Kavak Yelleri - Kanal D

kızlar bi de dikkat ettiniz mi
aslı başta cok tatlıydı sevimliydi
ne zmn deniz le çıkmaya başladı gıcıklştı
şimdi efe le cıktı hala aynıı :))

gerçekte deniz le aslı yakısır ikiside gıcık :)))

evet malibum yaa ne tatlıydı başlarda aslı
ben şuan mineyi seviyorum valla su da çok uyusss:dilcikar:
sen neden denizime gıcık diyosun ki asıl efe gıcık hıh sinir oluyorum :mymeka:
denizde aslı da çok minyon ve sevimli tipler çok yakışıyorlar birbirlerine :icecream:

ayy sende efe ye gıcık oluossan arrtıkk kaydirigubbakcemile3
mine yi bende cooook seviyorum yaaa kaydirigubbakcemile2

senaristler burda yazdıklarımızı okuyupta denizle aslyı sevgili yaparlarsa hiç şaşırmamm kaydirigubbakcemile3

yapsınlar valla yeni bir heyecan olur -tatlicadiarzu- malum dizide de fazla bir heyecan kalmadı :dilcikar:

senarist ablalar abiler eğer okuyorsanız lütfen ciddiye alın
biz çok sıkıldık ayrıca efeyi değiştirmekten vazgeçin orijinal adamımızı geri istiyoruz
aslı efe aşkı biraz gerçekçi olsun istiyoruz ve son olarak mine mutlu olsun yaa
canan da devasına kavuşsun yeni birine aşık olsun hihoyyyt

ayy ben burrda gıcık oluyorum.bebesinden ayrıı nasıl yaşıyorkii yaaaaCADIARZUCADIARZUfisfisfis

malibunun dediği gibi gerçek yani gerçek yaşamı kast etmiştim arkadaşımmfisfisfis

ben ne demek olduğunu biliyorum da asıl düşüncemi anlatamadım sanırım
ben türkçe kelime kullanın demek istemiştim..türkçesi varken ne gerek var yabancı kelimeye

Son düzenleme:
suda efenin eski sevgilisiydi, hatta aslı onları barıştırmaya falan uğraşmıştı, şimdi efe aslının sevgilisi suda en yakın arkadaşı, pehhh
bütün bunlar olduysa aslıda denize geri döner, denizde aslı aslı diye ölüyodu, adaya hemencecik aşık oldu. onuda unuttu, mineyede ilgi gösterio ama aşık gibi diil. amaaaaannn millette sevgi, aşk beleş :roflol:

[dailymotion]video/x9284o_kavak-yelleri-80bolum-fragmany_shortfilms[/dailymotion]

deniz aaslı öpüşmesi rüya bence :))

aslı deniz yeniden olsun derken şaka yapmıştım sayın senaristler
cidden okuyorlar mıdır nedir bende inanmaya başladım yaa :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…