Kavak Yelleri - Kanal D

nilimm acaba diyorum sezon sonu dizi biterken efe olecekmi?
1 yil suren var dedi ya tayfun...
yada asli ogrenecekde Nöroloji
bolumunu sececek efeylemi ilgilenecek kurtarmak icin
amann ne bilim seneryo uretim dedim mantiksiz belki

efenin burnundan kan gldiğinde aslı görecek ve bu olayın peşini bırakmayacaktırr. ya da evde bir sürü ilaç vardı hatta bi keresinde güven de sormuştu bu ilaçlar seninmi diye. aslı o ilaçları görüp araştırabilir. çıkarsa böyle çıkar ortaya gerçek.

kızlar öleceğini öğrendiği zaman hangi zaman dilimine denk geliyor?yani yeni mi?eğer öyleyse 4 senedir nerdeydi.bi ara otogarda polislerden kaçtı ama tekrar neden denemedi ailesine dönmeyi?????

kızlar öleceğini öğrendiği zaman hangi zaman dilimine denk geliyor?yani yeni mi?eğer öyleyse 4 senedir nerdeydi.bi ara otogarda polislerden kaçtı ama tekrar neden denemedi ailesine dönmeyi?????

yok cnm yeni degil galiba.. donmeme sebebi bu olduguna gore bayagi onceden haberi olmustur..

bu arada efe hakkaten aglama rolunu beceremiyo yaa gulesim geliyo
su Lerzan hanimda guzel kadin Allahima masallah

efenin babasıyla karşılaştığında babasının onu kucakladığı sahnede koptum ya, çok komikti.

ayrıca aslı hala güvenin arkadaşı olan fikretin efe olabileceğini düşünmüyormu ya, açmış msnde belki fikretle karşılaşırız, o güvenin nerde olduğunu belki biliyordur diyo.
güveni aramakta efenin evli olduğunu öğrenincemi aklına geldi.

o sahnede babanin davranislari hic inandirici degildi.
öldü sandigin oglun karsinda oturcak ve sen oglum diye sarilcaksin aninda?
cok sacma...
insan kafayi yer, hayal görüyorum falan zanneder, bi afallar. ama yok ya, bu yönetmenlerde hic is yok
oyunculari kesinlikle cok kötü yönlendiriyorlar...

olayı iyice nostaljik yeşilçam filmi formatına sokdular, zaman kavramları bir garip efe'yi ararlarken, abisi arabadan denizle telefonda görüşüyor ama ortam gece karanlığı , telefonun diğer ucunda deniz ve mine günlük güneşlik bir yerde, efe ağlama rolünde ömrümde gördüğüm en komik ağlama rolünü yaptı, gülüyomu ağlıyormu belli değil ve o replikler o ne yapmacıklıkdı öyle

gitgide çapdan düştüler , sonları yakın demedi demeyin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…