Kavak Yelleri - Kanal D

kızlar flash back sahnesinden bişey anlayan varmı? efe efeyimi gömüyordu:bbo: tüylerim tiken tiken oldu valla o sahnede

cnm efe kıyıya vurmuştu ölü gbiydi,fikret çıktı ortaya fikret efeyi gömmek için sürüklüyodu,sora tam tersi efe çıktı ortaya fikreti gömdü..yani efe ortadayokken fikret vardı efe ölmüştü yaa şimdi de fikret bitiyo efeninin kim olduğu ortaya çıkıyo öle bi sahne yapmışlar ben böle anladım yani,umarım anlatabilmişimdira.s

arkadaşım sen ne yazdın öyle yahu iyice afalladım benkaydirigubbakcemile3:bbo:laelaelaelaelae fikret kim efe nasıl onu geri gömüyo off bidaha anlatın gözünüzü seveyimkafamçokkarıştı

arkadaşım sen ne yazdın öyle yahu iyice afalladım benkaydirigubbakcemile3:bbo:laelaelaelaelae fikret kim efe nasıl onu geri gömüyo off bidaha anlatın gözünüzü seveyimkafamçokkarıştı

ya arkadaşım o sahne böle yazılarak anlatılmaz sen kendin yorum yapcan..bak şimdi herkes efeyi öldü biliyo ama efe aslında fikret olarak hayatına devam ediyo ya hanii ...o sahne de artık fikret karakterinin bitip efe olduğunun ortaya çıkacağı anlatılmak istenmiş,yani efe fikreti gömüyodu yaaa ordan bağlantı kurfikret gidio efe gelio oka.s
kafan çok karıştıysa da boşver zaten çok önemli bi sahne değil:içelim:

Son düzenleme:
ay fragmanı izledim çok salak bunlar ya efe aslı karşılaşmamış güven gitmemiş.burdab kanadaya gitmemiz lazım diyor aslıya..efeyede aslının hayatına girmene izin vermeyeceğim unut onu diye bağırıyor efe mal mal bakıyor bişey hatırlamadığı kesin..aslıyada fikretle bir daha görüşmeyeceksin diye kzıor..mine erdalmıdır nedir onu öpüyor
of bu haftada bi halt yok yani.

aaa inanmıyorum karşılaşmasalarda en azından mektubu görür artık bişiler açığa çıkar diyordum . yok artık . bu kadarıda ayıp olmuş artık.

Eeee vıcığı çıktı beee.
Sezon sonunda karşılaştırılarsa bunları şaşmam yani

iyice cıvığını çıkardılar dizinin yaaa
neymiş güven aşkına yenik düşüyomuş...
düşmesin kardeşimm ekşın gerek diziye beee bu ne böleee klava:

Bu dizi bir elli yıl daha sürer. Biz 50 yıl boyunca saçma sapan nedenlerle nasıl hala karşılaşamadıklarını izleriz. En sonunda huzur evinde filan karşılaşırlar ama ikisi de bunamıştır, birbirlerini tanımazlar. Acıklı bir müzikle kamera uzaklaşır ve son... sempatiksalakcinni Valla ben bu tür dizileri izleyebilmek için yeterince sabırlı değilim. O yüzden buradaki yorumlardan takip ediyorum.

KANAL D WEB TV

kızlar fragman var burda.Ayyy Güven ne kadar seviyo ya kıyamam:gitme:
bide son bölümde sanırım kafasını vurunca herşeyi hatırlıcak Efebilmiyorumkismile

diziler kısmına tıklayın çıkıyo kızlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…