Kavak Yelleri - Kanal D

aimecim efe uğuru tam vurulmak üzereyken kurtardı
bu yüzden uğurun efeye can borcu var ve efenin cesur tavırlarından da çok etkilendi uğur
karşılaşmaz olsalardı keşke efe haraççı oldu ciddi ciddi ya

sagol canim.... ne zaman oldu bu olay? ben kacirmisim....

bu arada söylemeden duramayacagim

asli ve efenin birlikte olduklarini görünce resmen hayal kirikligina ugradim.....

benneyaptımki

efeyi taniyamaz hale geldim... nasil degisir bir insan bu derecede?

Son düzenleme:
sanırım 3-4 bölüm önce oldu cnm
efeyi bitirdiler resmen... dawson creek kopyası olduğu söyleniodu
ama pacey bile iğrenç değildi bu kadar
yazık oldu harcadılar diziyi inş. bitirirler diycem de önümüzdeki sezon devam edecekmiş kesin

evet bencede saçmaladılar.konu bulamayınca cinselliğe sıra geldi.hiç hoş değildi efeyle aslının son bölümdeki durumu.gençlik filmi diye okula giden çocuklar izliyor.aslının kafa tutması vedaymış bilmem ne.birde hamile kalır doğurur.uzadıkca canını çıkarıyorlar.

evet arkadaşlar dizinin fena halde suyu çıktı artık uzatmak için ne yapacaklarını şaşırdılar ben bu sezon bitirilecek diye biliyorum bitirilmeyeceğini söyleyen arkadaşım sen haberini nerden almıştın acaba ?

resmi forum sitesinde okudum canım sanırım oyuncular söylemiş
seneye tam gaz saçmalıklara devam yani
umarım toparlarlar konuyu bir an önce

Kesin bitmiyor dizi,sezon finaline 2 bölüm kaldı ya o yüzden bu hafta yok uzatmak için yani,keşke bitiyor olsaydı ne sevinirdim..

Kızlar dün nette gördüm haberini aslıyla deniz nişanlanmış gerçekte birbirlerinede çok yakışıyolardı zaten hayırlı uğurlu olsuunnn:)

*Efe diziden çıkıyor!
Daghan Kulegec ATV'de baslayacak yeni bir diziye transfer olmus... Malesef Efe dizinin kadrosundan ayrılıyor. Bunun birden çok sebebi var.
Dizide Efe karakterini canlandıran Dağhan Külegeç'in diziden ayrılması gündemdeymiş.

bi de röportajında cıkcagını sölemiş kızlar efecik..

bır yerde daha cok konu cıkar dedı aslı hanım.gercekte aslı ve denız sevgılı zaten.dızıdede bırlesecekler yenıden galıba bu ne sacmalık ya.bır onla bır bunla.ve bunlar bırbırlerının kankaları degılmıydıİ?bu haftakı yatak sahnesı cok fenaydı.genc dızısı bu nasıl kotu ornek oluyorlar su dızıler genclere ınsanlara.senarıstlerın akılları nerde acaba?sırf hanfendı ınat ugruna mı yaptı yanı?kızım dıye ıspat ıcın.bastan doktordan rapor alırken sacmaladı zaten.salaklıgından gecılmıyor yanı aslının.mıne de haklı boyuna hayatı mahfoluyo kızın.

eşimde dedi resmen gençliğe kötü örnek çünkü bu dizi gençlik dizisi çoğu genç izliyo yani niye bu kadar cinselliğe döküldü anlamadım aslının ablasının cinsellikleri yetiyodu zaten.

Ben diziyi sirf Efe ve Mine icin izliyorum, Daghan cikiyorsa bir bildigi vardir eminim, zaten diziyi devam ettirmekle nasil bir hata yaptiklarinin farkinda degiller. Gecen sezon Canan'in yasadiklari zaten gölge oldu diziye, simdi iyice sapittilar. Genclere gercekten kötü örnek oluyorlar, Urladayken böylemiydi? senağlama
Genclik dizisi diye basladi kim kiminle nerde nasil olayiyla bitecek.

Yaklaşık 1 yıl birlikte olan Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Kavak Yelleri’nin oyuncularından Pelin Karahan ve İbrahim Kendirci geçen hafta nişanlandı. Aile arasında nişanlanan çiftin gelecek yaz nikah masasına oturacağı öğrenildi. Dizide de bir dönem aşk yaşayan çiftin nişan haberi ise fanları arasında hızla yayıldı. Pelin Karahan’ın fan sitesinde nişan haberini forumlara taşıyan dizinin hayranlarından bir kısmı “İbrahim Pelin’e tek taşı taktı, hayırlı olsun” diyerek ikiliyi tebrik etti. Geçen yıl kasım ayında ilk kez objektiflere yakalanan ikiliden Pelin Karahan da katıldığı Beyaz Show’da parmağındaki alyansla dikkat çekti.

Alıntıdır

İşallah çok mutlu olurlar :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…