Kavak Yelleri - Kanal D

Amaann nasıl meraklandırcaklar işte kesin rüya aslıyla denizin öpüşmeleri artık bizlerde bunları izleye izleye öğrendik herbişeyi bize yutturamazlardelikafaduldenBu arada geçen sezon aslı arada okula gidip ders falan çalışıyodu bu sezon maşallah ne dersle nede okulla alakası yok sadece elinde kitaplar okuldan başka herşeyle ilgileniyo ya tıp öğrencisi hiç böylemi olur benim tanıdıklarım vardı kitaptan başlarını bile kaldıramazlardı hayret bişey ya biraz inandırıcı olsalar bazı konularda bariÇok üzgünüm çoook

aslının şu raporu degiştirmesi gerçekten çok saçma
ama illa bi ekşın olcak ya bizim heycanımız artsın ki diziyi seyredelim
mine teklifi kabul edecek ederde zaten dünden razı artık parasıda kalmadı :roflol:
ama adamla aslının asansörde kalması bende şüphe uyandırdısengözlerimebaksanab
aslı hanım doktorlugunu kullanıp adamı iyileştirecek
adamda bunu keşfedip reklam filmi için falan teklif mi yapacak ne yapacak anlamadım
:uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:

yok bence Aslı onlada çıkacak,
Aslı onunlada çıkar, ee bir o kaldı filmde zaten...alkisalkisalkis

ay cildiracam efe pat diye soruyor yaaaa bu olayi neden abartiyorlar neden hayir yok öyle sey demiyorlar ya günümüz gencler netcek sonra offffff offffff

ya kızlar bu atakanla bu diğer salak aşçının durumune ya sanki iki sevgili gibi bana bi şans ver buraya ilk seni getirdim öbürü diyoki benden başka kaç kişiyi getirdin ay koptum yasankim totoşlar:roflol::roflol::roflol:

evet yaa cok komikk delikafadulden kaydirigubbakcemile3 halil iiki gelmiş diziye cok güldürüo benii kaydirigubbakcemile3

atakanla halil bomba çok komikler sanki aşıklarda birbirlerine cilve yapıyorlar özellikle halil pek bir kibar :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…