Kavak Yelleri - Kanal D

aaa rominayı hatırlıyorum.hatta romina ve gülçin diye ikiliydiler.o gelirse matrak olur valla

Anaaam nooldu yaa Güven geri mi geldi??
Şimdi Güven geldi ya, kesin Aslı kıymete biner Efe'nin nazarında... peehhh...

normal bi bayan olarak şahsım adına konuşuyorum ben aslının yürüdüğü o ormanlık alandan hayatta tek başıma yürüyemezdim bırak yürümeyi bide yerde yatan biri var ordan kaçardım heralde,ooff uzatmak için ellerinden geleni yapıyorlar 2tane tiğniyetsiz tip ve ormanda yürüyen genç bi kız hayret bişey,bu arada bütün bölüm oyunca efede bi türlü söyleyemedi yani hele en saçması sigortaların atmasıydı

gokhan horzum gitti gideli senaryo cok zayifladi hic eski tadi yok dizinin oylesine bakiyorum artik aliskanlik oldu..hep kendini tekrarliyor dizi yeni bisey yok

bunca yıl izledim diye izler oldum , merak ediom nereye bağlıcaklar die , saçmaladıkça saçmalar oldular o ayrı ama alışkanlık işte ,ha bide diziye yeni giren her kız asılmak zorunda mı şu abaza deniz

bunca yıl izledim diye izler oldum , merak ediom nereye bağlıcaklar die , saçmaladıkça saçmalar oldular o ayrı ama alışkanlık işte ,ha bide diziye yeni giren her kız asılmak zorunda mı şu abaza deniz

deniz bulunmaz hint kumaşı ya herkes denize yazıyo zaten sinir oluyorum o sırıtışına

Bu diziyi cok sevıyorum ama cok komik geliyo bazende
ASLI hanım güveni hemen unuttu ben efe'yi unutmadım demeye basladı
DENİZ zaten saf salak ya ay bu kadar olur ne istedigini bilmiyo ayran gönüllünün teki
EFE desen o da aynı bunca yıl yoktu guven sayesinde kavustular sımdı guveni istemezler
MiNe'ye üzülüyorum artık bu denizle ne yapıcak
Aslında bu denizle aslı tencere kapak ikiside ne istedigini bilmiyo tam olarak

asliyla guveni konagin disinda izleyen EFE aslinin mutlu oldugundan dolayi gülümseyecek
ve bir yandanda gözlerinde yaslar akacak

of yani tam bi drama,madem efe ölecekti yeniden neden döndü diziye? bu sefer kesin gömecekler sanırım mezar boş kalmayacak

efenin bu sekilde geri dönüsü cok sacma. ne bu yani varla yok arasi . kesin ölmiycegi tutacak efenin ama nasil kiviracaklar orasini bilmiyorum. gerci dizide sacmalik cok ona bisey bulurlar artik

yaa neden efeyi böle bi duruma soktular,4aylık ömrü kalmış ne yani öldürcekler mi yine:95:bi yerden sora kıvırırlar heralde ama çok saçmaladılar aslı efe sahneleri çok güzel olurdu,onların tekrar sevgili olmalarını bekliyorm ama iyice dram yaptılar yawşimdi nolcak güvenle aslı yakınlaşcak,bizde efenin çektiği aşk acısını mı izlicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…