Kavak Yelleri - Kanal D

ayy bayılazaam efe gelince saçmalamalar durur mu bu dizide dedim nerde..daha beter hale geldi
güven aslının mutluluğu için efeyi çıkarrtı karşısına,efede gene aslının mutluluğu için güvenii mi
tekrar aslıya döndürcek
herkes aslı için uğraşıyor ama o kimi seviyor belli değil bir onunla bir bununla ne kadar gönlü genişmiş
efeyi de unutur gene güvene döner...
bir de deniz varne yaptığını bilmeyen, herkes aslı ve denize aşık dizide..bulunmaz hint kumaşları ya

güvenden hemen sonra güveni tamamen unutturup aslının efeye ölü bildikleri çocukluk arkadaşı çıkıp gelmedi gibi davranmaması tamamen sevgili manyağı bi kız olarak gösterilmesi harbiden çok saçmaydı.

insanlar efenin sempetik esprili değişik değişik işler yapan fırlama taraflarını özledikleri için sürekli efe efe diye tutturdular. eeşimdi noldu efe çıktı geldi 4 ay sonra ölecek melankolik sinirli uyuz bi adam olarak çıktı geldi haliyle efe diziyi kurtaramadı. dağhanda yazık oldu.( çok merak ediyorum bunu nasıl hayata döndürecekler maşallah bu dizide ölümden dönene dönene )

haftalarca karşılaşma anını beklettiler uzattılar tam insanların hevesi kaçtı berbat bi karşılaşma senaryosu berbat oyunculukla ondan da prim yapamadı diziama yinede keyifli vakit geçirttiren dizilerden.acitasyon yok vurdu kırdı tecavüz yok

Son düzenleme:
Busefer harbi harbi saçmalamış dizi... Tabi buara dizilerde ölerek bitirme pek bir moda Aşkı Memnu,Yaprak Dökümü bence şimdi de Kavak..Ha Efe yi öldürerek unutulmuyacak bir dizi yaşattıklarını düşüneceklerse ben bu kadar saçmalıktan sonra hemen yarın unuturum diziyi.. Dediklerinize de katılıyorum bu Aslı olayı iyi saçmaladı Efe gelince Güven'i unuttu şimdi Güven gelince Efe yi unutup Güvene mi sarılacak bence Aslı nın beyninde bir sorun olsa gerek bence o ölsün Efe de Güven de rahat etsin...

Aslı hemen havaya girdi dayan canım deyip duruyo
bi arkasına dönüp Efe'ye bakamadı çocuk kör olucak yakında

Yuh ya kafama yukardan uçak düşme ihtimali
Aslı'nın Olmadık bir yerde Allahın ormanında Güveni bulma saçmalığı kadardır yani.
Bu kadar da zorlama bir senaryo olamaz ya.

efecikkk yaaa
ya şu efeyi hasta olarak diziye sokmaları çok kötü oldu yaa
biz efenin esprili komikhallerini özlemiştik biz
güvenide seviyorum ona da ayrı bi üzülüyorum.

ya aslı güvenle olsun bence efenin karşısına da seveceği başka bir kız çıksa herkes mutlu olsun :79:

çok sinir oldum efenin zaten diziye girmesi çok saçmaydı hadi girdi yok ölddü yok ölecek diziyi resmen uzatmak için neler yaptılar ya KABAK TADI VERDİ artık aslı ya yazık ettiler oyuncak gibi bi güven bi efe ....

bu dızı kadar uzatılan baska dızı o öldü sonra gerı geldı o gıttı sonra geldı

once ona aşıktı olmadı oburune aşık oluyor onla arası bozuluyor eskı sevgılısını opuyor yok olmuyor yenısıne donuyor
Aslı bır turlu karar vremıyor ıkısınıde bıraksın denıze donsunn....

Başta ızlıyordum genclık dızı dıye sonra ne hale getırdılerr

nE KADAR DOĞRU BİLİMYORUM AMA ALINTIDIR...

arkadaşlar geçen verdiğim tüyolardada bölümü izlerkende yanlış anlamışım.daha doğrusu hepimiz yanlış anlamışız.145.bölümde aslıgüven sevgili felan olmayacak!aslı arkadaşça yaklaşacak güvene!vıcık vıcık aslıgüven aşkı mı izlicez demiştiniz öle bişide olmıcak.aslı odasına bile almıo güveni.bildiğiniz arkadaş gibi kalma çabasında.ama güven aynı çabada olur mu bilmem.siz tahmin edin sanırım en büyük ve önemli tüyo buydu.bir daha ayrıntılı tüyo vermicem demiştim ztn.
minedeniz cephesinde sevindirici bi durum yok.son bölümdede izlediğiniz üzere özgedeniz artık birlikte.mine bebeğinden vazgeçmeyecek herşeye rağmen.ama gizli yürütmeye devam.
ALINTIDIR...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…