok mrk ediorummm

Yok canım bazen şeker hastalarında ciddi derecede şeker düşmesi yaşanabiliyor
ve insülin yapılıyor
Düştüğü zaman bildiğin kesme şeker yediriyorlar şeker hastasınasengözlerimebaksanab

canım tabiki şeker hastalarında da şeker düşmesi olabilir ama o durumda insülin yapılmaz işte ben onu diyorum şekerli bi şeyler yedirilebilir eğer hastaneye götürülmüşse direk dekstroz yani şekerli su serumu takılır sonra duruma göre şekeri uygun duruma gelince insülinle dengelenebilir
şekeri düşük birine insülin yapmak onun canına kast etmek demek
şeker hastaığında insülin yok yetersiz ya da işlevsiz oluyor o yüzden şekerleri yüksek seyrediyor ve insülin yapılmak durumunda olabiliyor
lerzan insülinle düzeldiğine göre bu bölümde yüksek şeker komasına girmişti
dr. yakınlarım da var biliyorum

Son düzenleme:
Muhteşem İkili gerçekten onlara yakışanı sergilediler.
Gönül isterdi ki Sarp ve Dağhan beraber devam etsinler,
umarım burda olmasada başka projede gerçekleşir.

Yalnız bu senaryo olayı sıkmaya başladı valla,
kısır döngü gibi eskiden işlenen konuları yeniden ısıtıp önümüze koyuyorlar ve
Aslı yine kaçırılır. mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

bence güven yetişemiyecekk.efeyle güven bara gittiğinde aslıgil orda olmayacak....yineeee entrikaa.güveninn son blmm zaten :(ühüüüüü

ahahah ne guldum... yalnız gonderdıgın lınkten acamadm baska yerden ızledım ama aslının kacırılmasıyla ılglı hıcbırsey yoktu hıc olmamıs gıbı...

Sadece fragmanlarını izleyerek anladığım bir diziydi=) Çünkü olaylar kesinlikle kısır döngü!
Fakaaatttt! Şimdi işler çok değişti. Çünkü bitanecik arkadaşım(Mehmet Çelik) Caner dizi kadrosuna dahil olduu. Ona bol bol başarılar diliyorum. Biliyorum ki o bu işinde altından kalkarropuyorumnanaktan

o arka sıradakilerde oynuyordu değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…