Kavak Yelleri - Kanal D

Kızlar,mineyle Aslının telefonundan kullanan varmı ???
Ben kullanıyorum cnm turuncusunu wifi olanını... cook memnunum cok kıbar goruntusu ve de cok şirin... bır ust modelıde ıyıdır emınım...
kızlar dünkü bölümün sonunu izleyemedm nasıl bittiii?? evlenme teklif etti mi güven??:enbuyukkk:

yok cnm mıne motorsıklet plakasını verdı guvene guvende efenın oldugunu anladı orada bıttı

alla alla plakayı metin vermemişmiydi ona.ypksa plakayı mine adresi metinmi vermişti evt knaımca öyle olmuştu zemuszemus

* Güven Efe'nin gizli odasına girecek. Odada onun Efe olduğunu tam olarak kanıtlayan bir şey olmadığı için yine emin olamayacak ama çok fazla endişe duyacak. Ancak bölüm içinde yaşanacak başka bir şeyden ötürü onun Efe olduğuna emin olacak.

* Efe motoruna binip gidiyordu Güven arkadan ona bakarken. Orada aslında Güven'e yardım etmeye gidiyordu Amacı evlenme teklifinde ona yardım etmekti. Aslı'nın Güven'i beklediği yere gidecek Efe de ancak yine karşılaşma olmayacak Efe Güven'i arayıp planlarını ne zaman uygulayacağını, onu söylediği yerde beklediğini söyleyecek Güven de onun Efe olduğunu düşünmenin paniği ile Efe'yi oradan uzaklaştıracak.

* Mine Erdal ile öpüşmeyecek. Geri çekilecek Buna hazır olmadığını söyleyecek.

* Mine plakanın sahibini öğrenmek istediği adamı arayacak. O adresi Metin'e verdiğini söyleyecek. Mine Metin'den isteyecek ancak o Güven'e verdiğini onun Mine'yle buluşup ona vereceğini söylediğini söyleyecek. Mine de ona bir şey vermediğini söyleyecek ve buradan bir şüphe oluşacak Mine Efe'nin izini tek başına aramaya devam edecek Güven'e güvenmediği için.

* Güven Efe'yi sorgulamaya başlayacak.

* Güven Efe'yi kimseye SÖYLEMEYECEK. Aslı ile hayallerini gerçekleştirmeye devam edecek. Ta ki Mine olaya el atana kadar.

* 133. bölümde flashbackler olacak ve artık Efe'nin gizemi çözülecek

* Güven'in evlenme teklifi hayali gerçek olacak ama bir farkla. Aslı'dan beklediği tepkiyi göremeyecek. Ağlamaya başlayacak ama üzüntüden. Sonra özür dileyip Efe'yi hatırladığını söyleyecek. Güven o zaman Efe'yi söylemeye karar verecek ama o söyleyemedem Mine olaya el atmış olacak.

fragmanı izleyemedim ama özete bakarsak aslı hala efe efe diye güveni tekrar redderse ayıp eder bence sonuçta efenin yaşadığığnı bilmiyor.
güvenle çok oynuyor.yazık çok üzülüyorum ben güvene.aslıyı seviyor sürekli onu mutlu etmek için uğraşıyor.
bakalım efe dönünüce aslıyı isteyecekmi yeniden birlikte olabileceklermi çok zor

bence çokk saçmaaaaaaaa.çok sinirlendim :çok üzgünüm: ben bu işeee.kaç zamandır efe demeyen aslı şimdi efeyi unutamamışta bilmem neymişteee.......
güven diziden çıkmaaaaaaa.biri çıkacakca yeniden efe çıksınnn
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

bencede cikmasin yaa cok tatli hareketleri filan izlerken keyifle izliorum guven karakterini
son bolumdeki ruyasinda koptummm dogum icin cantayi hazirlamis asliyi unuttu cantayi aldi kosuyo :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bencede cikmasin yaa cok tatli hareketleri filan izlerken keyifle izliorum guven karakterini
son bolumdeki ruyasinda koptummm dogum icin cantayi hazirlamis asliyi unuttu cantayi aldi kosuyo :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

senmi benmii?kahkahalarımızı kızım uyandı taa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: en komik olan yerde oarası zaten.çantayla uyuyor,aslıyı bırakıp çantayı alıp gidiyor sonra aslıyı alıyor çantayı unutuyorr.. :roflol: :roflol: :roflol: bence aslının durduk yere afe demesii çok saçmaa yaaa :mymeka::mymeka::mymeka:

hahahaha

sonra asliyi aliyor cantayi unutuyor o,ayrintiyi yazmayi unutmusum
hahah alemsin gulcin guldurdun beni tekrarini izledim gene koptum orda

133. Bölüm Özeti

Çoban Kral

Güven,Fikret'in Efe olduğunu anlar.Sahile gidip bizimkilerin arasına katılır.Peki,planladığı gibi Aslı'ya evlilik teklifi edecek mi?Güven,Fikret'in geçmişini sorgulamaya başlar.Fikret, Sıla'nın hayatına daha çok dahil olmaktadır.Bununla birlikte Fikret'in sır dolu kabusları devam eder.

Mile ile Deniz, başka insanlarla yeni başlangıçların eşiğindedir.Eski sevgililer,başka aşklarda mı huzur bulacaklar?
Erdal ve Mine, fotograf çekimi hakkında bilgi almak için Deniz'in yanına giderler.
Deniz, Mine'yle flört eden bu adamdan pek hoşlanmaz.Öte yandan Deniz'in yalanı açığa çıkar.Mine'nin tepkisi ne olacak?

Mine, izini sürdüğü plakanın kime ait olduğunu Güven'e sorar.Güven acaba Mine'ye doğruyu söyleyebilecek mi?
Biricik, Efe'nin bir sorun olmaktan çıkması için hamlede bulunur.Her şey Güven'in elindedir.Güven girdiği bu zor sınavı geçebilecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…