Kavak Yelleri - Kanal D

süper bir çift yaratacaklarını düşünürken çok sıkıcı ve çok uyumsuz bir çift haline getirdiler aslı efeyi
nasıl böyle oldular anlamadım bende sevgili olmadan önce ne kadar da mükemmellerdi çok yakıştırıyordum
ama şuan senaristler herşeyi katlettikleri gibi aslı efe aşkını da katlettiler bi de yeni sezon başlamadan önce bu dizinin bir iddiası vardı bize aşkın en saf halini izleteceklerdi ama bırak saf halini ben ortada bir aşk bile göremiyorum aslının ağzında aşkım kelimesi ne kadar yapay duruyor :bbo:

bunların içi geçmiş vala yaaa... hiç bi tutku yokdeniz leyken daha zevkliydi bi atraksiyon vardı bi kıskançlık vardı
mesela aslının hocası aslı ya asılıodu kıskanıodu deniz
bu dizi daha ne kdr sürcek acebaa

ayy cnm öpcem gellll Şeniz Şeniz Şeniz
evet yaa o dans ne güzeldi..
bende istiyorum gezsinler tozsunllar sarılsınlar cilveleşsinlerr sengözlerimebaksanab
en azından aşkım fln desinler biribrlerinee

Öp hayatım,bende seni öpüyorumŞeniz
Valla kız ne güzeldi ilk sezonda herşey şimdi hiç hoşuma gitmiyo aşka bak her ilişki böyle yaşansa ortada ilişki diye bişey olmaz bence eşimle flört dönemlerimizi hatırlıyorumda ne romantktik:asigim:, gerçi şimdilerde yalancı romantik oldu:çok üzgünüm: ya ama olsun napalım bunlarda sanki 30 yıllık evli gibiler aralarında duygusallık falan yok yani-tatlicadiarzu-

bu sezon biter umarım hiç zevk almadan izliyorum:dilcikar:

bu hafta ne oldu seyredemedim sinir oldum
dizide kimin eli kimin cebinde belli degil
ilk başladıgında eşimle seyrediyorduk ta ki mineyle deniz birlikte olana kadar
ben arada seyrediyorum artık eşim izin vermiyor
katılıyorum sizlere arkadaşlar efeyle aslı ne kadar yapmacık bi çift oldular
bide o rapaor olayı ne oldu en çok onu merak ettim

su hamile mi :bbo:
hamile güzelligi gelmiş falan yazmışsınızda inanamadım şaka mı

tatlım aslı gitti babasıyla doktora rapor almaya..
aslı doktordan bakire değil yazar msnz dedi..yazdı doktor..
babasına verdi babası açmadı
sonra efe nin dükkanında düşürdü efe de aldı..açtı ve gördü..
şüphelendi işte...deniz i ve aslı yı düşündü..
aslı ya hesap soruodu
aslı da eger bana o soruyu sorarsan her şeyi bitirisn dedi
orda kaldı

su hamile mi :bbo:
hamile güzelligi gelmiş falan yazmışsınızda inanamadım şaka mı

biz demoty nin yalancısıyız canımm kaydirigubbakcemile3
o dedi bizede öyle geldi hamileymiş galiba :))

malibu teşekkürler bilgilendirdiğin için.
efe bu hafta benimde dikkatimi çekti. hata ben sanırım diziden sıkıldı ve isteksiz oynuyor diye bile düşündüm. hayel kırıklığını bile düzgün yansıtamadı. hakketten aslı`yla aşıklar mı yoksa arkadaşlar mı hiç belli değil.

canımŞenizŞeniz
aslı ve mine saba tümerin proğramına gelmişti aslı orda söyledi.seneyede devam edecek diyeee:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

canım bende izledim o programı ama kesin değil yani umarım devam eder dediler
onlar da birşey bilmiyormuş hatta 2 haftada 1 yayınlandığı zamanda o program yayınlanmıştı mine sanırım haftada 1 yayınlanıyor dizi falan dedi herşeyden habersizler :bbo:

aslının bana o soruyu sorarsan herşey biter dedi yaaa gıcık oldummm gıcıkkk
o durumda hangi erkek olsa öyle davranırdı.hatta kaba kuvvetle çözmeye çalışırdııı

evet mine bir haber ama aslı bizim içinde kötü tabi 2 hafta bir yayınlanması demişti.saba tümerde hımm demek paranızı alamıyorsunuz demişti gülüşmüşlerdiii...:roflol::roflol:
birde aslıyla denizi reelde yakıştırıyormusunuzz :asigim::asigim::asigim: beraberler ya

ben çok yakıştırıyorum onları :asigim::asigim::asigim:

reel ne demek arkadaşım..türkçesini yazınız yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…