Kavak Yelleri - Kanal D

karşılaşsınlar artık şu efeyle =)
sürekli teğet geçiyolar istanbul o kdr küçük bi şehir ki :bbo:

fragmanı izlerken güven için çok üzüldüm yazık ya aslıyı gerçekten çok seviyordu ve ben güvene alışmışım şimdi çıkınca üzülücem aslında çıkmasıda gerekmiyordu nasılsa bu dizide herkes sevgili olup sonradanda rahatça arkadaş olabiliyor güvenlede aslı ayrılırdı sonra tekrar arkadaş olurlardı nolucak yani

efe cikti gitmeseydi dedik guven geldi efenin yrini tutamaz dedik
simdi guve cikiyo yazik ya cikmasaydi diyoruz..
biz ne istiyoruz

ama bende acidim zaten Asliyl Efe eskisi gibi olamazlar efe onu hatirlamiyo bile
Asli dese Guveni sevdi bi anda nasil silsin,..
efenin cikmasi hataydi, ama ciktiktan snra girmesi dogru bi kararmiydi acaba??

Ne kadar uzattılar şu diziyi yaa
İlk başladığı zamanlarda çok severek izliyodum sonra ara ara izlemeye başladım bu yıl hiç izlemiyodum ama son 2 haftadır tekrar izlemeye başladım bakalım kaç bölüm sabredebilecem
Bitirmeleri lazım bence daha fazla uzatmasınlar.

ayy ne kadar heyecanli bitti..
heyecan yaptim bak simdi eyvahedigeldismile
guvene cok uzuldum:umursamaz:
gitti garibim yaa:umursamaz:
offff bekle fragmani artik:2:

güvenin fikri çok saçma.aslı böylemi karşılaşmalı şok olacak.gerçi kesin karşılaşmazda kesin birşey olur.bence efe onu görüp kaçacak

Şu sıla muhabbeti nedir bir anlam veremedim yani, çok anlamsız ya. Yakında efe bu saçma muhabbetten sıkılır, diziden yine çıkar olan bizim güvene olur, keşke çıkmasa güven diziden.

çok uzadı saçmalaştı dizi ama yine de izliyodum
babam akşam sıktı artık diyip değiştirdi göremedim

bence çıkmasın güven ya yani şimdi ona aşık olan aslı birden efeyi görünce güveni silecek hayatından aman bya saçma olur yani bence efe hasta olduğundan aslıya görünmeyecek bilmiyorumkismile

efenin o diziye geri gelmesi çok saçma senarist ne yapacağını şaşırdı galiba

kızlar flash back sahnesinden bişey anlayan varmı? efe efeyimi gömüyordu:bbo: tüylerim tiken tiken oldu valla o sahnede

efenin o diziye geri gelmesi çok saçma senarist ne yapacağını şaşırdı galiba

sana göre saçma olabilir,ama senaristlere göre doğru olandı çünkü efe karakteri için diziyi izleyen binlerce insan vardı diziden çıkıncada reytinglerde düşüş olmuş,onlarda bir yolunu bulup diziye tekrar dahil ettiler.inan arkadaşım bende o diziye girdikten sonra izlemeye başladım çok sempatik birikaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…