- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #4.681
nE KADAR DOĞRU BİLİMYORUM AMA ALINTIDIR...
arkadaşlar geçen verdiğim tüyolardada bölümü izlerkende yanlış anlamışım.daha doğrusu hepimiz yanlış anlamışız.145.bölümde aslıgüven sevgili felan olmayacak!aslı arkadaşça yaklaşacak güvene!vıcık vıcık aslıgüven aşkı mı izlicez demiştiniz öle bişide olmıcak.aslı odasına bile almıo güveni.bildiğiniz arkadaş gibi kalma çabasında.ama güven aynı çabada olur mu bilmem.siz tahmin edin sanırım en büyük ve önemli tüyo buydu.bir daha ayrıntılı tüyo vermicem demiştim ztn.
minedeniz cephesinde sevindirici bi durum yok.son bölümdede izlediğiniz üzere özgedeniz artık birlikte.mine bebeğinden vazgeçmeyecek herşeye rağmen.ama gizli yürütmeye devam. ALINTIDIR...
Bu diziyi uzun zamandır takip etmiyorum
Pazar günü sabah tekrarına denk geldimde izledim
Sinir oldum , Denizle Özge ne iticiler
Yani ikiside yanımda olsa sopayla döverim bunları
Denize acayip gıcığım , bence o ölsün de dizinden çıksın
Hele Özge ne itici ne kadar sinirdir
Ben bu dizide en çok Mineye üzülüyorum
O da ne saf , birde Hep Denizin karşısına birilerini çıkartıyorlar
Mineyede birini bulsunlarda o da mutlu mesut yaşasın
Denizde hasetinden çatlasın!
özge ne kadar gıcık ya sevmedim o kızı gereksiz ya
ya isimleri tam hatırlamıorum ama , denize habire kız getiriolar ve 1-2 ay oynatıp mineye döndürüyolar , eskiden vardı bi kız cüzdanını denize attı mattı hayal mayal hatırlıyorum, sonra leyla vardı , sonra bar işleten bi kız vardı gene falan , belki bu kızda öyle olur , dilerim öyle olur ve şu meymenetsiz suratlı kız diziden çıkar , resmen o gelince kanal değiştiriom he
Meymenetsiz o kız icin ne güzel bir tabirdir Insanları diziden tiksindirmeye çalışıyorlar
Özge gereksiz bir karakter işte, son bolum efeyede uzuldum yinede guvenin olmasi super oldu
aman ne biliim artık fikir yürütmek bile içimden gelmiyor efeyi yine öldürecekler mi acaba
:))) illede biri ölecekse aslı ölsün bu sefer efeyle güvende kanki olsun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?