Kavak Yelleri - Kanal D

biyerden duymadim..guven evlenme teklifi yapmadan once ki gece orayi ozellikle gosterdiler gibime geliyor..hep bir aksilik cikiyor ya oyle tahmin ettim.tam efeyle olacakken hamile oldugunu ogrenir..

ne yorum yapacağımı bilemedim şimdi bu senaristlerin işi hiç belli olmuyor ama bence efenin 1 senelik ömrü kalmıştı öyle diyorya doktor mucize eseri bu bikaç sene daha uzamıştır aslı bunu öğrenicek oda doktorya araştırıcak yurtdışında bu ameliyatı yapabilecek bi doktor bulucak bunu sadece o dr. yapıyomuş daha öncede bikaç kişiyi ölümden döndürmüş mesela

hamile olucak olan aslı değil mine olucak bence ve doğum yapması hayati risk taşiycak ama o yinede doğurmaya karar vercek
ayrıca güven diziye geri dönecekmiş sezon sonundada efe tekrar ölecekmiş

bugun baska bir sitede kavak yelleri tuyolarinda bisey okudum inanmadim gercide...
efe onumuzdeki bolumlerde guveni bulacakmis asliya sahip cikmasini devam etmelerini isteyecekmis hasta oldugunu anlatacakmis en son sezon sonu dizi bitiyormus efe olecekmis guya mezarinda guvenle asli el ele birliktelermis...

baska biriside bunu kim uyduruyor yazmis ben sete gittim izlemeye set gorevlisi soyledi demis, asli efenin hasta oldugunu anlayacakmis(burnu kanayacakmis) evdeki ilaclari gorecekmis arastiracakmis
sonra efeyi kurtulacakmis efe & asli olacakmis dizi onumuzdeki sezonda devam edecek demis set gorevlisi

ben bunlarin yalancisiyim nilimm daha iyi bilerr:89:

Son düzenleme:
babasının karşılaşması çok saçmaydı ya insan bi şoka girer yani, en iyi rolü metin yaptı bence. ayrıca kızlar efe gerçekte de aynen öyle ağlıyor az önce tv de gördüm

tek kelimeyle oyunculuk berbat
hele babasıyla karşılaşma sahnesi
ya oğlun ölmüş senin sonra bi anda çıkıp gelmiş
komikti karşılaşma sahneleri inandırıcı da değildi
giderek saçmalamaya başladı

babasıyla karşılaşmasına olmamış diyoruz.............
gerçi olan bi yeri de yok zaten dizinin.

izlerken ona bende dikkat etmiştim ama sonrdan farkettimki metin tünelde. o nedenle ışıklar yanıyor ve karanlık.
birde set görevlisinden tüyolar duydum diyenlere inanmayın. gerçi tüyodan öte filmin sonunu söylemişler. bunlar inandırıcı değil.
set görevlilerin söylemeleri yasaktır.
oyuncular bile söylemiyor yani.

ya gerçekten babasının o tavrı neydi öyle sanki efe 1seneğiline falan gitmişti dönüncede heralde anca bu tepki verilir

kızlarrrrr yarışma bölümüne alyanslar yarışıyor die bir yarışma önerdim katılmak isteyenleri bekleriz

yeno tuyolar

1-efe olmeyecek dizi finali su an soz konuu bile degil

2-efe hastaligini yenicek hastaligi tayfunun abarttigi gibi degil zararsiz bir lezyon olacak

3-guven geri donecek ama belli bir sure veda edicek sezon finalinde olabilir

4-su atakan bosanmayacak

ya kizlar sormayin neydi o sanki hic film cevirmemisler gibi hic rol yapamadilar ya rezalet babasindanda beklemezdim yani bir tek metin iyi oynadi digerleri fos cikti.
nilim sekerimtahmin ettigim gibiama güven sezon finalindemi dönüyormus daha öncemi

heran diziye girebilir sezon finalinde cikabilir yada cikmayabilirmis..genel tuyolar bunlar..140.boilum tuyosu yok henuz kizlar ogrenince yazarim hemen :))

heran diziye girebilir sezon finalinde cikabilir yada cikmayabilirmis..genel tuyolar bunlar..140.boilum tuyosu yok henuz kizlar ogrenince yazarim hemen :))

saol nilim sen olmasan napariz
valla hem yerden yere vuruyorum diziyi hemde izliyorum..
ne yaman celiski

Önceliklee salihe yuhhh diyorumm efe gelmiş 4 sene önce öldü sanıdığı oğlu gelmiş kjalkıp normla sarılıyorr efe neden daha idda ediyor yok evliyim yok kızım var.efenin fikret olmadığı başkasının kimliği o salihanın kocası olduğu ortaya çıkmayacakmı acaba güven diziye gircek ama çıkmayacakmış.çünkü o girince reytingler tavan yapcak bunu biliyorlar.:93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…