Kavak Yelleri - Kanal D

aslı ebe mi olcak zuhahah
anam o neydi deniz aslıyı öptü şok şok şok
ya hem mineyi hem aslıyı öpmeye çalışıyo bu deniz bence var bu işte bi iş hayal yada rüya neyse
aslıyı bende bi şey zannederdim efeyle çıkmaya başladıktan sonra bitti benim için
idealleri olan bi kızdı noldu arkadaş kalmak varken
bi anda efeye aşık olması çok saçma oldu efe zaten ayran gönüllü dizide yengesi dahil herkese aşık oldu şıpsevdi
aslı ve efe masumken deniz ve mine onların arasından sıyrılıp bize sevimli gelmeye başladı
yaptıklarını unuttuk neyse aslı ve sinirlerimi bozuyo bu ara

efenin gördüğü rüyadır malibumun dediği gibi :)
aslı efeyi o kadar saçma insanlar haline getirdiler ki dediğin gibi canım
mine ve denizi sevmeye başladık bu dizi çok saçmaladı çook

ya rüyadır rüyadır diyoruz ama..... inş öyledir. aslı efeyi artık kolay kolay affetmez ama aslının yaptığıda tam bi saçmalıktı raporu değiştirtmesi filan gerçek hayatta olmıycak şeyler çok aptalcaydı

ben zaten efe ye ne kdr kızsamda hak veriyorum
insan dktor raporunu gördükte sonra elbette öle düşünür
ama deniz in öpmesi rüyadır mine yi öpcek o yaa benneyaptımki

ben zaten efe ye ne kdr kızsamda hak veriyorum
insan dktor raporunu gördükte sonra elbette öle düşünür
ama deniz in öpmesi rüyadır mine yi öpcek o yaa benneyaptımki

inş rüyadır durmadan değiş tokuş yapıo gibi ne bu böyle ya .. deniz mineye ümit verirken onu yarı yolda bırakmaz inş yine

ohhh sonunda bir sitede buldum aslıyla deniz gerçekten öpüşüyorlar rüya değil..
anammm gönülünde ikizler geliyor..
bu bölümün resimlerinede baktım aslı denizin şirketine gidiyormuş asonsörde mineyi isteyen yönetmenle kalıyormuş asaonsör bozzulunca adamada bişey oluyor aslı yardımcı oluyormuş...

aslı da iyiki tıp okuo yaaa her şeye yetişio maşallahh kaydirigubbakcemile3

80. Bölüm Özet

Efe ile Aslı ayrılıyor

Şüphelerine yenik düşen Efe, Aslı’yı şoke edecek bir soru soruyor. Bu sorunun ardından Aslı ile Efe’nin yolları da ayrılıyor.
Efe şüphelerine yenik düşer ve Aslı’yı şoke eden bir soru sorar. Aslı duydukları karşısında çok sinirlenir ve cevap bile vermeden Efe’nin yanından ayrılır. Efe kapıldığı yanlış düşüncenin etkisiyle herkesten uzaklaşır.
Mine kendisine gelen reklam teklifini kabul eder. Deniz ve Mine, reklam için prova yapmaya başlar. Provalar Deniz ve Mine’nin yakınlaşmasına neden olur. Mine çekime yetişmeye çalışırken başına beklenmedik bir kaza gelir.
Efe, Salih’in bulduğu temizlik işini kabul eder. Efe‘nin ilk iş günü umduğu gibi geçmez. Özellikle şefiyle yaşadığı problemler Efe’yi mutsuz eder. Diğer taraftan aldığı iş teklifi Efe’nin aklını çelmeye yetmez. Efe sinirlerine hakim olamaz ve şefine ağzına geleni söyler.
Aslı yaşadıklarından sonra her şeyden uzaklaşmak ister. Feride’nin yurt dışındaki bir eğitim programına baş vurduğunu görür ve hazırlıklara girişir. Deniz’i ziyarete giden Aslı, yönetmenle beraber asansörde kalır. Asansörde bulunan yönetmen panik atak geçirir. Ona müdahale etmek Aslı’ya düşer. Aslı ve Efe’nin ayrıldığını öğrenen Deniz, Efe ile konuşmaya çalışır. Ancak Efe şüphelerinin kaynağı olarak gördüğü Deniz’in üstüne yürür. Deniz’in çıkışı ve Su’yun anlattıkları Efe’de soru işaretleri doğmasına neden olur. Sancıları tutan Gönül apar topar hastaneye kaldırılır.

yahuu anlamıyorumkii senzristler iyice saçmaladılarr.yuh yanii denizin aslıyı öpmesi çok saçma
dizinin adını kimin eli kimin cebinde belli deği olarak değiştiriyorum
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: delikafadulden delikafadulden

yok ya özettede denizin aslıyı öpmesiyle ilgili bişey söylememiş bu kesn rüyaaa

bencede efenin gördüğü bir kabus yoksa özette mutlaka belli olurdu hiç konusu bile yok
denizin ve suyun konuşmalarından sonra efe pişman olacak sanırım :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…