Kavak Yelleri - Kanal D

tabiki o da kendince hakli sirf bakire degil diye böyle tavirlar yapmasi

efenin asil sorunu bence yalan söylemesi rapor alana kadar bakireymis gibi tavir sergilemesi ay bilemiyorum, ama oturup konussalar asli anlatsa belki durum düzelir ama asli gurur yapiyor iste, bu konuda kimseye cvp vermek zorunda olmadigini düsünüyor, bir yandan hakli tabiki bakalim ne olacak

kızlarrr mantık aramayın bulunmuoo :roflol:

ya aslı nın raporu değiştrmesi saçmaydı..
ama atraksiyon olcak ya..
efe ye gıcık oldum bütün bölüm boyunca
mine de cooook güzel geldi gözüme

bende efeye gıcık oldum kendinden beklenmeyecek hareketler yaptı :mymeka:
mine zengin olduktan sonra çok güzel olmaya başladı zaten pek bi havalı
ama denizde çok şeker dimi yaaaaaaaaaa çok saf iyi bi çocukkk
aslıyı aldattığı zamanlarda nefret ediyordum ama şimdi çok seviyorum :asigim:

Asl'nın raporla oynaması saçmaydı kabul ama Efe Aslı'nın geçmişte kimle birlikte olduğunu ve nasıl bir aşk yaşadığını biliyordu, her ne olursa olsun O'nu o şekilde kabul etti, sevdi, sahiplendi, şimdi bu yaptıkları doğru gelmiyor bana bu yüzden..

ben mineye bugün pek dikkat etmedim pek sevmiyorum mineyi ama suyun güzelligi gözümden kacmadi

baileys bitanemm deniz e öyle gıcık oluyorumm kii hiçç tatlı diyemicem hatta bu ona :mymeka:
mine nin değerini geç anladı odunnn klava:

aslı da anlatmalı böyle böyle diye..
efe den müneccimlk beklio
aynı şey efe nin başına gelse kıyameti koparırdı ..

merveyle elçin de çıktı diziden anlaşılan

su bekaret konusunu artik kapasalar iyi olcak hakkaten sacmalamaya basladilar yahu.

kaydirigubbakcemile5

deniz eskiden odundu hakikaten nefret ediyordum ama ada sayesinde kendini buldu
merveyle elçin cici kız oldular onları geri getirirler bence aslı ve su

canan da sonunda deva yı hatırladıı ben unuttu sanıodumm :roflol:

o konu çok saçma bir hal almıştı artık iyi oldu
canan iş için istanbulda kalmadı mı kaç ay geçti hala işi yok orda boş boş kızından ayrı oturuyordu nihayet senaristlerimiz farketti durumu biraz geç oldu ama neysee -tatlicadiarzu-

diziyi izlemeyi seviyorumda bi tatlılıgı yok sanki.. bi gülümseten iç ısıtan yanı yok.. (

bi de saçlarını mı ne kestrmiş bi çirkin bi gıcık olmuşşş ayy ilk defa bu kdr gıcık oldum efe yee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

efem eskisi kadar tatlı gelmiyor banada
ben onu kusursuz olarak görürdüm ama kusurları ortaya çıktıkça soğudum malesef
ne kadar tatlıydı eski efe aaaaah ahhhh -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…