Kavak Yelleri - Kanal D

acaba güven efe olduğunumu anladı ne olduğu tam belli değil.. metin dediki minelerin orda bir arakadaşa çarpmıi falan dedi bu plakalı.. tam olraka ne anladığını ben nalamdım..

ben biraz geriden takip ediyorum :) dün izleyemedim şimdi izliyorum da..
artık su Efe çıkmazsa meydana pes yani!bu kadar burunlarının dibinde cocuk!e şimdi uzatmak icinde Mine yi kullanıyorlar..Mine bulacak Efe nin izini ama inanmayacaklar ona önceki olayları yüzünden..don lastiği misali uzatacaklar bunu..
zaten artık bu sezon bitirsinler mümkünse diziyi..
kabak tadı vermeye başladı..
bizim burada çekilirken iyiydi güzeldi :) güvencigimi görüyordum ama artık izmir e donmezler de zaten bitsin iste :)))))

efeyi öğrendikten sonra aslıya teklif felan etmeyecek.çekip gitmeyecek önce ama aslıya kötü davrancak.sonra araları bozulcak.hiç kimseye bişey söyleyemeyecek.efenin bir resmi varmıydı felan deyip iyice emin olcak.kanımcaa

evet güven cakozladi olayı..ve evet evlenme teklifler yalan oldu..
güven ilk önce Fikret e cikisacak..bilerek bana yaklaştın,aslı ya yakın olmak için cart curt..
ve yine evet aslı ile araları bozulacak..
yani yine efe tam olarak ortaya çıkmayacak!!!!

bu sezon arada sırada olsa izliyorum yıllar sonra o da efe ve güven için:umursamaz:
çok saçmalamışlardı bi ara tekrar saçmalamaya başlanıyor gibi...efe olayını artık bir yıl uzatırlar
gibime geliyor .deniz ve aslının mıy mıy hallerine sinir oluyorum

dünkü bölümden keyif aladım. seviyorum ban bu diziyi aslında yaa.
ama yazık güven aslıyı çok seviyor. aslı ona kötü dacranınca üzülüyorum pek güvene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…