Kavak Yelleri - Kanal D

rıfatın atladığı şey ne olabilir ya.. merak ettim şimdi. aslıya ısrarla banyo yap sonra knuşalım deyip duruyordu kıyafet falan veriyordu.. acaba bu banyo ile ilgili bişeymi..

özge , bence sorunları olan bi kız.. minenin belalısı burak nasıl bunlara hayatı zehir etmişti. şimdi de denizin belalısı özge ,deniz ve mineye rahat vermeyecek bence. bi kaç bölüm de özgenin kötü entrikaları ve onların ortaya çıkmasıyla geçer bence.

saglik ocagindan malzemeler almisti ya belki onlarla ilgilidir ayy aklim hicbisey gelmedi baska

bence aslının atladığı pşay silay yada sağlık ocağındaki tıbbi malzemler olablir.aslıyaaaada yazıklar olsun diyorum.hemen bir günde diğerini bırakıp ansıl diğerine aşık oluyorr yuhhh yanii

şu aslıyı öldürmek istiyorum . yazık güven ona ne kadar emek verdi
her seferinde silkip atıyor güveni efe yide severim ama ne iğrenç bi kız yaaa

mineyle deniz çok iyiydi ya bayıldım
o özge kesin psikopatlık yapıcak bi 5 bölüm öyle devam eder
gizli gizli izlemeler dengesiz hareketler falan

kesin özge ben hamileyimder, mineyle enizin barışması güzel oldu
ama aslıya çok kızdım ya, güven rasmen ortada kaldı ne olacak şimdi çok kıritik bir durum

Bence birazcık olsun Aslı ya da hak vermek lazım ikiside onu yarı yolda bıraktı ikiside detayları düşünmedi düşünseler bile hayata geçiremedi

Ama Aslı nın yerinde olsam ikisinide affetmem hele efeyi asla

madem böle hastalığın var da karşısına çıkmıosun niye şimdi aklın çeliyosun

amaaaaan ne bilim çooook karıştı ortalık yine bi ara birileri ölebilir :18:

bencede mineyle deniz çok hoştu bu bölüm
inş. en kısa zamandada evlenirler.
şu minenin işyerindeki kızada sinir oluyordum oh olsun en sonunda kovuldu..
ama bu mutluluğu sanırım özge gölgeleyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…