Kavak Yelleri - Kanal D

mıne ıle aslı cocugun elınden kurtuluyorlar kendılerı... sanırım efe ıle yıne karsılasmayacak ya da bölumun sonuna saklıyorlar,tam karsılasacakken haftaya kalcak :))))

teşekkürler fragman için ya ben bu mineyi anlamakta zorlanıyorum gerçekten denize git bitti diyo gidincede şekilden şekile giriyo denizde ayrı bi tutarsız.... Allah sonlarını hayretsin :))

Önce Efe gelecek mi diye 40 bölüm beklettiler şimdide nasıl karşılaşacaklar diye 40 bölüm bekleriz..

Baymaya başladılar Ama!! klava:

evet efe hafızasını kaybetmiş sinyalleri verdilerdeee şuan biraz bayık gidiyo bakalım nerde heyecan vercekler... kusturmazlar umarım efe geldi gelcek yapa yapa.....

Artık aslıda fıkretı duymaya basladı,guvene o arkadasını da getırseydın..vs dedı kızarak... sanırım aslı sureklı fıkret ısmını duyarak bırseyler cevırdıgınden işkillenecek guvenın takip edecek...

ya o resimdekiler kimdi acaba yaa yabancıydı onlar ben tam göremedm ama heralde bulunduğunda arkadaş oldu onlarla bide şu adam babacım dediği babası değilmiş aslıyı da hatrlamıo demekki hafızasını kaybetti kesin ama nası merak etmez yaa araştrmaz hiç bide nüfus cüzdanında evli yazıo inşallah mantıklı bişeyler olur

babacım dedıgı adam benım dısımda düşünmen gereken 2 kişi daha var unutma dedı efeye... benım aklıma evlenmıs olabılecegı geldı nedense... bırde sonra nufus cuzdanını gosterınce evlı dıye... ne bıleyım öyle düşündüm bırden... ya da baskasının kımlıgını kulanıyor dıcem ama oda pek mantıklı gelmıyor... sanırım bızı bayagı soru ısaretlerıyle bekletcekler...

evet yaa ne kadar çok soru işareti varbilmiyorumkismileyaaa hafızasını kaybettiyse ne kadar saçma göğsündeaslı yazan bi dövme var nası hatrlamıyorm der geçiştirir bi insan bi merak et araştr kim bu diye hem zank diye nası evlenir hem evli olsabu karavan alıp gitmyi düşünüo karısı nolcak o zamanCADIARZUbence evli değil babacım dediğiadam zaten zengin biri belli ona öle sahte bi kimlik ayarlamış gbi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…