Kavak Yelleri - Kanal D

salı günü kanal d de yeni bölümleriyle tekrar başlıyo şaka gibi asla bitmicek bu dizi sonsuza kadar izlicez

salı günü kanal d de yeni bölümleriyle tekrar başlıyo şaka gibi asla bitmicek bu dizi sonsuza kadar izlicez

he cıkının cıkının cılkı çıktı hala ekranda herhalde 1. arka sıradakiler 2. kavak yelleri ...

beğenmiyoruz, izlemiyoruz ama artııııııık bay geldi reklamlarından bile
kingo disko izlemeyi bekliyoruz kabus gibi bitmek bilmiyordu mübarek

Son düzenleme:
Bende yaz dizisi olduğu için bir süre ara verildiğini yazın tekrar ekranlarda olacağını duymuştum. sanırım bu yaz da izliciyiz

bu sezon son.final yapacaz demişlerdi dizinin oyuncuları bu gidişle bi 10 yıldaha devam edecek gibi....

Artık çok saçma geliyor çok basit ve sıradan yeter artık ya değişik bişeyler olsun ya da by by desinler
Aslı hala uyuz davranıyor mıymıyy diğerleride aynııı offff

bu dizi böyle devam eder sonra hepsi yaşlanır aslının çocuğu ile minenin çocuk sevgili olurlar aynı hikaye devam eder

bu aslı kaç senedir oyunculuğunu geliştiremedi yıllardır aynı rolü yapıyor ama hala yapmacık hala

İlk başlarda büyük hayranıydım bu dizinin. Özelliklede Efe'nin ♥ Daha sonra Efe öldü, diziyi izlemeyi bıraktım. Tekrar geri geldi, diziyi izlemeye başladım. Tekrar öldü, izlemeyi bıraktım ve izlemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…