Kavak Yelleri - Kanal D

dimi yaa bide güven geldikten sorada yazışmaya devam ediolar güvend ne dio die fikrete soruyo...:1closedeyes:
ha bide bu güven çay ocağını yıkıp dağıtmıştı aslı sora 2 dkda kendi başına yeniden kurmuş eski haline getirmiş ne becerikli kız yaakafamçokkarıştı

bencede cok baydi yani ha gordu ha gorecek oldu wallaha kesin asliyi hatirlamicak ama o gozluklu adam neyi oliyor efenin baba dedi

tabi canim nede olsa Asli o herseyi o becerir herkes onu sever en guzeli hep odur super kiz Asli dizinin basindan beri oyle degilmi?

tabi canim nede olsa Asli o herseyi o becerir herkes onu sever en guzeli hep odur super kiz Asli dizinin basindan beri oyle degilmi?

hehehhe:roflol:mine de hep böle der di yaa,dediği kadar var ama gerçekten..tusu kazanır şimdi bu kesin cerrahpaşaya falan atanır Allah bilir:dilcikar:

aaa olur mu hiç, sevgili yönetmenimiz yanlış yaptı! 1 ay daha uzatılmalıydı bence. kınıyorum o şahsı. yakışmadı.lmaz:

şaka bi yana harbiden bıktık artık yaaa:roflol:

kız yok be şüpheleniyor bence boshayallersmile

Nihayet ya.. Yoksa izlemeyi bırakacaktım yani baymıştı sempatiksalakcinni

ya ben anlayamadım efe hafızasını mı kaybetti aslkıyı tanımıyormu artık pek izleyemedim son zamanlarda hatta hiç izlememişim efe geldiğinden beri ama merak ediyorum

ay nihaaayet. baydiydi artik iyice. simdi bi kac yüz bölümde güven saklar gercegi bide öyle devam eder
sezon finalindede herkes ögrenir dang dang dang biter sempatiksalakcinni

ya ben anlayamadım efe hafızasını mı kaybetti aslkıyı tanımıyormu artık pek izleyemedim son zamanlarda hatta hiç izlememişim efe geldiğinden beri ama merak ediyorum

bu konu hakkında hiç konuşmadı ama anlaşılan hafızasını kaybetti ve yeni bir hayata başladı başkalarıyla

ay cok sukur...
tuylerım dıken dıken oldu...
mıne artık emın oluor efeyı gördugune... plakayıda guvene verıyor ve guvende fıkretın plakasına bakıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…