Kavak Yelleri - Kanal D

aslinin efeye durmadan yalan söylemesi benide sinir etti
bide sanki 5 yasindaki cocuga bakar gibi sbaha kadar basinda bekledi
haa bide sanki aslidan baska kimse yok evde ablasi var su var onlarda ilgilenebilirdi bu kadar
sanirim asli daldan dala konuyo bide kaldiklari mahalle hic tekin bir yer degil

Merhaba,

Bu bölümde diziler hakkında fikrimiz veya eleştirilerimizi paylaşıyoruz.

Eğer ki başka yerden fikir aldı isek altına mutlaka "alıntı" olduğunu belirtmemiz gerekiyor.

Ki burda önemli olan da kendi fikirlerimizi paylaşmak aslında.

Aksi halde konu uzuyor, diziden uzaklaşıp yazışmalar başka şekle dönüşüyor.

Bu yanlıştır. Lütfen daha dikkatli olalım.

Sevgileryerimseniben

Kavak yellerini çok beğenerek izlerdim ama yavaş yavaş diğer diziler gibi sıkmaya başladı,aslıyla efenin arasındaki ilişki aslıyla denizinkine hiç benzemiyor sanki sevgili değilde iki yakın arkadaşlar ben aralarında bi sıcaklık göremiyorum oysa ilk başlarda gerçekten aşıklarmış gibi davranıyolardı şimdi ise öyle değil sanki denizle aslının arasındaki aşk çok farklıydı buna göre yani benim fikrim böyle,bide atakanın önünde o kadar iyi bir gelecek varken neden üç kuruş parayla küçük bi dükkanda çalıştığını anlayamıyorum dizi işte ama çok saçma bence

aman yaa dun butun gun elektrıkler yoktu..:mymeka:
zaten ızledıgım tek tuk dızı var..
ızleyemedım dunku bolumu..
netten ızlıycem mecburfisfisfis

ya niye bugün kavak yelleri yok?
bir yerde bi açıklama da göremedim..

öf ama yaa.. az çok zaman geçiriyorduk izleyerek..
bi açıklama falan da yapmamışlar... kalktı mı acaba ya da günü mü değişti?

her ne kadar başından biraz kaçırmış olsamda akşam izledim diziyi..
aslıyı her seyrettiğimde daha bir güzel buluyorum... çok üzüldüm başına gelenlere, çoktan o evden çıkmaları gerekiyordu öyle bir mahallede yaşanmaz ya.. sen ne kadar iyi niyetli olursan ol gerçek hayatdada özellikle geri kalmış cahil insanlara istediklerini verme hemen seni bir kalemde harcarlar.. namus namus derler kendileri namussuzluk yaparlar..
gelelim efeye oda çok nazlandı özür diledi işde kız birde gece gece efenin evinin kapısında bekliyordu sokakta..
minede birini buldu ama denizle yine bir yakınlaşma olmasın ilerde..
bir sonraki haftanın fragmanını diziden sonra vrirmi diye bekledim ama vermedi..
evi linç ettiler ya nasıl kurtulacaklar..sanki atakana bişeyler olacak o deli oülan kapının yanında bıçak elinde pencereden kapıyı açmaya çalışıyordu atakana bişey yapmasın.. neyse bir hafta daha bekleyeceğiz sonuç için..

ya cok kötü bitti o neydi öyle ya....

efe´de aslinin telefonunu acmadi...

ben kendimi aslinin yerine koyuyorum basim böyle dertte olucak. birileri canima kast edicek... sevgilim naz yapiyor diye telefonu acmiyacak.... (allah korusun)
kiyamet kopardi sanirim....

Son düzenleme:
asli olsun ablasi olsun mahalledeki erkeklere yüz vermedi diye oldu bütün bunlar
eger onlarla sevgili olmayi kabul etselerdi hicbir sey olmazdi asli su anda denizimi seviyor efeyimi seviyor belli degil bir karar verse artik iyi olur

asli olsun ablasi olsun mahalledeki erkeklere yüz vermedi diye oldu bütün bunlar
eger onlarla sevgili olmayi kabul etselerdi hicbir sey olmazdi asli su anda denizimi seviyor efeyimi seviyor belli degil bir karar verse artik iyi olur

dün yoldaydım ve çok kötübir yolculuk geçirdim...diziyi de izleyemedim..netten bakmak istedim ama aynı heyecanı vermedi....bence aslı efeyi seviyor, kararını verdi zaten...ama saf saf hareketleri var ve sonuçta onca yıllık bir arkadaşlığı da kaldırıp atamıyor....sonunda ne oldu ya, ortalık neden karıştı?

dizinin sonunda aslının ablası bakkala yüz vermedi onuda evden çıkarken gördüler dedikodu arttı birde pis adam beni çağırdı yüzvermeyince tırmaladı beni dedi. iftira attı aslının peşindekide efeden dayak yiyince gururuna yediremeyip aslıyı kaçıracaktı ama atkan yetişti evden içeri zor attılar kendilerini bu sefer o pislikde eve erkek aldılar mahallenin şerefi elden gidiyor dedi ve herkes evi taş yağmuruına tutmaya başladı...aslı efeyi aradı ama açmadığı gibi birde tamamen kapattı telini işde o halde bitti...

en sonunda mahalledeki serseriler asliyi kacirmak icin aslinin evine geldiler tam onlar asliyi arabaya götürüken atakan onlarin evinin kapspndaydi kaciranlardan birinin kafasina odunla vurdu aslidan birinin elini isirdi ikiside kurtulup eve girdiler o sirada bütün mahalle kapiya birikti serserilerde eve erkek aliyolar diye mahalleyi ayaklandirdilar daha sonra evi taslamaya basladilar metin yolda ama yardima geliyordu tam orda bitti ama sanirim metin bütün ekiplere haber verdi hepsi de yetisir yardimlarina o mahalle pek tekin bir yer degildi zaten, yerinden oynayan dokuz belaya ugrar diye bosa dememisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…