Kavak Yelleri - Kanal D

akşam varmış meğer görüp hemen kapattım sadece çocukları gördüm ,gene tipler ve yaşlar aynı hopp kaç yıl atlatmışlar aylardır izlemiyorum efenin gelişiyle izledim birkaç bölüm dayanamadım senaryoya ve aslıya
efe da dayanamadı ki tekrar öldürdüler

son 7 bölüm bile bi ömür gibi sanki ,son 2 bölüm deseler anlayacam ama çekilirmi zaten izlemiyorum artık sadece son bölümünü bekliyorum oda bayramdan bile sonra daha çoook var bitmesine

deniz özgeyle baska yere gitti uzaklara o şartla mineyi kurtardı özge, güven hapisten çıktı ,hepsi gene izmirdeler denizde döndü kızını gördü sevdi ama tanımıyor kızı onu yıllar gectiği için,tam mineyle karşılaştı bitti haftaya bakalım nolucak suyla atakanda gelseydi onlar yok daha...

Bende uzun süredir izlemiyordum ama son 2 bölümdür tekrar basladim izlemeye. Bence 5 yıl atlaması güzel olmus ama nasıl bu yerlere geldiler anlamadım. Otel işletmeler falan..

Güven Güven Güven, bayılıyorum ona yaaa :97:

Normalde karanlıkdan hortlakdan zırtlakdan korkmam daa efe dirilirse bende korkarım bu kezzz:18::18::18::18::18::18:
Hayatımızın kabusu gibiiii bu dizi peşimizi bırakmayacaaakkkk:130:

aslının doktorluğu bırakması çok saçma olmuş.hani çok düşkündü mesleğine.deniz para yok pul yok o kadar bileti nasıl alıyormuş.gerçi zaten bu dizide herşey saçma yorum yapmaya gerek yok.sonunu da izliycez ve bitecek

aslı zaten kıt..

yahu o kadar okumuşsun etmişsin nasıl bırakırsın gül gibi mesleği de mineyle kıytırık bir otel işletirsin a akılsız

deniz meselesini bilmiyodum.ay o da çok kıt akıllı ya.uzaklara gitmiş özgeyle falan..yahu insan kurtulur gelir hiç mi entrika kuramıyosun..

nıye herkes hem ızleyıp hemde bıtsın bıtsın dıye ısyanlarda anlayamıyorum
ızlemeyın olsun bıtsın ya bu ne bıtsın ay yeter vs vs.
ızleyen ızler ızlemeyen ızlemez yanı.
hanı dızı tamam baymıstır olabılır ama bu kadar yorum almasıda ızlendıgını gostermezmı?
cevır kanalı yanı her gordugumuzu ızlemek zorundamıyız...

Ne saçma bir birleştirme yapmışlar öyle birden 5 sene geçiyor iyi güzel de Deniz neden dönememiş, orayı hiç mi hiç anlamadım..Mine'yi kurtarmak istiyordu tamam! ama Özge'yle gidip Mine kurtulduktan sonra gelebilirdi.. He gelmişse de neden Trabzona felan gitmişki neyden utanıpta çıkamamış,Mine'ni karşısına anlam veremedim...

Bitmesine son 6 bölüm kaldı bu bölüm fragmanında da Güven'e beklediğimiz sevgili geldi.. Duyduğum kadarıyla Efe de sette gözükmüş face de okumuştum galiba bu yine hortluyacak film biticek.. Efe geldikten sonra dizinin bitmesini istemem açıkcası.. Sabah tekrarını seyrediyorum da ilk bölümleri ne kadar güzelmiş Efe filmin neşe kaynağıymış..

bu diziden çıkardığım tek ders insanları ilk görüşle yargılamamak gerektiği... hemen açıklıyorum;
mine; ilk çıktığı zamanlarda kıza çoğumuz hatta sanırım hepimiz ifrit illet olduk. denize sırnaşmalarından ne kadar hafif meşreb falan diye düşündük.
aslı; o bizim iyi kızımızdı iyilik abidesi akıllı kendini bilen genç kızımızdı.

aradan 3 4 yıl geçti...

mine; ilk çıktığı günde denize aşıktı halada denize aşık halada onunla araya fazla gereksiz isim sokmadan...
aslı; öpüşme manyağı bi doktor! ne halt ettiğinden habersiz kopuk uçurtma gibi bi sağda bi solda! kafasında sürekli ''efe öldü güvene döniyim o ara birini buluyim sonra güvene dönerim aaa efe dirildi güveni bırakıyım oda olmadı efe beni sevmiyomuş ben en iyisi güvene geri döniyim yada boşver ikisiyle de uğraşıyım banada meşgale olur.'' gibi düşünceler bi saçmalıklar ergenlikler falan!

Neeee Efe gene mi cikacakmış yoksaaa

Bilen varmı.?
Su ve Atakan nerede ?
Aslı ve Mine o oteli nasıl actı? Belki, Rezzan vermiştir parayı.

ve sonunda Güvene kız gelmiş hemde cok cici bi kız gelmiş.. Mutlu olsun güvenim artık yaaa ben en cok onu seviyorum.. Aslı kesin kıskanacak o kızı, kıskansın tabi Güvene az çektirmedi pislik

Birde Minenin deryası nasil tatli bir cocuk yaa, nasil da benzetmişler..

ilk bölümlerde mine çok güzel aslı çirkindi ya.yine öyle olmuş.aslı baya bi çirkinleşmiş.mine de güzel yine.mineye uzun saç yakışıyor zaten

valla canim su ve atakandan haber yok ama daha once su icin diziden ayrilacak diye bir duyum almistim belki finalde ortaya cikarlar..mine zaten o otele ortakti burak yarisini almisti minenin uzerine yapmisti denizden intikam almak icin ..efe de kesin olarak dizide olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…