- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #3.341
çıktıısu fragman ciksa yawweyvahedigeldismile
“Kavak Yelleri”nde Aslı’yı canlandıran Pelin Karahan ile Su’yu oynayan Ceren Moray, geçtiğimiz gün dizinin çekimleri için Cihangir’deydi. Setten ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Moray, sıcaklar yüzünden çok zorlandıklarını söyledi ve çekim yaptıkları evde pirelerin olduğundan dert yandı: “Evdeki pireler dışında her şey iyi gidiyor. Herkesin en çok merak ettiği konu, Efe’yle ne zaman karşılaşacağımız ama bunu biz de bilmiyoruz.”
[Kızlar Su, bir içim su olma yolunda. Diziye ilk girdiği halleri hatırlıyorum da şimdiki halinden ne kadar farklıydı.
Ama yine de dizideki favorim Mine(kızlardan)opuyorumnanaktan
“Kavak Yelleri”nde Aslı’yı canlandıran Pelin Karahan ile Su’yu oynayan Ceren Moray, geçtiğimiz gün dizinin çekimleri için Cihangir’deydi. Setten ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Moray, sıcaklar yüzünden çok zorlandıklarını söyledi ve çekim yaptıkları evde pirelerin olduğundan dert yandı: “Evdeki pireler dışında her şey iyi gidiyor. Herkesin en çok merak ettiği konu, Efe’yle ne zaman karşılaşacağımız ama bunu biz de bilmiyoruz.”
[Kızlar Su, bir içim su olma yolunda. Diziye ilk girdiği halleri hatırlıyorum da şimdiki halinden ne kadar farklıydı.
Ama yine de dizideki favorim Mine(kızlardan)opuyorumnanaktan
Tüyo: (İnanmadım açıkcası.. )
Aslı ve Güven evleneceklermiş, o zamana kadarda Efeyle Güven sıkı dost olurlar,
tahmin edin Güven'in nikah şahidi kim olacakmış tüyoya göre ?
sempatiksalakcinni
nasıl yani... ama guven dızıden cıkıyor surda 1 ayı kaldı...
Tv de verilen 2.bi fragman daha var,asıl gelişmeler onda.
Ama onu bulamadım nette bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?