Kavak Yelleri - Kanal D

bazi sahneleri dahada duygusallastirabilirler mesela deniz efeyi annnesine gösterirken bir muzik caliyor o cok güzel annesiyle efe ilk karsilastiklarindada o calabilirdi

kızlar efenin babasıda diziye dönüyormuş
birde güven tekrar geliyormuş. belki devamlı değildir, bir yada iki bölüm için gelecektir. çünkü dizinin başlangıcında artık güven yok.
zatende gelmesi lazımdı bu şekilde çekip giderek diziden çıkması çok saçma ve kötü olurdu.

139.bolum tuyolari

Efe Annesini Gördükden Sonra Dayanamıyor ve Herşey Ortaya Çıkıyor Metin Diyor Sen Hafızanı Hiç Kaybetmedin demi Falan Efe Anlatıyor kaybettim kazadan 6 ay sonra hatırladım diyor Metin : Neden gelmedin Efe : Cinayetten aranıyordum diyor bu olayı söylüyor ( aslında Hasta olduğunu söyleyemiyor )
Yani Kısaca Efe ArtıK Yalan Söylemicek Kimseye Hafızası Tamamen Yerinde ..!

bu yasananlarin üstüne herkes sasicakdir yaninda efeye destek veren bir kisi olucakdir oda annesidir.
efe gercekleri söyledigi icin rahatdir, istedigine ulasmasinin en kolay yolu buymusdu asil ; kendini onlardan sogutmusdur.

erdal ve duygu mineye hayin bir tuzak kurma pesindedir.
lerzanida kulaniyorlardi bu oyunun icinde.

firket arpaci konusu acilir,bahattinin adamlari fikretin pesine düsmülerdi
metin o kimliginin efenin tasidigini ögrenir -fikret arpaci kimligi yok edilir.
ama bu adamlarin fikretin pesini biraktiginin anlamina gelmez !

asli yikilir efenin söylediklerinden dolayi , ama efe icin gözünü kirpmadan
yinede müdale edicegi olaylar yasanicakdir.

isler karisicak bu bölüm. aksyon dolu bir bölüm bizleri bekliyor.
cogu zaman ne olucagini tam anlamiyla kestiremiyecegimiz bir bölüm olucak

efenin hastaligini nasil ne zaman ögrendigini flashbackler sayesinde
ögrenicez- yani hersey ortaya cikicak, sahsen ben okurken icim garip oldu
oldukca güzel bir sahne bekliyor bizi canim kardesim filmi ile
beraber kurgulanmis bir sahne ;
-benim ne kadar ömrüm kalmis ?

efenin babasi salih diziye geri dönüyor
güzel sahneler bekliyor bizi baba-ogul cebesinden gercekten.

asli efeye ne kadar kizgin öfkeli olsada
bir sözcük dökülür agzindan bu asli iste bu asli dedirtir :
-herkesi kandirabilirsin kendini bile ama beni asla

çok karışık
anlayamadım

çok karışık anlayamadım

canim ya sagol cok iyi ettin valla meraktan catliyordum burda.ama su sonunu cözemedim. herkesi kandirabilirsin beni asla filan..... yani hafizasinin yerinde oldugunumu anlamis biliyormus asli.
dizide bence tekrar kavusmada asliya cok duygusuz hareketleri efenin. annesini görünce patladi ama ya asli sanki asliya deli gibi asik degil yani aski sönmüs gibi. onada biraz dayanamiyor olsaydi daha gercekci olurdu bence

Eveeet Bayram bitti ben geri geldim geçen bölüm de çok güzeldi..:) Nilim yeni tüyoları okudum ve bir nebze rahatladım yoksa 1 hafta nasıl çekilirdi :) Duygu yu anladım da Erdal niye Mine ye tuzak kuruyor bunu anlıyamadım işte... İşi kabul etmedi diye mi ki :? Şu Efenin hastalığıda ortaya çıksada bir an önce tedavi felan başlasa görünüre göre Efe hiç bir kurtuluş yolu aaramıyor...

nilim yine vermiş tüyolarıı tşklerr.efenin hastalığının ortaya çıkması önemli değil bana göre.önce hafızasının yerinde olduğu ortaya çıkıyoryaa şükürrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…