Kavak Yelleri - Kanal D

Teşekkür ederim nilim.

Yeni fragman cıkmış.. Öykü ve Güven öpüşüyor aslı da görüyorrr Oh olsun sana Aslııı

su keske kaybolmasaydi merak ettim onun hayatinida
atakan'in yanina gitmistir kesin....
asli'nn saclari bence cok yakismis ama tabi mine daha bir guzel olmus gercekten cok asil durusu var....

Dün 5 dakika izliyim dedim neler olmuş ben izlemeyeli diye ama anında kapattım
Saçma salak bir şey olmuş. Özellikle Aslının sürekli annecim dur diye çocuğun peşinden koşturmasına koptum Bitsin güzel diziler gelsin yahuuu

Dizi oyuncuları bile bir an önce bitse de gitsek modundalar.. Daha gönülsüz oynayamazlardı heralde

yaa niye bilmiyorum amaaa dizi keske bitmeseydi diyenlerdenim cok seviodum ben
belkide sebebi ilk basladigi 1.bolumunden bu gune kacirmadan izledigim icindir....diziyi kacirsamda netten hemen izlerdim....dizinin bittigi finali butun dizi oyunculari izlemis asli agliyordu(pinhani sarkilarinda nette gordum)
nilimmmm fragman icin tsk ederimmmm

dizinin finalini az çok tahmin ediyorum ben artık ve mutlu son bekliyorum. mine pes edecek ve denzie dönecek. aslı da güvenin kıymetini anlayacak ve beraber olacaklar diyorum. anlaması için öykünün gelmesi gerekiyormuş demekki.halil de elvanla olur artık. metinin eşi de hamile falan kalır. bu arada metin ne kadar ilgileniyor yeğeniyle. onun ikiz çocukları vardı.onlarla hiç ilgilenmiyor. bari telefonda falan konuşsa kendi çocuklarıyla.

dizinin finalini az çok tahmin ediyorum ben artık ve mutlu son bekliyorum. mine pes edecek ve denzie dönecek. aslı da güvenin kıymetini anlayacak ve beraber olacaklar diyorum. anlaması için öykünün gelmesi gerekiyormuş demekki.halil de elvanla olur artık. metinin eşi de hamile falan kalır. bu arada metin ne kadar ilgileniyor yeğeniyle. onun ikiz çocukları vardı.onlarla hiç ilgilenmiyor. bari telefonda falan konuşsa kendi çocuklarıyla.

bende artik yeni baslangictan sonra yine izlemeye basladim diziyi. bayagi düzelttiler demekki bi kac sene atlamalari gerekiyormus. ayni cikilmaz konulardan siyrilmak icin. Böyle gidecekse bende devam etsin diyorum. Yeni gelen kizi sevmiyorum. onu kullaniyor olsun güven asliyla beraber olsunlar. güven asliyi seviyor öylede kalsin bence daha güzel olur. güven asliya yakisiyor. hem onun icin o kadar cekti cocuk. demekki tam askmis. aslida güveni kiskaniyor bence.

ama yazik yaaa eger asli efeyi unutmadiysa ve güveni gercekten sevmiyecekse güven yazik yine efenin hayaletiyle sürekli savasmakta olucak. aslida biraksin su efeyi. güzelim güveni bulmussun iste daha ne bekliyor bilmiyorum.

aslı şaşırdı artık ee zamanında güven onun yüzünden ceza evine girince bile ziyaret etmedi
şimdide içi gidiyor cok saçma
mine en iyisini yapıyor bayılıyorum mineyee güvenide cok seviyorum

zaten bu dizinin en büyük sorunu o
o kadar çok karakter koydular ki diziye başından beri
hepsine yetişemiyorlar ve birçoğu unutuluyor sürekli
aslının ablası kızı nerde
denizin babası annesi
metinin çocukları
su varken ailesi ile hiç görüşmüyordu
şimdi su ile atakanda unutuldu
başka daha kimler unutuldu say say bitmez

bende efenin annesini babasını merak ediyorum torunları olmuş hiç ortalıkta yoklar

Kizlar belki beni dovceksiniz ama birisi bana ozet gecebilir mi assayi yukari 2 aydir izleyemiyorum ve neler oldugunu cok merak ediyorum. En son izledigimde o sapik oglanin kardesi oldu hastanede ve o asliyi aradi, ve o manyak kiz ozge miydi denizi aradi. Mine henuz dogum yapmamisti. Netim de yok izleyemedim, ondan bu yana ne oldu hic birsey anlamadim sadece zaman atlamislar galiba.

aslı şaşırdı artık ee zamanında güven onun yüzünden ceza evine girince bile ziyaret etmedi
şimdide içi gidiyor cok saçma
mine en iyisini yapıyor bayılıyorum mineyee güvenide cok seviyorum

asli niye ziyaret etmedi güveni orayi atlamisim. güvenin disrida olup asliyla oturup konusurlarken acmistim. aslida pek yüzsüzmüs yani sen hem cocugu hapse sok hemde yanina gitme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…