- Konu Sahibi AnneyimBen
-
ya ne bileyim ben aslıyada hak veriyorum sonuçta birlikte olmuşsa bile aslının geçmişine de sahip çıkamaz onu ilgilendirmez
aldattığını düşünüyorsa daha beter hiç mi güvenmemiş şimdiye kadar aslıya nasıl bir ilişki bu anlamadım :bbo:
kızlarrr mantık aramayın bulunmuoo :roflol:
ya aslı nın raporu değiştrmesi saçmaydı..
ama atraksiyon olcak ya..
efe ye gıcık oldum bütün bölüm boyunca
mine de cooook güzel geldi gözüme
bence orda birliktelerken değilde deniz le aslı cıkarken die düşünse daha mantıklı olurdu..
düşünmesi bile güvensizlik..ayrılma sebebii..
bence orda birliktelerken değilde deniz le aslı cıkarken die düşünse daha mantıklı olurdu..
düşünmesi bile güvensizlik..ayrılma sebebii..
suyun güzelligi gözümden kacmadi
Benimde makyajı dikkatimi çekti, pek güzel olmuştu maşallah
Asl'nın raporla oynaması saçmaydı kabul ama Efe Aslı'nın geçmişte kimle birlikte olduğunu ve nasıl bir aşk yaşadığını biliyordu, her ne olursa olsun O'nu o şekilde kabul etti, sevdi, sahiplendi, şimdi bu yaptıkları doğru gelmiyor bana bu yüzden..
baileys bitanemm deniz e öyle gıcık oluyorumm kii hiçç tatlı diyemicem hatta bu ona :mymeka:
mine nin değerini geç anladı odunnnklava:
aslı da anlatmalı böyle böyle diye..
efe den müneccimlk beklio
aynı şey efe nin başına gelse kıyameti koparırdı ..
merveyle elçin de çıktı diziden anlaşılan
canan da sonunda deva yı hatırladıı ben unuttu sanıodumm :roflol:
efenin burdnu çok çirkin dikkat ettinizmi sahilde yandan profilde
diziyi izlemeyi seviyorumda bi tatlılıgı yok sanki.. bi gülümseten iç ısıtan yanı yok..(
btun diziler bi sahil kasabasinda gulumseterek baslaip istanbulda aci olaylara donusuyor.
bi de saçlarını mı ne kestrmiş bi çirkin bi gıcık olmuşşş ayy ilk defa bu kdr gıcık oldum efe yee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?