Kavak Yelleri - Kanal D

ağlamak istiyorummmmmm en sevdiğim diziydi ya efe çıkarsa ne anlamı kalıck bu diziye renk katan zaten o senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

bitirmeleri lazim artik zaten genclik dizisi dediler ama uzattilar yakinda muruvetlerini cocuklarinin snnetiini gorucez :)

bencede işler artık rayından çıktı..efe sevdiğinin namusunu çok önemsiyordu ne oldu kendi mahvetti.Hele aslı efenin onu sevdiğini bilmiyormu teklifi gururuna yediremedi...gençler bunlarımı örnek almalı. verilen msj bumudur yani pes

Efe çıkıyor mu diziden ozaman bu dizi hiç çekilmez.. Aslı da Deniz e geri mi dönüyor diye okudum ben.. yok yok bu dizi ozaman artık izlenmez bi bölüm izlemedim neler olmuş iyice saçmalıycaklar eğer Aslı salağı Deniz e dönerse...

Efe çıktığı için demekki reklamlar da Efe yi tutukluyolardı bende diyorum niye bunu götürüyorlar.. Bence böyle devam ediceğine bitseydi daha iyi hem ben onların ahyatını kendi hayatıma benzetiyordum ne kadar bozdular diziyi. ya da efe y le aslı evlenseydi yurt dışına gitselerdi bu kadar saçmalamamış olurlardı..

83. bölüm fragmanı

[dailymotion]video/x9boj5_kavak-yelleri-83bolum-fragmany_shortfilms[/dailymotion]

Burak geri dönmüş :1shok: Bu Mine varya süzme salak :mymeka: Valla başına ne gelse hakediyor :mymeka:

burak gelmiş yaa :mymeka: minede saf mıı deli mii anlamadım

aslıyla efeyede gıcık oluorum artıkk :mymeka:

suyla atakanı seviim barii :)))

Ay iyice gıcık oldum keşke bitseydi artık özetlerini izlerken bile çıldırıyorumMine gerçekten hakediyor ona burak gibisi lazım demekki

ya ilk bölümleri ne güzeldi gülmekten ölüyodum şimdi kimin eli kimin cebinde belli degil iyice çıktı çıgrından bitme vakti geldi bu dizinin

neee nişanlanmışlarmı offf ya şu peline gıcık oluyodum kapmış oglanı görüyonmuuu

Burak mı geliyor ? İyi iyi çok iyi.. Adrenalin artıyor yanii..
Uff 8 yaşındaki kuzenimle aynı diziyi izliyor olmam beni düşündürüyor aslında-tatlicadiarzu-

bu ne b.......tan dizidir ya boşuna kanalda yer kaplıyor bence..zaten mantıken baştan yanlış başladı mine,deniz,efe ve aslı lisede aynı sınıftadır..öss sınavına girerler aslı tıpı, mine almanca yı , deniz sinema yı kazanır,efe avucunu yalar..burda doğru olan tek şey efenin yaptığı..Türk milli eğitimi henüz böyle bi sistem kuramadı çünkü..:dilcikar:
aslının tıpı kazanması için sayısal sınıfında,
minenin almancayı kazanması için dil sınıfında,
denizin sinemayı kazanabilmesi için sözel sınıfında okuması gerekirdi çünkü.
ee tabi efecik bu sistem karmaşasından dolayı doğru sınıfta üniye hazırlanamadığından açıkta kaldı..ben yanarım yanarım daha buna yanarımkaydirigubbakcemile3
bu kadarda dandik yazılmaz yani bi dizihiçmi merak edip araştırmıyosun kardeşim Türkiyedeki eğitim sisteminden bu kadar mı bihaberdin??? senaryo yazmaya çalışmayı biliyon amaklava:

:1no2:

harika yazmısın yaa alkisalkisalkis alkisalkisalkis

artık benimde ruhumu darltıyor bu dizii bu sezon bitirseler çünki çok karışık abuk subuk bir hal aldı..
gençlik dizisi gitti yerine kurtlar vadisi havası verilmiş bir dizi geldi..())

hatunlar görümcemin orda seferihisarda urla çekimleri yapılıyormuş dizinin efeyi sepetlemişler diziden fazla havalandı diye öldürülerek çıakcakmış diziden herkesin morali çok bozukmuş su hamile falan değilmiş ne hamilesi evlide değilmiş ğstelik

al tüyoları söle bize canımm alkisalkisalkis alkisalkisalkis var mıymış başka bişe :))

Aman kendi moralleri dışında bizimkileride alt üst ettiler zaten artık bi halta benzemiyo niye devam ediyolarki bi diziyide suyunu çıkarmadan bitirseler şaşarımalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…