Kavak Yelleri - Kanal D

kızlar fragman çıkmış sanırım kanal d nin sitesinde 137. bölüm fragmanı yazıyor ama açılmadı bende bir türlü bir de siz deneyin

fragmanı izledim kızlar ya inanamıyorum hemende öpüyo efeyi hani güvene aşıktı bu aslı iyice şaşırdı of güven nerde yaaa

İzledim fragmanı :) Bu bölüm de çok güzel olucak gibi Metin'in(Abisinin), Efe'ye sarılması çok duygusaldı Şimdi merakla Cuma gününü bekliyorum..

bende izledim özeti. efenin hafıza kaybı kesin gibi. çok tepkisiz çünkü. bakışlar falan.. gerçkten yabancı gibi karşısındakiler ona.
eğer rol yapmıyorsa tabi.

ayy yasık yaa efenin abisi nası sarılıyodu öle efe de hala yok ben fikretim demeye kalkarsa yuh derim yani hiç acımıyo hele o abisinin hayatı mahvoldu resmen

efenin hafizasi gayet yerinde..hasta oldugu icin donmedi zaten baktiki herkes unutmus onu kendi hayatina devam etti onlara fikretim ben diye kandirmaya calisacak ..daha once tuyoda vermistim aslinin efeyi opmesinin nedeni bunudami hatirlamiyosun deyip opecek

ayyy fragmani izledim cok mutlu oldum..
cok heyecanlandim
efeyi belki hafizasi yerine gelsin diye opuyordur. halbuki hafizanin mahasallahi var.

kizlar fragmani ben goremedim biir yazsa 137 bolum degilmi bidene gordum asli bayiliyor diyor
amaa efenin yuzune bakin asliyi goruncee sasiiriyor hafizasi gayet yerindeee nolluuurrr cabuk yazinn

haa gordum kanal d den offf cok heyecanlii kalkip oynicam nerdeyseeee bu hafta var diyeeee ayy yazik abisine sarilmiyoor yua gercekten hafiza yerinde degilsee dovmesi yerinde

selam bende kavak yelleri takipcisiyim. bencede fikret hafiza kaybbi numarasi yapiyor cünki tavan arasinda aslinin resimleriyle uyuyor ve dertten hastaliga yakalanmis burnu filan kaniyorduya...

o kadar acikli hüzünlü sahneler uzatilidi efeyi özlemesi kabullenememesi filan simdi fregmanda asli efeyi görünce gayet cool, o iste o filan diyor hic uymamis dduygusalligi nerde kaldi bunun hani birden bire komediye dönmüs olay. bi tek abisinin tavri uymus icten sariliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…