- 4 Ocak 2008
- 6.524
- 13
- 683
- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #1.001
Daha öncede yazmıştım aslıyla efe aşık rolünü hiç oynayamıyolar denizle aslıyı izlerken bi romantiklik bi aşk vardı sanki ortada ama aslıyla efede onu bulamıyorum sürekli bi olaylar bişeyler oluyo ortalıkta bunlar hiç başbaşa kalmazlarmı,hiç elele dolaşmazlarmı birbirlerine sevgi sözcükleri söylemezlermi nasıl sevgili bunlar devamlı bi felaket devamlı karamsarlık üzerine kurulmuş saçma bi ilişki ve aynı zamanda oratada güven denen bişeyde yok efe sevdiği insandan bu denli şüphelenecek kadar güvensiz kıza oysa ilk başlarda ne kadarda yakıştırmıştım birbirlerine şimdi ise bu birliktelik kabak tadı vermeye başladı heyecan sıfır,aslıyla efenin yaptıkları dansı hiç unutmuyorum ne kadarda güzeldi ben ekranda birbirine aşık bi çift görmek istiyorum en azından izleyiciye bunu yansıtmaları gerekir diye düşünüyorum
ayy cnm öpcem gellll Şeniz Şeniz Şeniz
evet yaa o dans ne güzeldi..
bende istiyorum gezsinler tozsunllar sarılsınlar cilveleşsinlerr sengözlerimebaksanab
en azından aşkım fln desinler biribrlerinee
bunların içi geçmiş vala yaaa... hiç bi tutku yokdeniz leyken daha zevkliydi bi atraksiyon vardı bi kıskançlık vardı
mesela aslının hocası aslı ya asılıodu kıskanıodu deniz
bu dizi daha ne kdr sürcek acebaa
bu sezon biter umarım hiç zevk almadan izliyorum:dilcikar:
O değil de Deniz'in Mine'yi kafa dinlesin diye götürdüğü yer neresiydi bilen var mı?
canımŞenizŞenizbu sezon biter umarım hiç zevk almadan izliyorum:dilcikar:
bu hafta ne oldu seyredemedim sinir oldum
dizide kimin eli kimin cebinde belli degil
ilk başladıgında eşimle seyrediyorduk ta ki mineyle deniz birlikte olana kadar
ben arada seyrediyorum artık eşim izin vermiyor
katılıyorum sizlere arkadaşlar efeyle aslı ne kadar yapmacık bi çift oldular
bide o rapaor olayı ne oldu en çok onu merak ettim
su hamile mi :bbo:
hamile güzelligi gelmiş falan yazmışsınızda inanamadım şaka mı
teşekkürler malibucum Şeniz
şu efeyi bogasım geliyo ne kadar gıcık oldu
canımŞenizŞeniz
aslı ve mine saba tümerin proğramına gelmişti aslı orda söyledi.seneyede devam edecek diyeee:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
katılıyorum sizlere arkadaşlar efeyle aslı ne kadar yapmacık bi çift oldular
canım bende izledim o programı ama kesin değil yani umarım devam eder dediler
onlar da birşey bilmiyormuş hatta 2 haftada 1 yayınlandığı zamanda o program yayınlanmıştı mine sanırım haftada 1 yayınlanıyor dizi falan dedi herşeyden habersizler :bbo:
evet mine bir haber ama aslı bizim içinde kötü tabi 2 hafta bir yayınlanması demişti.saba tümerde hımm demek paranızı alamıyorsunuz demişti gülüşmüşlerdiii...:roflol::roflol:
birde aslıyla denizi reelde yakıştırıyormusunuzz :asigim::asigim::asigim: beraberler ya
evet mine bir haber ama aslı bizim içinde kötü tabi 2 hafta bir yayınlanması demişti.saba tümerde hımm demek paranızı alamıyorsunuz demişti gülüşmüşlerdiii...:roflol::roflol:
birde aslıyla denizi reelde yakıştırıyormusunuzz :asigim::asigim::asigim: beraberler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?