Kavak Yelleri - Kanal D

belkı arandıgını düşündüğünden dedıgın gıbı sahte kımlık ayarlanmıs olabılır yoksa evlı olupta böyle yalnız adammıs gıbı hayaller pesınden kosmak hıcte mantıklı degıl...

efe adama arada tayfun abi dedi zaten o resimdekilerde arkadaslari ama onlari deniz asli ve mine olarak goruyor ama hatirlamiyor bence..evlilik olayida olmus birinin kimligini verdiler hatta cocugu bile var iki kisi seni ozluyor diyor cunku oda hatirlamadigi icin kabullenemiyor gibi geliyor bana yavas yavas cozulecek bakalim

bende mine denizin kafasında şişeyi patlattıya ona çok güldüm yakaydirigubbakcemile3

efe geldi komiklik geldi diziye..paso gülüyoruz yaakaydirigubbakcemile3

kızlar hafızasını kaybetti diyyoruz ama havuza güvenle atıldıklarında lisedeki öğretmeni ile ilgili bişey anlattı.
bu ne iş şimdi?

kızlar hafızasını kaybetti diyyoruz ama havuza güvenle atıldıklarında lisedeki öğretmeni ile ilgili bişey anlattı.
bu ne iş şimdi?

evet yaa hadi dövmeyi hatrlamıo ya aslının kim olduğunu hafıza kaybı desek ama ferdi hocasını hatrlıyo yaniisempatiksalakcinniofff çok karışık-tatlicadiarzu-

Çok baydı artık ya, Efe ne şekilde nasıl dönecek diye düşünüp dururken birde Fikret çıktı karşımıza :2: Artık biran önce diziye heyecan katsınlar, bayıldım her hafta aynı kısır döngüyü izlemekten :hulya:

Diziyi bölük pörçük izleyebiliyorum ben... Efe hafızasını mı kaybetmiş yani? O evi ona o adam mı almış... Kazadan kim kurtarmış???

HAZAL KAYA'NIN YENİ DİZİSİ BELLİ OLDU

Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünü oynayacağı “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” isimli dizide tanıdık bir isim hemen dikkat çekiyor. Geçen sezon Aşk-ı Memnu dizisi ile adından çok söz ettiren Hazal Kaya, “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” dizisinde “Berna” karakterine hayat verecek. Serdar Akar'ın yönetmenliğini yapacağı “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” dizisi çok yakında Star Tv'de başlıyor.

Hazal Kaya, Kavak Yelleri'nde oynamayacak anlamına geliyor bu haberle.

PELİN KARAHAN VE İBRAHİM KENDİRCİ AYRILDI!
Aşkları birlikte oynadıkları Kavak Yelleri dizisi ile başlayan çift ayrıldı!
Birlikte oynadıkları 'Kavak Yelleri' dizisi ile aşkları başlayan ve 2.5 yıldır ilişkileri devam eden çift geçtiğimiz günlerde ayrıldı..

Dizide oynadıkları karakterlere zarar vermemek için magazin basınından kaçan ancak yakalanmaktan kurtulamayan çift, ayrılıklarını da gizli tutuyor..

Ayrılık haberlerini sorduğumuz Pelin Karahan gecce.com'a yaptığı özel açıklamada 'sonuçta 2.5 yıldır devam eden bir ilişkimiz vardı ve zamanla heyecanımızı yitirdik.. Aynı işte olduğumuzdan dolayı da aramızda hiçbir sorun yok.. İbrahim ile arkadaş kalmaya karar verdik' dedi..

Offf.. nasıl bir azap bu ya.
Önce Efenin dönmesini bekle şimdide karşılaşmalarını
benneyaptımki benneyaptımki

çok çok iyi olmus kesinlikle ibo çok daha iyi ve çok daha güzellerine layıktı zaten bayanssulusmile

birde eğer hafıza kaybı varsa daha öncedende dediğim gibi hal ve hareketleride değişirdi. ama bu aynı. oldururum sözleri bile hala var yani
profiterolü, tişörtü, duvardaki eşeği...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…