Kavak Yelleri - Kanal D

mine burağı sevmiyo bu bakışlarından belli sadece ona değer veren birinin olması hoşuna gidiyo ama başına bela alıcak gibi geliyo bana a.s

son sahne çok kötü bitti malesef efeyle denizin ölmesi bence söz konusu bile olamaz aradan yıllar geçer iyileşirler filan diyorum ben içime öyle doğdu izledikten sonra nedense.Normalde böyle bi patlamadan kurtulmaları imkansız ama herkes davlunbazdan dolayı kurtulcaklar filan yazmış .Tabi bişeyden dolayı atlatmaları lazım yoksa çok gülücem ben bu işe delikafadulden

sedatın polislere teslim edilmemesi çok büyük bir mantık hatasıydı çünkü sedatı polisler her yerde arıyor ve metinde efeyi bu işe bulaşmaması ve bunun artık polislik bir iş olduğunu söyleyerek uyarmıştı sedatı öylece bırakmaları çok saçma..efe bence kurtulur ama denizin durumu ağırdır ve bu sayede efe denize minnet duyar deniz kurtulduktan sonrada araları düzelir...bide burakın mineye davranışları kıskançlık değil burak başka işler peşinde bence amacı mineye kalan miras ama tabi gerçek niyetini daha göstermiyor bütün arkadaşlarından uzaklaştırdı mineyi ve ikinci adımı mineyle evlenmek olacak...

evet banada öyle geldi miras icin yaklasiyor gibi cünkü annesi demisti sen kimseyi getirmedin daha önce bu eve diye bide bu ara mineyi cok SIKMAYA basladi bide denizi evden kovdu mineyi arkadaslarindan sogutmaya ugrasiyor kesin mirasda gözü var

yaa ne heycanlıydı iki bölü de mii evi taşladılar fln yaa ölüodum heycandan :)
evt bencede coook saçma yaa sedat ellerine geçmiş polise vermiolar sanki akıllanıp uslancak
bence deniz o metal bişi kaldırıo ya öle kurtulurlar davlumbaz mı nee ölmicekleri kesin cnküü
ya ben mi yanlıs anlıodumm yoksa deniz hafiften mineye mi yaklasıo :)

ben de burak hakkında bu düşünceye kapıldım, umarım yanılıyorumdur,çünkü minenin artık mutlu olmasını istiyorum ama dün ne biçim bir bölümdü öyle..o patlamadan nasıl sağ çıkacaklar acaba? yani eğer o şekilde bir patlamadan da sağ çıkarlarsa hayret ederim ama ölürlerse de hiç olmaz...aslı ile su nasıl da birbirlerine düştüler. işte günlük yaşamda da tam olarak olan şey bu değil mi? herkes birini suçlama ihtiyacı içine giriyor....efeye de çok kızdım, polis peşinde sen ne diye adama kartını veriyorsun, işyerinin adresini kendi eliyle verdi...çok etkilendim dün ki bölümden valla. seviyorum bu diziyi..

bir dahaki bolum hastane bolumu olur artik deniz ve efe icin boyle zor saatler beklenene saatler olur efenin ailesi asliyi suclar denizin ailesini gelince cananla denizin baabsi da gorusurler olaylarin tadi degisir bence
o burak minenin basina cok fena bela olcak ya bakalim.

bide efenin sedata son söylediği cümleyi hatırlayın..sedat kimsenin bana 2 kereden fazla vurmasına izin vermedim dedi efe de emin ol 3. kere de olacak demişti...efenin oldurcam deyipte olduramadığı bişey olmadığına göre 3. bir dayak bizi bekliyor:) büyük ihtimalle sedat polisler tarafından yakalanınca efe ona güzel bir yumruk atacak ve işte bu da 3 diyecek :) yani ne efeye ne de denize hiç bişey olmaz ama minenin başı burak yüzünden çok ağrıyacak gibi...denizin mineye yaklaştığını bende farkettim bu arada

denizi mineye yonlendiren ada oldu aslinda ama bakalim mutlu olsun bnce onlar da artik yahu

burak çok gıcık öncelikle mineye samimi oldugunu düşünmüyorum....
deniz ve efe olmazsa o diziyi izlemem bir daha......o patlamadanda kurtulmaları zor olur biraz...

ne bolumde ama..
her ıkısıde ölmez bence..
yoksa dızının bır anlamı kalmıyor zaten..
ama buyuk ıhtımalle Efe nın aılesı Aslı yı suclayacak..
Denız ve Efe eskı gunlerde kı gıbı olucak bu sayede..
Burak Mıne nın parasının pesınde..umarım Mıne bunun farkına varır..
ılerleyen zamanlarda Mıne ve Denız arasında bır ılıskı baslıayacak bence..
bır daha kı bolumu heyecanla beklıyorum şakkıdı

yaa bu sedat ne bela bi insan yaa kafayı yedim izlerken bidahaki bölümde nolcak acaba

eskiden bölüm sonrası hemen gelecek haftanın reklamı yapılırdı artık yapmıolar =((((

ben efe o sedatı okulun orda yakaladıktan sonra neden polise vermediğini anlamadım:uhm: aranıyordu sonuçta orası biraz saçma geldi!:sm_confused:

yavvv arkdaslar ne güzel senaryolar yaziyoruz valla hepimiz cin gibiyiz hicbirsey kacmiyor gözümüzde massallah, bide su burak varya minenin sevgilisi aceba cansunun teyzesinin bir tanidigi falanmi o ara cansuyu nasil görüstürmüstü mineyle bide kadin numarasini degistirmisti burak nasil buldu o kadinin numarasini anlamadim bide internetten cansuyla konusturmustu böyle bir ihtimalde olabilir

ana:1shok: cidden yaa bak bu hiç dikkatimi çekmemişti olabilir..burak ne mal hiç belli etmiyor valla...

arkadaşlar böyle kötü bölümler olmalıki arkadaşlıkları perçinleşsin...şimdi deniz efe eskisi gibi olurlar...deniz-mine,aslı-efe çifti devam eder bir süre..araya başka olaylar girer ve çiftlerin arası bozulur..sonra anlarlarki aslı ve deniz aslında birbirlerini seviyorlar..hadi bir kaç bölüm cıngar daha çıkar..1-2 hastanelik olay yaparlar yine birbirlerinin yardımına koşarlar yine affederler birbirlerini....-tatlicadiarzu- eğer dawsons creek e benzetmeye devam edeceklerse çiftleri değiştirmeleri lazım...aman böyle kalsın bir daha bozmasınlar nolur aşk trafiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…