- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #3.761
heh işte onu dıyorum bıde önce seslı soluolar sonra yazıolar... yaw bıde bunlar hakkaten cok genıs ya... ben erkek arkadasımın hıc görmedıgım arkadasıyla böyle yazısıcam ve sevgılım hıc bozulmayacak bu duruma... garııpp
valla aynen ya.. nerde o eski bölümler.. iice cılkını çıkarıdlar sıla mıla uymadı hiçde inandırıcı deil kör rolüde:))minenin dedesinin düdük demesini bile özledim dizide yaa :)
bencede cok baydi yani ha gordu ha gorecek oldu wallaha kesin asliyi hatirlamicak ama o gozluklu adam neyi oliyor efenin baba dedi
dimi yaa bide güven geldikten sorada yazışmaya devam ediolar güvend ne dio die fikrete soruyo...:1closedeyes:
ha bide bu güven çay ocağını yıkıp dağıtmıştı aslı sora 2 dkda kendi başına yeniden kurmuş eski haline getirmiş ne becerikli kız yaakafamçokkarıştı
tabi canim nede olsa Asli o herseyi o becerir herkes onu sever en guzeli hep odur super kiz Asli dizinin basindan beri oyle degilmi?
132,bölüm fragmanı..
132. Bölüm Fragmanı / Kavak Yelleri / Diziler / Video / Kanal D Web TV
güven fikretin efe olduğunu öğreniyor...:1shok:
ya ben anlayamadım efe hafızasını mı kaybetti aslkıyı tanımıyormu artık pek izleyemedim son zamanlarda hatta hiç izlememişim efe geldiğinden beri ama merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?