Kavak Yelleri - Kanal D

Bankacı kadını çözemedim,parayı kendi başına bişe yapabilceni sanmıyorum ama lerzan acaba ev konusundamı yardıme ediyo ? ondan dolayımı adama böle işaret yapdı sanki ?
napcaklar acaba kalan 50yi

evet lerzan olayı olabilir
yalnız fragmanda ameliyata o dr neydi efenin dr u ameliyatta o görünüyor.
sanırım yabancı dotorun hesabuna para geçmediğini görünce gidecek

Son düzenleme:
fragman doğru çıkarsa adam ameliyata girmicek o adam yapıcak ameliyatı efe ölücek,,ama lerzanın yolladığı kişi nası böle bişe çıkdı saçmalık,,koskoca şirket nası böle bi yerle çalışır ?

Benim sevgilim ameliyata gircek , bademcik olsa bile salya sümük ağlarım be , aslıya bak ne dirayetli çıktı maşallah

aynen ben eşimi dişçi koltuğunda görsem fena oluyorum kaldıki Allah korusun böyle ciddi bir ameliyata girecek olsa ortalığı yıkardım ağlamaktan aslıda ki bu ne dirayet nasıl ağlamıyor şaştım doğrusu hiç rolünü yapamıyor

Son düzenleme:
Ben ağladım aslı ağlamadı be , ayrıca benim hala umudum var rüya hayal falan olduğuna dair :s

ne yapmacık olmuş böyle aslı o kadar zorladı yinede gözümden çıkaramadı yaşları hemen güvene koşsun gıcık oluyorum şu kıza

ben hiç bu kadar yapmacıkibu kadar duygusuz bi bölüm izlemedim.
artık oyuncularda şaşırdı nasıl rol yapacağını.
şimdi efe uyutulduğuna göre gözleri kapalı olması gerekiyodu mantık olarak?ama hemşire gözleri kapadı yine :82:
efeyle tayfun anlaşırsa,son zamanlarımı görmesinler deyip gizlenirse hiç şaşırmam.
artık sınırları zorladılar yuh dedim bu bölüm

ben ağladım valla ama aslıda tık yoktu efe orda ağlamaktan yırtınıyodu kızda nasıl bi serin kanlılık vardı öyle çözemedim,bu arada efe zaten baygın halde değilmiydi ameliyata başlamadan önce öldüğünü söylediler ama neden sonradan gözleri açıktı anlayamadım çocuk gözleri açık gitti hayret yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…