Kavak Yelleri - Kanal D

way way mine denızı tekrardan elde etme cabalarına gırmıs opusme sahnesınden sonra :) gec oldu ama ısabet oldu...herhalde guven dıyemıyor aslıya hayalle beraber olduklarını...

way way mine denızı tekrardan elde etme cabalarına gırmıs opusme sahnesınden sonra :) gec oldu ama ısabet oldu...herhalde guven dıyemıyor aslıya hayalle beraber olduklarını...

bence opusmediler..deniz hayal'e ben mine'yi hala seviyorum unutmadim demis olabilir mine'de duydu tabi kendine guveni gelmis resmen

ya efe lisedeki hocasını hatırlarken nasıl oluyor da o dönemdeki ana babasını hatırlamıyor anlamıyorum ya.bu arada tekrarını izlerken farkettim baba dediği adama ismiyle hitap etti bi ara.gerçek babası sanmıyor demekki

Bu konuyla ilgili bir kitap okuyorum; hafizasini kaybeden bir insan illa tüm gecmisiyle
ilgili olan yasanmisliklarini unutacak anlamina gelmiyor... Benim okudugum kitapta
mesela kadin son 10 yili hatirlamiyor sadece; yani Efe`nin lise hocasini hatirlamasi
anormal bir durum degil...
Ya da parca parca hafizasinda kalmis da olabilir...
Ayrica hafiza kaybi demek karakter degisimi demek degil; yani tavirlarinin ve sözlerinin
degismemesi de "hafizasini kaybetmis olamaz" anlamina gelmiyor...

ben de fark ettim adını söylediğini

o baba dedigi adam tabiki babasi degil efe de farkinda bunun,, adam sadece baba gibi sahip cikmis bence..
ayni zamanda da doktoru.. ya da psikologu olabilir..

son zamnalrı ya da 10 yılı hatırlamasa bıle anasını babasını her halukarda hatırlar o zaman... yoksa hafıza kaybında parca parca unutması ya da hatırlamasını bılıyorum ama bu fılmde bırseylerı ya atlamıslar ya da cok baska bırsey cıkacak altından...

bence o adam doktoru gibi bişeyi olabilir.hayata döndürdü babası olarak gördü gibi..kontrole gel falan dedi çünkü.
ne zaman karşılaşacaklar acaba şu hayriye falan sıkmaya başladı boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…