Kavak Yelleri - Kanal D

aslının olaylarını es geçiyorum bu akşam , ama mine dizinin başında böyle herkese çatır çatır cevap veren asi kız değilmiydi , noldu bu özge karşısında süt dökmüş kedicik

mineye yazık yaaa hamile kız bide ona hamilelik çok yakışır ay inş denizle barışırlar ama bu denizde azıttı herkesle çıktı ya bi suyla çıkmadıgı kaldı

Vauvv nilim teşkler canım.. Güzel bir bölüm demmeki bu hafta:)bende mine ve denziin sahmelerini merka ediyorum.. Iiyede gne üzülen güven olcek desenize(ofya biri sevniyor biri üzlüyor bu dizidee

ayyy dengesiz salak aslı bi ona gidiyor bi buna..yeterki sevgili olsun..

mine deniz güzel olacak o zaman..yeter artık öğrensin hamile olduğunu..güya izlemiyorum ama hafta sonları tekrarlarına illa denk geliyorum

Aslı'nın üzerine toprak atıldığı sahneyi gördüm, bir de Efe ve diğer çocuğun Aslı nerde diye iki adama sordukları sahneyi. Hayatımda bu kadar salak sahneler izlediğimi hatırlamıyorum. Her şey o kadar mantıksız ki. Diziyi uzatmak için ne yapacaklarını şaşırmışlar.

güvenle özge sakin beraber olmasin aman cok ama cok sacma olur. güven asliya nasil asikti simdi birden bitipte özgeylenmi cikacak aman hic uymazlar. Asli güveni secseydi keske yaaa yazik degilmi cocuga. asliyi o tekrar hayata baglamisti yani o hakediyor bence secilmeyi.

asli gercekte denizlemi berabermis. birde yanyana nasilda baskalariyla kiristiriyorlar dizide ayyyy hic mide kalmamis bunlarda yaaaa deli oldum. asli gercek hayatta güvene yakisirmis

ya herşeyi anladım iyi hoşta aslıyı gece uyku tutmayınca niye gidip soğan doğruyor saçma be ama mine denize sevindim izlemiyorum ama şimdi topikte yorumlara denk gelince okuyayım dedim ama soğan doğramak gerçekten saçma olmuş haa

belkide aglamak istemistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…