Kavak Yelleri - Kanal D

nilim salih hanimin ciftliginde oynuyorya cikiyormu oradan?
ben o diziden cikmaz artik diyodum cunku oda reytinleri iyi bir dizi
ama sevindim baskasini getirmesinler salih amca diye ozaman hic iyi olmuyo

Evet Rüzgaryağmur Sarp Apak Gerçekten diziye egri dönüyormuş bende az önce okudum..Okuduğum yazıda :

Sarp Apak Geri Dönüyor !

Dağhan Külegeç'in dönüşüyle herkesin aklını kurcalayan "Acaba Güven'e Ne Olacak?" sorularının cevabı sonunda resmi açıklama olarak geldi.Diziden aniden çıkan Sarp Apak yeniden diziye dahil olacak. Tam 5 hafta sonra..Diziye yeni bir soluk arayan yönetmenler heyecan olması için... Sarp Apak'a kısa bir ...süreliğine izin verip ...diziden ayrılmasını sağlamışlardır.Sarp Apak'ın çekimleri yakında başlayacaktır. 10 bölüm sonra ki senaryolar yazılmıştır. Ve ilerleyen bölümlerde Sarp Apak yeniden diziye dahil olacaktır. Sarp Apak Bebek'te yakalandı. Sorulan ilk soru ise diziye yeniden katılıp katılmayacağıydı.Sarp Apak "Şuan kısa bir süreliğine izindeyim." dedi.Muhabir: "Yani bu ne anlama geliyor? "Sarp Apak: "İzinde olmak ne demek (gülerek)" Diyerek oradan uzaklaştı.Bu kısa konuşma üzerine olay iyice derinleştirildikten sonra TİMS ile iletişime geçildi. Ve Sarp hayranlarına büyük bir süpriz yaşattı.

Merak ediyorum nasıl ve ne şekilde dönücek!!

Fragman için teşekkürler seyrettim :) Bayağı karışmış durum... Şimdi anladım Güven'in diziye nasıl geliceğini Aslı Efe yi evli bilicek ve bir kaç bölüm de öğrenemiyecek bir kaç bölüm sonrada Güven de diziye dahil olucak ve 3 ayrı sebepten biriyle beraber olucaklar..
1.si ya Efe Güven'in mektubunu Aslı ya verip Güven'in neden dolandırıcılık yaptığını öğrenecek..
2.si ise Aslı Efe ye sinirlenip geri gelen Güven'i sorgulamadan inadına bir ilişki yaşıyacak..
Ya da 3. olarak senaristler çok değişik bir sebeple sokucaklar diziye ama dizi yine saçmalamaya başlıyacağı kesin pfff..

Buarada Cidden efe ağlamasın çok komik olmuş Yamuk ağız :/

offf karısıyla kızıyla tanıştrcakmış karımla kızım demesi yok mu bide gerçekten evliymiş gbi sinir oldm

Son düzenleme:

Bunu aslidan beklerim...
ne kadar sevgili meraklisi oldugunu gorduk...

Asli biliyor zaten güvenin ondan nefret etmesini saglamak icin o oyunu yaptigini mektubu görmesine gerek yokki. Acaba asli hangisini seviyor gercekten. Güvenin diziye girip uzunca kalmasi bence sacma olur. asli bi türlü secim yapamayacak bi ona gider bi buna gelir durur artik. efede bu masali artik sakiz gibi uzatmaya basladi bi türlü gercek cikmaz ortaya simdik. hala kizim karim deyip duruyo. Ya be adam senin simdi onlara verdigin aci ölecegin zamanki cekecekleri acidan cokmu az yani iyice sacmaladi. neymis ölücegini bilirlerse yikilirlarmis. bu sekilde yikilmiyorlar sanki. tipik konular....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…