Kavak Yelleri - Kanal D

yazık güvene yaa.
çok çabalıyor kimsesiz .üzülüyorum ben ona

Bu diziyi uzun zamandır takip etmiyorum
Pazar günü sabah tekrarına denk geldimde izledim
Sinir oldum , Denizle Özge ne iticiler
Yani ikiside yanımda olsa sopayla döverim bunları
Denize acayip gıcığım , bence o ölsün de dizinden çıksın
Hele Özge ne itici ne kadar sinirdir
Ben bu dizide en çok Mineye üzülüyorum
O da ne saf , birde Hep Denizin karşısına birilerini çıkartıyorlar
Mineyede birini bulsunlarda o da mutlu mesut yaşasın
Denizde hasetinden çatlasın!

yani minenin karsisina anca Burak gibileri cikiyo...

ya isimleri tam hatırlamıorum ama , denize habire kız getiriolar ve 1-2 ay oynatıp mineye döndürüyolar , eskiden vardı bi kız cüzdanını denize attı mattı hayal mayal hatırlıyorum, sonra leyla vardı , sonra bar işleten bi kız vardı gene falan , belki bu kızda öyle olur , dilerim öyle olur ve şu meymenetsiz suratlı kız diziden çıkar , resmen o gelince kanal değiştiriom he

özge ne kadar gıcık ya sevmedim o kızı gereksiz ya

Meymenetsiz o kız icin ne güzel bir tabirdir Insanları diziden tiksindirmeye çalışıyorlar

hepsine tek tek katılıyorum
dizi başladığından beri denize buldukları kızların hepsi dengesiz ve saçma sapan tipler oldu zaten
o özge denen kızı görünce kanalı değiştiriyorum,en sonunda sıkıldım izlemedim sonunu.
insanı resmen diziden soğutuyolar ya Leyla varkende böyleydi dayanamıyodum ben izlemeye
Denizin zaten tek yaptığı ajansa kız atmak hepsindede aynı taktik bırak kolumu bırakmam sonrası malum başka bi senaryo yok dizide.
hayatta en nefret ettiğim tiptir şöyle özge gibi dengesizler

Dizi saçmalamaya başladı seyirci kaybetti eskiden burası dolup taşardı :) Bence de saçmaladı ama yinede meraktan seyrediyorum..o x Kişi kim acaba merak ettim..

bazen şaçmaladı iyice diyorum ama ginede izlemekten alıkoyamıyorum kendimi,
geçen hafta izlemedim bu hafta neler olcak merak ediyorum

bazen şaçmaladı iyice diyorum ama ginede izlemekten alıkoyamıyorum kendimi,
geçen hafta izlemedim bu hafta neler olcak merak ediyorum

hmmm bu bölüm olmasi gerekenler olicak galiba. sükür sacmalamanin dozunu yükseltmeden dogruyu bulabildiler. efeyle güvenin rrekabet etmeleri ve aslininda ikisinede yüz vermemesi güzel. baska biseyin olusu sacma olurdu.

aman ne biliim artık fikir yürütmek bile içimden gelmiyor efeyi yine öldürecekler mi acaba

:))) illede biri ölecekse aslı ölsün bu sefer efeyle güvende kanki olsun :)))

aman ne biliim artık fikir yürütmek bile içimden gelmiyor efeyi yine öldürecekler mi acaba

:))) illede biri ölecekse aslı ölsün bu sefer efeyle güvende kanki olsun :)))

ehehe benim düşündüğümü düşünmişsün bende Aslı ölsün diyenlerdenim Hala ne için mücadele ediyorlar anlamadım Bu Aslı ya güven olmaz daldan dala sıçrıyo herkeze aşık Efe geliyor Efeye aşık,Güven geliyor Güven e aşık.. Saflarda şimdi Aslı için mi mücadele ediyor?

Vaaay Nilim bu bölüm heycanlıya benziyor geçen hafta seyretmemiştim ama bus sefer seyrederim dizi galiba kız vurulduktan sonra bölüm sonu verir...

bu hafta bolum eglenceli olacak gibi simdiden guven ve efenin halleri beni gulduruyor nihayet duzelme var biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…