Kavak Yelleri - Kanal D

bu bölümde özge deniz aşkı deli etti beni.ne kadar iticiler.ayrıca bu denizin aşık olduğu kaçıncı kız.bi de özge bir anda olur olmaz birşeye aşırı sinirleniyor ya iyice saçmalamışlar.saçma sapan izliyoruz işte.

bu diziden gına geldi sadece bu değil diğer bazı dizilerden de hem aynı şeyler dönüo dolaşıooo şu deniz yalama oldu artık

banada su itici gelmeye başladı,güvene karşı davranışı,mineyi kurtarıcam derken ortalığı karıştırdı

ozge kesin RUH HASTASI bir kiz..
bence,ilerleyen bolumlerde bir sorunu oldugu cikacak.
cunku asiri sacma tepkiler veriyor ayrica gozlerini boyle portleterek konusmasi elinde bicak varken verdigi saldirgan tepkileri
delimidir nedir cok itici bir kiz
efeyede cok uzuluyorum yakiyamam ben ona
guvende cok seker hareketleri filan cok iyi bir ikili oldular
ben diziden gina geldi demiyenlerdenim her haftayi iple cekiyorum ve keyiffleee izliyorum..

nasıl saçmalamışlar yaa. özge bi karakter hastalıklı bi karakter olduğu belli ilerleyen bölümlerde görücez.

diziden sıkılanlar gına gelenler hala niye izliyor ki o zaman

hoh yani diyorum, bi cinayetimiz eksikti.
sen tanımadığın bi kız için niye yalan söylersin. ne diyecek bakalım şimdi babasına. tabi o sapık adam bunuda rehin almazsa telefonunuda almamıştı yanına.
şimdi bu dizinin içinde böyle bi konu ve kişilerin ne işi vardı yani.

nasıl saçmalamışlar yaa. özge bi karakter hastalıklı bi karakter olduğu belli ilerleyen bölümlerde görücez.

diziden sıkılanlar gına gelenler hala niye izliyor ki o zaman

ben bir diziyi izlediysem sonuna kadar izlerim illa.sırf ondan izliyorum.bide cumartesi başka birşey yok ondan

ben çok sıkıldım ya artık..izlemiyorum merakta etmiyorum
baksammıki dedim dün gece bişey yoktu,hiç sarmadı kapattım.

özge bencede kesin ruh hastası çıkacak psikolojik sorunları olduğu dünden belli,öyle burun delikleri yüzüme yüzüme bakıyo sanki aşırı antipatik bi kız denizde aynı hele o siyah deri kanepenin üzerinde bi mineyle bi onla...ne midesiz adam ben asıl mineye üzülüyorum o deniz yüzünden bi türlü yüzü gülmedi kızın,suda sanki mineye iyilik yaptı mine hamileliğini sanki daha kaç ay saklayacak en fazla 3 ay sonra nasılsa kapının önüne konucak,aslı uzun zamandır bi belaya bulaşmadı diyodum en sonunda bulaştı tabi aslı bu bütün vukuatlar bi şekilde gelip kendisini buluyo

bugün şu meşhur köftecinin önünden geçtik köftecinin adı superman tahmin edeceğiniz gibi güvenin olacak dükkan.ama bünyaminde köftecinin oralarda....cuma günü çek,imlere rastladım oyuncuların hepsi oradaydı aslı efe güven özge deniz mine atakan su halil .ogün köfteci hasandı ama bugün superman olmuş ...neysem bölüm bana göre eğlenceliydi diğer bölümlere göre .
tahminime gelince efe güven çekişmesi ,deniz ve özgenin vıcık ilişkisi aslının geleneksel kaçırılması arasında bi bölüm olur

kızlar peki siz olsanız hangisi derdiniz güven mi efe mi?geçmişi şimdiki zamana mı taşırdınız.yoksa güvenle yola dewammı?

aslıyı bilmeden önce kanki olmuşlardı efeyle güven nereye kadar bu çekişme olucak bakalım bence güvenle olmalı yaralarını güvenle sarmıştı aslı,efeye de sevebileceği bir kız çıksa tama olur:82:

bayağadır bakmıyodum hala aynı yerinde sayıyo.aslı ne ayak ya iyice şımarmış,iki erkeği peşinde koşturuyo.sanırım böyle yaparak egosunu tatmin ediyor
bide tam bişe söylicekler saçma sapan bişe oluyo söyleyemiyolar,baydı o hareketleride:86:

aslının yerinde olsam ikisinide istemem kendime yeni bir sayfa açardım belki dizide hareketlenirdi biraz neden izlediğimi sorarsanız merektan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…