Kavak Yelleri - Kanal D

bence bu dizinin adını artık "psikopat yelleri" olarak değiştirsinler... önümüzdeki bölümğün fragmanını tv de gördüm aslıyı sabuncunun psikopat oğlu kovalıyor, mineyi de özge midir nedir o kız bir sandalyeye bağlamıştı .....
minenin bebeği de maşaallah demir gibi o kadar olay yaşıyorlar hiç bir şey olmuyor , kıza araba çarptı karnının üzerine düştü kendi kalktı deniz hastanede ölümden döndü , bu kaçırma olayından da bebek kurtlursa bebeğin adını "ironman" pardon "irongirl" koysunlar :)))

bi dizinin senariti bu kadar mı başarısız olur.
ayy bunların 9 canlı gibi ölüm tehlikelerini artık sayamıcam.
kaçmilyonuncu kere hastanede hü hü ağlamıştır bunalrr.
seyirci bu kadar aptal yerinede konulmazki

Aslı'nın yerinde kim olsa şimdiye intihar etmişti sanırım. kızın başına gelmeyen kalmadı maşallah. kaç kez kaza atlattı, kaç kez kaçırıldı hatırlayamıyorum artık. Mine'nin bebeği için söylenenlere de aynen katılıyorum. bence dizi kabak tadı vermeye başladı, adı da kabak yelleri olarak değişsin.

bu dizi hala bitmedi mi arkadaş.

nasıl bir dizi anlamadım gitti dünyanın bütün delileri anormalleri bu dizide toplanmış

benim küçük cadım "v" leri "b" olarak söylüyor çocuk bir senedir "kabak yelleri" deyip duruyor demek kızın içine doğmuş :))))
bu arada ben de doğumdan bir gün önce karnımın üzerine düşmüştüm ve kendimi ertesi gün sezaryende buldum mine kaçıncıya düşüyor sayamadım

Son 7 bölümmüş.Fragmanı izledim de.Alp'i (Çağrı) gördükçe gülesim geliyor,ortaokul arkadaşım da :))

Aslının çocuğunu göremeden biterse gözlerim açık gider

son 7 bölümmüş.Deniz Mine'yi uzaktan izlediğine göre ÖZge'yle gidio gerçekten galiba
[video=youtube;HjPPP_aMP0c]http://www.youtube.com/watch?v=HjPPP_aMP0c[/video]

bu dizi uyuz ediyo beni iyice .son 7 bölüm olması iyiymiş..bitsin artık eskiden daha güzeldi.şu kadar uzatmasınlar şu dizileriii.senaryoyu iyice sapıtıyolarr

Kavak Yelleri'nde herkes evlenmeden hamile kalabiliyor. Bir evde 30 kişi yaşamasının doğal sonucu mu bu?
Nerde çokluk orada hamilelik mi dememiz gerekiyor bundan sonra ne dersiniz?

Mesut Yar - POSTA

uzun zamandır bakmamıştım. bi bakayım dedim. başım döndü. ya bunlar çoluk çocuğa karışmış, aslı akıllısı güzelim mesleği bırakmış otelci olmuş (bu da güzel de neden?) ve en önemlisi bu otel nerden ,miras falanmı kaldı. güvenle aslı evlenmişmi. efe denen çocuk babası olarak güveni mi biliyor mesela. kafam çok karıştı kızlar ya. neler olmuş böylee...

en güzeli de bu dizide eskiden rol alan bazı karakterlerin nihayet hatırlanmış olması. dede-anneanne-anne vs..

ya gicik oluyorum bu diziye gereksiz yere ekranda cok yer kapladi bence.en son reklamini gordum hersey yeni basladigimiz yerde falan filan diyo valla odum koptu hersye silbasdan yeniden baslicaklar efeyi tekkrar diriltcekler sandim cok korktum .neyse ki son 7 bolummus ne bitmez tukenmez bi diizymis sundu de sundu kanald dizilerin suyunu cikarmakda ustune yok yani yaprak dokumu aksya duragi arka sokaklarda bunlara dahil acil bitmeli bunlar gerci yaprak dokumu biitti ama darisi digelreinin basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…