- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #3.821
Ben kullanıyorum cnm turuncusunu wifi olanını... cook memnunum cok kıbar goruntusu ve de cok şirin... bır ust modelıde ıyıdır emınım...Kızlar,mineyle Aslının telefonundan kullanan varmı ???
kızlar dünkü bölümün sonunu izleyemedm nasıl bittiii?? evlenme teklif etti mi güven??:enbuyukkk:
Ben kullanıyorum cnm turuncusunu wifi olanını... cook memnunum cok kıbar goruntusu ve de cok şirin... bır ust modelıde ıyıdır emınım...
yok cnm mıne motorsıklet plakasını verdı guvene guvende efenın oldugunu anladı orada bıttı
bence çokk saçmaaaaaaaa.çok sinirlendim :çok üzgünüm:ben bu işeee.kaç zamandır efe demeyen aslı şimdi efeyi unutamamışta bilmem neymişteee.......
güven diziden çıkmaaaaaaa.biri çıkacakca yeniden efe çıksınnn :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
bencede cikmasin yaa cok tatli hareketleri filan izlerken keyifle izliorum guven karakterini
son bolumdeki ruyasinda koptummm dogum icin cantayi hazirlamis asliyi unuttu cantayi aldi kosuyo :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
senmi benmii?kahkahalarımızı kızım uyandı taa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: en komik olan yerde oarası zaten.çantayla uyuyor,aslıyı bırakıp çantayı alıp gidiyor sonra aslıyı alıyor çantayı unutuyorr.. :roflol: :roflol: :roflol: bence aslının durduk yere afe demesii çok saçmaa yaaa :mymeka::mymeka::mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?