Kavak Yelleri - Kanal D

tümbunlar aslı ve efe arasında geçerken güven nerde olcak çünkü aslıyı normalde hiç yanlız bırakmazda güzel bir bölüme benziyor minede söylerse güzel olur

haftalardır izlemiyodum,nilimin tüyolarını okuyunca izliyim bu hafta dedim,aslıyla efe kavuşcak falan yazmışlarşunun için haftalarca beklettiler insanı yani,nilim senin tüyolarda süper gerçekten okunca diziyi izlemesekte olur,aynısı

kesinliklee cok guzel bir bolumdu bende keyifle izledim..
guven ne yapacak merak ediyorum tabii fragmanida cok merak ediyorum

aylar sonra izlediğim en keyifli bölümdü hele en son mineyle deniz ardından aslıyla efe süperdi bence olması gereken buydu demek aslı efeyi seviyormuş,şimdi güven ne olacak tabi,bide bu özge denizle mineye rahat vermeyecek gibime geliyo çünkü kızın kafası normal değil

güzel bir bölümdü uzun bir aranın ardından ilk defa baştan sona izledim doğrusu..
su ya hastayım ben ya ne çatlak kız kış kış cinler böle mi ne bişiler sölüyodu koptum orda benn yaa

aslı efeye kavuştu eee güvene ne olucak...
denizle mine tekrardan olsunlar ya çok yakışıyorlar..
aayyy özge denen kıza ne sinir oluyorummm ne kadar salak,şımarak,çocuksu bir kız yaa..denizi nasıl sinirlendirdi ama adam saldırdı felan diye yalan uydurdu.
salak kendi elleriyle itiyor resmen aman daha ii deniz mineye döner inş.

bende uzun zamandan sonra izledim dün tekrarında tam izledim..en güzel bölüm mine deniz sahnesiydi..gözlerim doldu.

evet mine deniz sahnesi daha gercekciydi. ama asli ile efenin hali neydi öyle sanki efe geldiginden beri zorla oynuyor ve arkadaslarida onunla zorla bi sahne paylasiyormus gibi. efe okadar beklemeye ragmen ilani askini asliya kavusmasini hic duygusal bi sekilde aktaramadi. cok soguktu bence. biraz daha duygu ve gercekcilik katmaliydilar. öpüsürkende zaten zorla öpüsüyormus gibiydiler. yillardir hasretini ceken kisi öylemi öperdi be. bunlar öpmekten bikmis gibi bi haldeydiler

ayy kizlar yeni fragman yok oturdum her yerde onu ariyorum..Sali gunleri cikiyordu degilmi?
tuyo filanda yok nilimm sende bulamadinmi:26:

ayy kizlar yeni fragman yok oturdum her yerde onu ariyorum..Sali gunleri cikiyordu degilmi?
tuyo filanda yok nilimm sende bulamadinmi:26:

bende baktım ama bulamadım kaç haftadır izlemiyodum diziyi Efe'yle Aslı öpüşünce meraklandım yine izlicem

dizi cuma günü olduğunda salı çıkıyordu şimdi cumartesi ya onun için çarşamba çıkıyor fragmanlar yni yarın çıkar buyük ihtimalle

kizlar sizdemi bulamadiniz himm dogru cumartesi yayinlaninca demek carsamba cikiyor.....amannn yarini mi beklicez simdi uffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…