Kavak Yelleri - Kanal D

“Kavak Yelleri”nde Aslı’yı canlandıran Pelin Karahan ile Su’yu oynayan Ceren Moray, geçtiğimiz gün dizinin çekimleri için Cihangir’deydi. Setten ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Moray, sıcaklar yüzünden çok zorlandıklarını söyledi ve çekim yaptıkları evde pirelerin olduğundan dert yandı: “Evdeki pireler dışında her şey iyi gidiyor. Herkesin en çok merak ettiği konu, Efe’yle ne zaman karşılaşacağımız ama bunu biz de bilmiyoruz.”

[Kızlar Su, bir içim su olma yolunda. Diziye ilk girdiği halleri hatırlıyorum da şimdiki halinden ne kadar farklıydı.
Ama yine de dizideki favorim Mine(kızlardan)opuyorumnanaktan

evet güzelleşti bu kız bu sezona.s ama minede çok kilo almış sanki önceki bölümlerde daha zayıftı

su'yun saç modeli ne kızlar çok hoş

resime baktımda su gerçekten güzelleşmiş çıtır aslınında güzel yüzü olmasa alt tarafı bir kadın havasında göğüsleri felan...naniknanik
minede basenlerinden kilo alıyor geçen sezon hep uzun şeyler giyiyordu dizide basenlerini örtmek için bu bölümlerde giysileri azcık değişti....

anaaa piremi varmış? :)))
ilaçlama felan neden yapmıyorlarmışş.aaaaaaa kollaRINDA FELAN HİÇÇ ISIRIK İZİ YOK.BU NASIL PİREKİ?

su yu hep begenırdım ama bu sezon daha da guzellestıgının farkındayım :) yüz hatları ne bıleyım hep dıkkatımı cekmıstır su nun :) mine bencede kılo almıs baya hemde ama yuzu cok hos... Aslı ya dıyecek lafım yok cok guzel bır yuzu var ama bırde su penguen gıbı yuruyusunu duzeltse daha da ıyı olur sanırım :)))
aman n

Tüyo: (İnanmadım açıkcası.. )

Aslı ve Güven evleneceklermiş, o zamana kadarda Efeyle Güven sıkı dost olurlar,
tahmin edin Güven'in nikah şahidi kim olacakmış tüyoya göre ?
sempatiksalakcinni

Tüyo: (İnanmadım açıkcası.. )

Aslı ve Güven evleneceklermiş, o zamana kadarda Efeyle Güven sıkı dost olurlar,
tahmin edin Güven'in nikah şahidi kim olacakmış tüyoya göre ?
sempatiksalakcinni

akannehir böle bişey olmamasını diliyorummmmm:sinifsinif:
Gerçi dediğin gbi çok inandırıcı gelmedi banada.

nasıl yani... ama guven dızıden cıkıyor surda 1 ayı kaldı...

O bir aya sığdırabilirler canım,
ya düşünsene Güvenle tanışıp kaynaşmaları falan,
bir şekilde Güven üzerinden Aslıyla karşılaşacak Efe.
Nikah'ta mı olur yoksa başka bir yerde mi bilmiyorum.
Ama nikahta olursa o şokla Güven terkeder o diyarları ve diziden çıkar herhalde.

İnşallah doğru değildir tüyo.

Valla öyle, aynen Aslı'nın kaçırılması adet haline geldiği gibi

Heycanlı olur da, ne bileyim ben Efeyle Aslının karşılaşmasını böyle klişe bir şekilde beklemiyordum.
Bakalım ne yapacaklar, uzatmasınlarda daha fazla, sabır kalmadı yahu. sempatiksalakcinni

Bu haftaki fragmandan yola çıkarakmı acaba böle bişey atıldı ortaya.
Su,Aslıya "sen güvenle evlenmeyi filanmı düşünüyosun diyoya..
Bide bişe dikkatimi çekdi.Efenin elinde baktığı resimler kimin acaba bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…