Kavak Yelleri - Kanal D

evet ya çok komik o bende bayılıyorum ona bu eller var ya bu eller diyo durmadan su ile atakan yakınlaşması başlıcak tekrar herhalde

dün teyzem diyoki artık bu diziden iğrendim o onla bu bunla kimin eli kimin cebinde belli değil bu diziyi dawson crek adında cnbce de bir gençlik dizisi vardı yıllar önce aynı oun gibi yaptılar ya dün bende bitene kadar izleidm ama bakmadan sadece kulak oalarak dinledim gözlerim pc deydi.sıktı artık gerçektende bence bitsin yeni güzel konulu bir dizi koysunlar.

dunu biri bana ozetlesin ama azicik detylariyla uyuyakalmisim ben :)`

canım efeyle aslı kavga ederken bır anda kendılerını yatakta buldular sonra cok mutlu gorunuyolardı aslı sabah uyanınca agladı efeye not yazdı işte bu bı baslangıc degıl bırbırını seven ıkı kısının son gecesı bıttı falan dedı gıttı efede sabah gordu notu aradı acmadı sudan okulda oldugunu ogrendı gıttı evlenme teklıfı ettı aslı sasırdı benım sevdıgım adam bu degıl falan dedı sonra efe dunden sonra nasıl ayrılıcaz gıbı bısey dedı aslıda yıne benım sevdıgım adam aptal bı sorumluluk duygusuyla degıl gercekten ıstedıgı ıcın evlenme teklıfı ederdı dedı teklıfıne gelıncede hayır asla dedı dondu gıttı sonra efede dellendı ugur vaya onunla bazı olaylara gırdı aman oralar cok sıkıcı :) denız de mıneyle basta tartıstı sonra onlarda arkadasız muhabbetıne gırdıler denız mıneyı bı yere goturdu elıne kamera verdı sonra ust kata cıktı orda cık bı masa hazırlamıs mumlar falan kapıyı kapattı mıne geldı kapıa cık degıl denız gelme dınle dedı o anda mıneyı burak aradı sonra denızı gosterdı denız ıste senı sevıyorum gıbı bı konusma yaptı ses yok kapıyı actıkı mıne gıtmıs su ve atakan tarafındada o sevimli halil sayesınde ve ayse hanım teyzenın yardımlarıyla bunlar bır araya getırdıler daha bı gelısme yok ve son olarak efe ugurdan sılah almıstı ve efe bohem hayatı yasıyo :) neyse eve geldı aslıda pısman oldu gıbı sankı efeyı aradı evıne geldı ve sılahı gordu efenın elınde orda bıttı ayrıca aslı erasmus sınavını kazandı bu kadar ama dızı cok sacmaladı ıgrenclestı ıyıce kımın elı kımın cebınde bı halıl benı olduruyo o mımıkler adam sahane rol yapıyo

bende gircem erasmusa :)) aslı bile bu kdr entrika dolu hayatında dogru düzgün okula gitmeden kazandıysa ben haydi haydii kazanırımm :))) :roflol:

bende gircem erasmusa :)) aslı bile bu kdr entrika dolu hayatında dogru düzgün okula gitmeden kazandıysa ben haydi haydii kazanırımm :))) :roflol:

kesin kazanırsın valla kuzum:))
buarada efenin çoktan askere gitmesi gerekiyordu biraz tuhaf değil mi yani liseyi bitirdi üniversiteyede gitmiyor enteresan mirmirmirmir

Dün akşamki bölümde hem aslıya hemde efeye gıcık oldum aslı efeyle beraber oldu şimdi herşey düzelecek diye düşünürken yok bu son gecemizdi,yok sen benim istediğim insan değilsin anlamıyorum bence efe bunu sorumluluk duygusuyla değil gerçekten aslıyı sevdiği için yaptı bana göre tabi aslı kendini ispatlamasaydı o zaman nasıl davranırdı o da ayrı mesele!!Aslı madem çocuktan ayrılacak neden böyle bişey yaptı kestirip atabilirdide bence ayrılmadan önce kendini bi nebzede olsa ispatlamak istedi,denize üzüldüm mineye o kadar güzel bi sürpriz hazırladıktan sonra işin içine burağın girmesi çok kötü oldu,minede denize sen bana burağın hissettirdiklerini hissettiremezsin diyo sanki burak bunu dayak manyağı yapmadı ayşe teyze kurtarmasaydı şimdiye burağın elinde kalırdı ...Dün akşam en eğlenceli yine halildi gerçekten diziye renk kattı en güzel sahnede atakanla su nun karşılaşma sahnesiydi,onun dışında efenin pis işlere karıştırılması,gidip iğrenç bi kadınla geceyi geçirmesiyle efeden resmen tiksindim bide eline silahı verdiler dizi kurtlar vadisine döndü,sanırım efeyi bi şekilde diziden çıkarmak için bu tür şeylere gereksinim duydular ama ben öyle bile olsa efenin eline silahı hiç yakıştıramadım o orjinal adam gitti yerine sıradan ve herkesin nefret edebileceği bi karakter çıktı,diziden efemi çıkacak ne yapacaklarsa yapsınlar ya diziyi düzeltsinler yada bitirsinler artık ben çok sıkılmaya başladım..

dün aksamki bölümden hic keyif alamadim acikcasi,
halil'de olmasa ne yapardik bilmiyorum evimizin nesesi :roflol:

efe'yi taniyamiyorum, bi insan bu kadar cabuk nasil 360 derece degisir? asli'da ayni onun gibi, ne istedigini bilmiyor. :mymeka:

Mine Deniz olayida kisir döngü gibi oldu valla, ya beraber olsunlar yada arkadas kalsinlar, hic gercekci gelmiyor bana su an ki halleri.

Bir an önce toparlanir umarim senaryo.

ayy bıtsın artık ya cok sıktı bı halıl var komedı efe harbıden ıyıce raydan cıktı dızı komık basladı sonunu mahvettıler afakanlar bastı artık kımse dogru duzgun bırlıkte olamadı

iyice b....nu çıkardılar dizinin!bitirsinler saçamalayacaklarsa en azından şöyle bir dizi vardı ne güzeldi diye anarız!....:dilcikar:

iyice b....nu çıkardılar dizinin!bitirsinler saçamalayacaklarsa en azından şöyle bir dizi vardı ne güzeldi diye anarız!....:dilcikar:

valla öyle iyice suyunu cikardilar artik,
kim kiminle arkadas kim kiminle sevgili her hafta degisiyor,
ne bicim is bu anlamadim gitti. CADIARZU

Bari Atakan'la Su barissinlar öyle bitirsinler diziyi, digerleri umrumda bile degil artik yeterki bu ikiliyi birlestirsinler yine :Saruboceq:

Insallah yeni sezonda devam etmez ki devam edersede izleyici kaybi cok olacaktir eminim.

bence bu sezon biter dizi. artık konu kalmıyo. atakan olayıda netleşiyo. bebişler doğdu. urlaya dönecekler. aslıda yurtdışına gidecek. ve böylece bitecek bence.

evet atakanla su barışsın:içelim: gerisi zaten ne halt ettiklerinin bile farkında değiller!....:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…